Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
olyan keveset beszélnek erről, hogy ez már egy több mint 2 éves történetS.Agüero írta:"Nagyon keveset beszélnek erről...
Hát erre nehéz szavakat találni... Mindenképp nézzétek meg.Leon írta:A valóság Luis QUILES spanyol művész által:
http://sworld.hu/2014/12/14/brutalis-ke ... -vilagunk/" target="_blank
store.nike-n nézted?csababarca írta:Hol lehet beszerezni azt a melegítőalsót amiben a barca játékosok tréningeznek? amiben van ilyen rózsaszín csík oldalt.?
Remélem semmi komolyabb dolog, és még azért visszatérsz idővel. Addig is sok sikert, és neked is kellemes ünnepeket! (Már ha ezt még olvasod..messideco írta:Abbahagyom a fórumozást. Ennek több oka van, amit most nem szeretnék részletezni. Ha valami nagyon piszkál, fogok írni az adott topicba, de olvasni sem fogom valószínűleg.
Kívánok nektek jó fórumozást, és a közelgő ünnepekre minden jót!
Csupán féléves anyagból írunkdefender3 írta:Az aláírás általában nem szokott annyira veszélyes lenni de a vizsga. Legalábbis fenn VeszprémbenInitom írta:Eléggé az :)de még az aláírásért van teperés
Az aláírás általában nem szokott annyira veszélyes lenni de a vizsga. Legalábbis fenn VeszprémbenInitom írta:Eléggé az :)de még az aláírásért van teperés
defender3 írta:Pannon Egyetem kémia alapszak. Csúsztam 1 évet fizkém miatt. A többivel haladtam rendesen. Azt ajánlom, hogy ha a kémia a veszélyes tárgyad akkor azt próbáld meg elsőnek utána ha a többi marad annyira nem veszélyes, max a pénztárcádra.Initom írta:Uj tema(bocsi az ekezet miatt)
Kozeleg a vizsgaidoszakKi hogy all a tanulmanyaival?:)
Az is erdekes hova jartok/milyen szakra/hanyad evesen
Pannon Egyetem kémia alapszak. Csúsztam 1 évet fizkém miatt. A többivel haladtam rendesen. Azt ajánlom, hogy ha a kémia a veszélyes tárgyad akkor azt próbáld meg elsőnek utána ha a többi marad annyira nem veszélyes, max a pénztárcádra.Initom írta:Uj tema(bocsi az ekezet miatt)
Győri SZE - Kereskedelem és Marketing, most vagyok az 5. félévem végén. Tárgyakkal nem csúsztam még hál istennek, de most is tanulnom kéne, ehelyett csak fórumozgatok..Initom írta:Uj tema(bocsi az ekezet miatt)
Már csúszásban vagyok Miskolci Egyetemen - Gépészmérnöki kar - Műszaki menedzser.Initom írta:Uj tema(bocsi az ekezet miatt)
Ez a téma 1 az 1-ben olyan, mint a politika. Nem lehet megállni vitatkozás nélkülhank1ee írta:Hallod Zola, nem kellett estig várni.![]()
felháborító dolgok ezek :'((shutterisland írta:mikor bob (feltételezem) fehér ember létére védte itt a cigányokat meg nyomta a mindenki egyenlő sablondumát.
na igen, ez is biztosan véletlen.Arányaiban Mo-on is kb ugyanannyi fehér bűnöző van, mint roma, csak él 8 millió fehér + 1 millió roma, ez a nem mindegy
Este már itt fogja az egész Barca fórum anyázni a másikat, pedig mindenki befejezte ezt a beszélgetéstMQuC írta:Rélszemről is OFF, persze nehéz kiszállni, ha már benne vagyunk.