Bajnoki Mérkőzések 05/06
- Subinho
- Director del Fútbol
az origon olvastam. nem öreg nesta, mert csak 29 éves. ez egy védőnél nem kor. ne feledjük ugyanennyi idősen egy támadót akar venni a Barca henry személyében...
nesta remek védő, az egyik legjobb, akárcsak cannavaro, ennek ellenére nem biztos, hogy jó lenne neki itt. olaszban más a játék. lásd: samuel.
de ha jön is nagyon remélem nem akarják bevonni az üzletbe marquezt...
inkább mottát. de sztem ez csak pletyka, mert nem fogja otthagyni a milant nesta és nem is fogják eladni, amikor cafu, maldini, stam elmegy, v. abbahagyja szezon végén... nem maradna 1 védő sem!!!
de ha jönne, puyol visszamehetne eredeti helyére jobbra és azért ütős lenne ez a négyes: puyol-nesta-marquez-sylvinho !!!
nesta remek védő, az egyik legjobb, akárcsak cannavaro, ennek ellenére nem biztos, hogy jó lenne neki itt. olaszban más a játék. lásd: samuel.
de ha jön is nagyon remélem nem akarják bevonni az üzletbe marquezt...
inkább mottát. de sztem ez csak pletyka, mert nem fogja otthagyni a milant nesta és nem is fogják eladni, amikor cafu, maldini, stam elmegy, v. abbahagyja szezon végén... nem maradna 1 védő sem!!!
de ha jönne, puyol visszamehetne eredeti helyére jobbra és azért ütős lenne ez a négyes: puyol-nesta-marquez-sylvinho !!!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
nem érné meg mert nesta öreg meg Marguez jobb is nála!!!!Subinho írta:Olvastátok??? (hova tűnt az álmok szinháza...???)
Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona érdeklődik az AC Milan középhátvédje, Alessandro Nesta iránt.
csak nehogy marquezért cserében, mert a milan hajtja rafát...
Subinho,
Ezt hol olvastad?
Ezt hol olvastad?
- Subinho
- Director del Fútbol
Olvastátok??? (hova tűnt az álmok szinháza...???)
Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona érdeklődik az AC Milan középhátvédje, Alessandro Nesta iránt.
- Subinho
- Director del Fútbol
sztem van benne vmi. tavaly is sok volt a sérülés, akkor a pályára fogták (pedig vannak ettől [auto_cenzúra] pályák, pl. cselzi). idén sem az első sérülés és télleg nem értem miért. ezek a játékosok fizikailag vannak annyira felkészültek, h bírják a kettős terhelést. sztem inkább az erőnléti edzővel, vagy a gyúrókkal van a gond. nem biztos, h reikard a legjobb szakemberekel van körülvéve... persze nem tudhatjuk mi folyik a háttérben...Rumig írta:A tegnap megjelent SztárSport-ban írják, hogy a gyakori izomsérülést "szűkebb berkekben általában szakmai hibának tartják".![]()
Egyrészt, ha valami nagy szakmai hiba történne a felkészítés során, nem hinném, hogy így jönnének az eredmények, másrészt ez szerintem a túlterhelés miatt van. Itt esetleg lehet "szakmai hiba" az, hogy kevés védő van a keretben.
Sziasztok!
Én azért nyugodtabb lennék a védekezésünket illetően, ha Rodri igen, Belletti pedig nem szerepelne sem a Malaga, sem pedig a Benfica ellen, mert nagyon nem jól tolja moszanság, a játékában mindig benne van a gól
(csak sajnos a mi kapunkba)
Nem hinném, hogy különösen számítana, ki viseli a csapatkapitányi karszalagot a Malaga ellen, úgyis Deco mozgatja a csapatot, Oleguer-rel meg már akkor is meg lennék elégedve, ha a saját helyén nem hibázna túl sokat (bár az utóbbi időben sokat javult a játéka, talán leginkább amiatt is, hogy szélsőhátvédként számít rá Frank)
Én azért nyugodtabb lennék a védekezésünket illetően, ha Rodri igen, Belletti pedig nem szerepelne sem a Malaga, sem pedig a Benfica ellen, mert nagyon nem jól tolja moszanság, a játékában mindig benne van a gól

Nem hinném, hogy különösen számítana, ki viseli a csapatkapitányi karszalagot a Malaga ellen, úgyis Deco mozgatja a csapatot, Oleguer-rel meg már akkor is meg lennék elégedve, ha a saját helyén nem hibázna túl sokat (bár az utóbbi időben sokat javult a játéka, talán leginkább amiatt is, hogy szélsőhátvédként számít rá Frank)
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
-
- Entrenador del Barça
Akkor miért Roni a 2. számú csk? És Rijkaard első évében, amikor Luis Enrique már nem volt fix kezdő, gyakorlatilag Cocu második helyett első számú csk volt.LG írta:Azért ugy illik, h a csk katlán legyen, sztem Olinak kéne, bár a csapatnak tobb haszna lene belole ha Deco kapná.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem Deco érdemli meg a csk szalagot.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Azért ugy illik, h a csk katlán legyen, sztem Olinak kéne, bár a csapatnak tobb haszna lene belole ha Deco kapná.
-
- Director del Fútbol
Szerintem Oleuger fogja kapni!Ádám02 írta:szerintem deco kapja a szalagot nem kétséges ki más kapná talán Olguer szerintem ez biztos ha megnézzük az ö teljeditményét meg W ét nem kétséges ki kapja!!Chris írta:szerintetek, ha roni pihenőt kap ki lesz a csk a malaga ellen
-
- Entrenador del Barça
A tegnap megjelent SztárSport-ban írják, hogy a gyakori izomsérülést "szűkebb berkekben általában szakmai hibának tartják".
Egyrészt, ha valami nagy szakmai hiba történne a felkészítés során, nem hinném, hogy így jönnének az eredmények, másrészt ez szerintem a túlterhelés miatt van. Itt esetleg lehet "szakmai hiba" az, hogy kevés védő van a keretben.

2006. május 17., 2009. május 27.,
-
- Capitá del Barça
A szalagot nem teljesítmény alapján osztják azért!Ádám02 írta:szerintem deco kapja a szalagot nem kétséges ki más kapná talán Olguer szerintem ez biztos ha megnézzük az ö teljeditményét meg W ét nem kétséges ki kapja!!Chris írta:szerintetek, ha roni pihenőt kap ki lesz a csk a malaga ellen
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

- Ádám02
- Entrenador del Barça
szerintem deco kapja a szalagot nem kétséges ki más kapná talán Olguer szerintem ez biztos ha megnézzük az ö teljeditményét meg W ét nem kétséges ki kapja!!Chris írta:szerintetek, ha roni pihenőt kap ki lesz a csk a malaga ellen
-
- Jugador del Barça
és ki a párja középen mer ugye puyol eltiltott és hát motta rodri középsőhátvéd tengely úgyhogy sztem egy oleguer rodri középen de lehete hogy motta oleguer és belletti biztos hogy jáccikIniesta írta:Szerintem nem lesz próbléma majd a meccsel.Ha Iniesta ugyanolyan jó lesz mint a getafe ellen és Larsson is meglövi a maga gólját simán gyerünk.Az is jó lenne ha Bellettit kihagyná Rijkaard Oleguer jobb oldalt Rodri meg középen.
- Iniesta
- Jugador del Barça
Szerintem nem lesz próbléma majd a meccsel.Ha Iniesta ugyanolyan jó lesz mint a getafe ellen és Larsson is meglövi a maga gólját simán gyerünk.Az is jó lenne ha Bellettit kihagyná Rijkaard Oleguer jobb oldalt Rodri meg középen.
-
- Entrenador del Barça
A Malaga ellen az uj védelmet kellene játszatni. Középen és elöl akit csak lehet pihentetni kell. Ez azért is fontos mert a Benfica után jön a pihentebb Real. Láttuk, a két BL. meccs után fáradt volt a csapat. Most a bajnokság végéig nagyon rotálni kellene, főleg a meghatározó embereket, mert a BL.-ben ha továbbmegyünk csak jobb ellenfelek jönnek. Most majd elválik, mit tudnak pluszt adni olyanok, mint Bommel, Juli, Inieszta, Belleti stb.
Fecó
- Subinho
- Director del Fútbol
nem értem bellettivel mi történt, tavaly alapember volt... valszeg az ami giulyval is. egyszerűen nincs játékban és elveszti a formáját. vannak akik kifelyezetten akkor jók ha padról állnak be: pl. iniesta, mások meg csak ha folyamatosan játszanak... így semmi szükség nincs rájuk!!! damiát vissza kell hozni, nagyon jó én korábban is mondtam! inkább ő jöjjön be a padról, mint belletti!!! és ha sikerül vki olyat venni aki szélen és középen is jó (pl. a francia....) akkor giuly is mehet!!
remélem kedden a benfica ellen nem lesz gond!!! marquez meg visszatér és tuti a döntőre sárgul be vazzeg!!!
remélem kedden a benfica ellen nem lesz gond!!! marquez meg visszatér és tuti a döntőre sárgul be vazzeg!!!
Azt olvastam a Malaga elleni meccs várható kezdőcsapatáról, hogy helyet kap Belletti is, és a védelem valszeg a Benfica ellen is így áll fel. Remélem ez nem lesz rossz húzás, bár nem értem Frank Belletti helyett mért nem akárkit, vagy egy betontömböt tesz be a védősorba....?! Belletti sajnos ismét bizonyította a Getafe elleni első félidei játékával (nagyon örültem, hogy a 2.-ra lehozta őt a mester) hogy nincs helye a csapatnál, őt ki kéne kukázni minél előbb! Nagyon jó lenne látni Rodrit a kezdőcsapatban, kíváncsi vagyok, hogy mit nyújtana?! És ismételten: vissza kell hozni Damiát!!!