Petr írta:
Kicsit tekintsünk el LE-től. Amennyiben itt nem tömeges edzőbuktatás folyik - nincsenek jelei, tehát valószínűleg nem -, nem jogosítja fel semmi, hogy ne azt csinálja amit az edző mond. Senki sem áll feljebb az edzőnél, még akkor sem, ha az edző nyikhaj és a játékos nyert 4 Aranylabdát.
Szigorúan a hsz-re reagáltam, nem az edzésen történtekre.
Én ezzel alapesetben egyetértek. Oly annyira, hogy az ominózus "nem megyek le" akciónál is LE-nek adtam igazat. De, én úgy gondolom, hogy vannak olyan szintű játékosok, igen a 4 aranylabdával együtt, meg azzal együtt, amit letett a Barca asztalára, akiknek már nem mind1, hogy ki az edző és ha azt látja, hogy folyamatosan fogalmatlan és hülyeségek tömkelegét hajtja és hajtatja végre a csapattal, akkor el tudom képzelni, hogy feszkó keletkezik közöttük és nemtetszését fejezheti ki a játékos. Nyilván számtalan lehetősége van a játékosnak, főleg ha meghatározó, hogy ennek hangot adjon. A tisztelet nagyon fontos egy csapatnak az edzője felé, ha ez nincsen meg, akkor akármit tehet az edző, nem fog elérni semmit. Én ezt most így érzem. Egyébként, ha a tegnapi meccset nézted, minden volt mondható Leo-ra csak az nem, hogy nem hajt. Bizonyítani akarta, hogy a kispados kezdés hiba volt LE-től.