Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem érné meg mert nesta öreg meg Marguez jobb is nála!!!!Subinho írta:Olvastátok??? (hova tűnt az álmok szinháza...???)
Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona érdeklődik az AC Milan középhátvédje, Alessandro Nesta iránt.
csak nehogy marquezért cserében, mert a milan hajtja rafát...
sztem van benne vmi. tavaly is sok volt a sérülés, akkor a pályára fogták (pedig vannak ettől [auto_cenzúra] pályák, pl. cselzi). idén sem az első sérülés és télleg nem értem miért. ezek a játékosok fizikailag vannak annyira felkészültek, h bírják a kettős terhelést. sztem inkább az erőnléti edzővel, vagy a gyúrókkal van a gond. nem biztos, h reikard a legjobb szakemberekel van körülvéve... persze nem tudhatjuk mi folyik a háttérben...Rumig írta:A tegnap megjelent SztárSport-ban írják, hogy a gyakori izomsérülést "szűkebb berkekben általában szakmai hibának tartják".![]()
Egyrészt, ha valami nagy szakmai hiba történne a felkészítés során, nem hinném, hogy így jönnének az eredmények, másrészt ez szerintem a túlterhelés miatt van. Itt esetleg lehet "szakmai hiba" az, hogy kevés védő van a keretben.
Akkor miért Roni a 2. számú csk? És Rijkaard első évében, amikor Luis Enrique már nem volt fix kezdő, gyakorlatilag Cocu második helyett első számú csk volt.LG írta:Azért ugy illik, h a csk katlán legyen, sztem Olinak kéne, bár a csapatnak tobb haszna lene belole ha Deco kapná.
Szerintem Oleuger fogja kapni!Ádám02 írta:szerintem deco kapja a szalagot nem kétséges ki más kapná talán Olguer szerintem ez biztos ha megnézzük az ö teljeditményét meg W ét nem kétséges ki kapja!!Chris írta:szerintetek, ha roni pihenőt kap ki lesz a csk a malaga ellen
A szalagot nem teljesítmény alapján osztják azért!Ádám02 írta:szerintem deco kapja a szalagot nem kétséges ki más kapná talán Olguer szerintem ez biztos ha megnézzük az ö teljeditményét meg W ét nem kétséges ki kapja!!Chris írta:szerintetek, ha roni pihenőt kap ki lesz a csk a malaga ellen
szerintem deco kapja a szalagot nem kétséges ki más kapná talán Olguer szerintem ez biztos ha megnézzük az ö teljeditményét meg W ét nem kétséges ki kapja!!Chris írta:szerintetek, ha roni pihenőt kap ki lesz a csk a malaga ellen
és ki a párja középen mer ugye puyol eltiltott és hát motta rodri középsőhátvéd tengely úgyhogy sztem egy oleguer rodri középen de lehete hogy motta oleguer és belletti biztos hogy jáccikIniesta írta:Szerintem nem lesz próbléma majd a meccsel.Ha Iniesta ugyanolyan jó lesz mint a getafe ellen és Larsson is meglövi a maga gólját simán gyerünk.Az is jó lenne ha Bellettit kihagyná Rijkaard Oleguer jobb oldalt Rodri meg középen.