ZBarca írta: Viszont még novemberben megfogadtam, hogy kitartok Lucho mellett jóban-rosszban, szóval...
Viszont azzal sincs gondom, ha valaki 110%-osan ellenzi LE tevékenységét - főleg a mai után - , ilyenkor szép egy-egy meccs után olvasni az elismerő hsz-eket!

Én is pozitívan álltam javarészt hozzá, de annyi ökörséget csinált az utóbbi időben, hogy én ezt már nem tudom támogatni. Ott volt a Sevilla és az Apoel ellen tök jó taktika, de dobta a kukába egy Valencia ellen az elméletileg nem rossz ötletnek tűnő 2 szűrős játékért, amiből aztán nem az lett, hanem csak bedobott 2 vkp-t egymás mellé, hogy játsszanak úgy, mintha egyikük Xavi lenne, aztán a PSG elleni meccs után egy egész jól működő 3-4-3-at dobott a kukába, hogy szenvedjünk újra a nem működő 4-3-3-ban, Xavi ismét kezdő lett nála, most bedob egy ilyen kezdőt, mert a 2 legeredményesebb játékosunkat nem hívja haza időben.. Csinálja csak a dolgait, nem fogom azt kívánni, hogy bukjon meg vagy ilyesmi, örülök ha nyerünk, de majd csak akkor enyhülök meg ismét az irányába, ha lesz rendszer és valós logika - nem belemagyarázott - a cselekedeteiben.
De hogy pozitívumot is írjak, Montoya kezdő!
(Remélem nem csak azért, mert Alves is tovább nyaralhatott..)
Erxy írta:Messi nem játszott egy haknimeccset sem a szünetben, végig otthon lustult, Neymar játszott egyet.
Így meg aztán végképp indokolt volt, hogy tovább nyaraljanak..
(Neymar tuti nem 2 meccset játszott?

Mintha 2 féle összefoglalót néztem volna róla..

)