majd pedro ver 3-at...

viccet félretéve, láttam h messi végighaknizta a világban az egész szünetet, biztos jót tett neki... így, hogy egyik sincs elég necces lesz... és természetesen megint chavi kezd iván helyett...

Hát így,hogy a real kikapott...legalább nem nő a különbségErxy írta:Bravo, Montoya, Mascherano, Mathieu, Alba, Busi, Xavi, Inista, Munir, Suarez, Pedro.
se Messi se Neymar.
okos dolog volt ám őket két nappal a meccs előtt visszarendelni őket, végül is csak az Anoetaba megyünk, nem kellenek ám ők oda.
Ja biztos hogy nagyon ráérősen kezdünk!! Csak semmi kapokodás majd bemegy1 valahogy focival.. aztán cáfoljanak rám és Messi verjen 3mat az első félidőbevisca el barca írta:így meg duplán nyerni kell.
előre látom h valami enervált tötyörgéssel lehozunk max 1 pontot... ilyenkor ez törvényszerű lenne...
Az enervált tötyörgés egyértelmű az edzői alkalmatlansággal. Nincs az az edző, aki ne tudná rábírni a játékosait, hogy alibi helyett inkább kockáztassanak - kivéve, ha őt akarják megbuktatni.visca el barca írta:így meg duplán nyerni kell.
előre látom h valami enervált tötyörgéssel lehozunk max 1 pontot... ilyenkor ez törvényszerű lenne...
ez jutott eszembe nekem is egyből - pesszimista módon :Svisca el barca írta:így meg duplán nyerni kell.
Ha ma nyerünk akkor légyszi priviben a lottószámokat küldd elkadarzsolt85 írta:Ma nyer a Barca,kikap a Real és szepen lassan minden a helyére áll.![]()
![]()
![]()
az első félidő alapján sajnos nem úgy néz ki! az már egyszerűen röhej, hogy a zselés kapott egy újabb potya lehetőséget, a Valencia pedig elképesztően szerencsétlen. a bírót karöltve a közönséggel maguk ellen hangolták, a fél csapat besárgult a másodikban gondolom jön a piros.kadarzsolt85 írta:Ma nyer a Barca,kikap a Real és szepen lassan minden a helyére áll.![]()
![]()
![]()
Úgy legyen!kadarzsolt85 írta:Ma nyer a Barca,kikap a Real és szepen lassan minden a helyére áll.![]()
![]()
![]()
Az az igazság, hogy úgy tűnik LE-nél nincs is igazi sorrend. Viszont Piqué mostanában nagyon jól teljesít, így van ráció abban, hogy ő többet játszik, Masch pedig az egész szezonban egyértelműen a legjobb védőnk.ZBarca írta:Szerintem nincs azzal semmi gond, ha Lucho rotálja egy kicsit Bartrát. Amúgy meg ebből miért következik az, hogy Marc áll jelenleg a ranglétra alján...?
Tényleg, az Atlético is.palesz77 írta:2 csapatot győztek el eddig otthon, a Realt és az Atleticot..danianevem írta:...Sajnos a "felszívom magam a nagyok ellen" szindrómában szenvednek úgy tűnik, nem számítok egyáltalán sima estére.
A Sociedadnak is ez lesz az első meccse, egyszerűen akkora különbség van a két keret között, hogy nem tudok tőlük tartani. Ráadásul már Suárez is meglőtte az első gólját, szóval lélektanilag átesett a mélyponton...kristop írta:én igen, mégpedig azt, hogy idegenbeli meccs. plusz sajnos nehezen tudom elképzelni, hogy így a szünet utáni első meccsen ne szenvedjünk.danianevem írta:Egy okot nem tudok felsorolni amellett, hogy nem lesz meg a három pont.
én igen, mégpedig azt, hogy idegenbeli meccs. plusz sajnos nehezen tudom elképzelni, hogy így a szünet utáni első meccsen ne szenvedjünk.danianevem írta: Egy okot nem tudok felsorolni amellett, hogy nem lesz meg a három pont.
2 csapatot győztek el eddig otthon, a Realt és az Atleticot..danianevem írta:A Sociedad 16. helyen áll a bajnokságban, legutóbb a totál semmilyen Levante ellen ikszeltek...
Egy okot nem tudok felsorolni amellett, hogy nem lesz meg a három pont. A Madridot elcsípték még a szezon legelején, ez igaz, de előlünk meg a Celta szerezte meg, mégsem hinném, hogy ettől különösebb veszélyt jelentenének a Real ellen.
Erre én is nagyon kíváncsi leszek, remélem Montoya kezd. Ha nem, akkor az gondolom azt jelenti, hogy Alvessel hosszabbítunk majd..Alfa írta:Kiváncsi leszek a kezdőre mert van pár kérdőjel számomra. Az első az az , hogy így , hogy LE tudja a CAS döntését és azt is tudja , hogy Alves szinte biztos elmegy elkezdi-e játszatni Montoyát vagy sem.