palesz77 írta:messideco írta:Halilovic, Adama, Samper, Ödegaard

Jónak néz ki.
Plusz Rafinha, Munir, Deu, Denis Suárez.. Hova fér el ennyi ember? Még a padra se.. És akkor a védőkről nem is beszéltünk még.
Szerintem az se jó, ha túl sok a feltörekvő tehetség, mert akkor normális mennyiségű időt egyikük se fog kapni.. Ez az Ödegaard gyerek amúgy mindenkitől kapott már hasonló ajánlatot kb, kíváncsi leszek, hogy végül hova igazol.

Én már ezt többször is leírtam, de az az igazság, hogy 5-6 ilyen tehetségből kettő, esetleg három megüti a felnőtt csapat szintjét, már nagyon jók vagyunk. Persze jól hangzik, hogy jövőre hozzuk fel őket, meg kapják meg a játékperceket, mert ők az új Fabregasok, Iniestak, Xavik stb.
Én igazából nem vágok eret magamon ezért a csúnya vereségét, habár rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora pofont kapnak. Az a gond velük, hogy idegenben vagy megilletődnek, vagy nem bírják azt a nyomást amit helyeznek rájuk. Azért ők még csak többségében 18-19 éves srácok. Feltűnő a kontraszt a hazai és idegenbeli teljesítményük között. Eredményben, de mutatott játékban inkább.
Egyik meccsen megverik a ligaelsőt, aztán kikapnak az utolsó előttitől. Van egy jó szériájuk, aztán zsinórban jönnek a vereségek.
Hogy mennyire Eusebio hibája, az kérdés. Sajnos a sorsolásuk elég kemény, így nem lesz könnyű ezt feledtetni, de azért bízok bennük.