Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt csinálja, amit az edzője mond, nem ment szembe vele olyan szinten, ami különleges lenne, szóval ezt nem igazán értem.Petr írta:Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond
Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond. Senki sem áll feljebb az edzőnél, még akkor sem, ha az edző nyikhaj és a játékos nyert 4 Aranylabdát.Normandia írta:Már ne is haragudj, de mi a fenét tiszteljen LE-ben? Mitől érezze egy Messi, hogy Ő és a csapat jó kezekben van? Nap, mint nap szembesül az idióta összeállításokkal, a fogalmatlan és felesleges felforgatásokkal, rotálásokkal. 26 féleképpen áltunk fel és még akkor sem játszatta ugyan azt a csapatot, amikor jó játékkal nyertek. No bravo. És igen Messi van akkora játékos, hogy akármit már nem fognak neki eladni az edzői, ahhoz tekintéj kellene és nem arc. Amennyire bíztam benne, annyival lett kisebb a szememben LE. Tőle én már semmit sem várok.Pampalini írta:Nem tudom, de abból amit a csapattal művel, el tudom képzelni, hogy az öltözőben is szajkózza az égbekiáltó hülyeségeket. Bár bizonyos nyilatkozatok szerint: "világos elképzelései vannak"Messinek meg már az elődei sem nagyon tudtak parancsolni - ami egyébként nagyon nem szerencsés.
![]()
"világos elképzelései vannak" az lehet, csak az a probléma, hogy úgy néz ki rajta kívűl senki másnak nem világos az elképzelése.
Már ne is haragudj, de mi a fenét tiszteljen LE-ben? Mitől érezze egy Messi, hogy Ő és a csapat jó kezekben van? Nap, mint nap szembesül az idióta összeállításokkal, a fogalmatlan és felesleges felforgatásokkal, rotálásokkal. 26 féleképpen áltunk fel és még akkor sem játszatta ugyan azt a csapatot, amikor jó játékkal nyertek. No bravo. És igen Messi van akkora játékos, hogy akármit már nem fognak neki eladni az edzői, ahhoz tekintéj kellene és nem arc. Amennyire bíztam benne, annyival lett kisebb a szememben LE. Tőle én már semmit sem várok.Pampalini írta:Nem tudom, de abból amit a csapattal művel, el tudom képzelni, hogy az öltözőben is szajkózza az égbekiáltó hülyeségeket. Bár bizonyos nyilatkozatok szerint: "világos elképzelései vannak"Messinek meg már az elődei sem nagyon tudtak parancsolni - ami egyébként nagyon nem szerencsés.
Miért nem jönnek ki jól? Vagy csak én nem látom a "jeleket"?Samper írta:Nem volt ott a nyílt edzésen gyomorpanaszokra hivatkozva. Nyílt titok, hogy nem jönnek ki LE-vel. Meglepő lenne, ha ezek után megint odafigyelne a csábítóira? Ők jelenleg nagy pénzt adnának érte és neki. Ott pedig az lenne az érdek, hogy segítsék abban, hogy megszolgálja a pénzét.
Tudod érdekes ez, most, hogy nincsenek meccsek nézegetem a videókat és mindenféle összefüggésben hasonlítgatom össze a csapatot és Leot is a korábbi önmagával.palesz77 írta: Ja, 07/08-as szezon volt.Csak azért emeltem azt ki, mert sokaktól hallottam már itt, hogy nem lassult semmit a régi énjéhez képest.. De az számomra is logikus, hogy nem olyan fürge, mint 18 évesen - fele ennyi izommal kb -, bár ugye azért nem is 27-28 évesen szoktak általában megkopni sebességben a játékosok. De azért durva látni, hogy akkoriban hogy nyargalt..
szerk.: Itt meg aztán..![]()
Nyugdíjhoz közelítve meg nem csoda, hogy lassan ér ki az ember..
Ja, 07/08-as szezon volt.visca el barca írta:jó... belinkelsz egy cselt, ahol lehetett kb 18 éves (a hosszú hajról ítélve...), persze h lassult 8 év alatt. 10 éve én is fürge voltam, most már örülök ha a hajnali pössentéskor kiérek a wc-ig...
elesik, büntető. mégis mi lenne.corol írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html
Azért CR-re kíváncsi lennék ugyanebben a műfajban.
nagyiibarca írta:tök jó, hogy megcsinálta ezt Messi, egészen elképesztő, nem mindenkinek menne, de könyörgöm miért kell megint felhozni CR-t.corol írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html
Ezek a Japán TV műsorok mindig le tudnak nyűgözni..
Az év kérdésének győztesét már most ki is hirdetném!nagyiibarca írta:tök jó, hogy megcsinálta ezt Messi, egészen elképesztő, nem mindenkinek menne, de könyörgöm miért kell megint felhozni CR-t.
tök jó, hogy megcsinálta ezt Messi, egészen elképesztő, nem mindenkinek menne, de könyörgöm miért kell megint felhozni CR-t.corol írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... daval.html
Ha számolni kell akkor már gondok vannak.ZBarca írta:
A fenébe!palesz77 írta:Amúgy a Valencia ellen is pocsék volt - adott a végén aztán egy hatalmas zsugát, ez menti meg -, a PSG ellen viszont tényleg jól kente, főleg az első meccsen. Szóval 4-ből 2 eddig az arány nála, ami azért lehetne jobb is - telhetetlen vagyok..
Megfogtál..ZBarca írta:Mondjuk idén még nem sétálgatott a nagyok ellen.![]()
Troll mode off
Szerintem a Lucho érában még csak egyszer sétálgatott a nagyok ellen - a Madrid elleni meccsre gondolok - , azon kívül viszont "nyomott", a PSG elleni meccseken szerintem eleget mozgott.