2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Még mindig jobb, mintha otthon kanapézna...visca el barca írta:sajnálom csóringert.... sokkal jobb annál h kispadozzon...
Én is.visca el barca írta:sajnálom csóringert.... sokkal jobb annál h kispadozzon...
Ettől az egytől tartok én is, de remélem De Gea nem megy madridba, maradjon a fenekénpalesz77 írta: Mondjuk ha tényleg így lesz, akkor ennél jobban nem is tudott volna kicseszni velünk.![]()
Jó kérdés, én egyből itt kerestem Victorka topicjétpalesz77 írta: Amúgy ez a topic hogyhogy még a Barca Sztárok résznél van?
De Gea megy majd a nyáron Madridba, aztán övé lesz a MU kapuja.salas9 írta: Azt nem tudom Victor hogyan tűrné a másodhegedűs szerepet De Gea mögött...
Elfelejtettem írni: a CIHEFE futballtörténelmi kutatásokkal és statisztikákkal foglalkozik. Egy ilyen listánál nyilván utóbbiból indulnak ki: 6 bajnoki cím, 5 Zamora díj stb. Valdésnél simán össze lehet hozni egy jó hosszú listát a nyert egyéni és csapatszintű kupákról.Capon írta:![]()
Ez pont olyan mint ahogy Alvesnek is ez a legjobb éve.
A statok nem hazudnak...
az, ha éppen abból kifolyólag, hogy ingyen van, nem e kell neki aláíráspénzt és a kelleténél jobb fizut ajánlani.Egy Valdes ingyen bárhova ajándék.
Azért egy De Gea - Valdés kapus páros nem mutat rosszul , kb a legerősebb kapuspáros lenne ( egyedül talán a Cech-Curtois páros ami egyenlő velük ) . De Valdés helyében én biztos , hogy nem mennék a MU-ba mert az biztos , hogy rögtön nem lesz kezdő és játékpercek nélkül nem biztos , hogy feltudja építeni a játékát. Most ha úgy védene mint tavaly akkor lenne esélye , hogy ő legyen a spanyol válogatott 1. számú kapusa de csak akkor ha nem a MU-ba megy mert De Geának óriási előnye lenne vele szembe .shutterisland írta:tegyük fel, hogy de gea és vv azonos képességű, tehetségű kapusok, de hajoljunk victor irányába, és mondjuk azt, hogy ő jobb képességű.
ebben az esetben is valdes lassan 33, nagyon komoly sérülésből tér vissza, a pl-ben full lutri (mivel egész életét a barcában védte le) és a fizetési igényei sem alacsonyak.
van gaal helyében biztosan nem cserélnék, de gea ennél csak jobb, rutinosabb lesz, legalább 10 év van még benne.
Valahol azt olvastam, hogy a MU második számú kapusa távozni kíván mindenféleképpen, a harmadik számú hálóőr pedig rutintalan.shutterisland írta:tegyük fel, hogy de gea és vv azonos képességű, tehetségű kapusok, de hajoljunk victor irányába, és mondjuk azt, hogy ő jobb képességű.
ebben az esetben is valdes lassan 33, nagyon komoly sérülésből tér vissza, a pl-ben full lutri (mivel egész életét a barcában védte le) és a fizetési igényei sem alacsonyak.
van gaal helyében biztosan nem cserélnék, de gea ennél csak jobb, rutinosabb lesz, legalább 10 év van még benne.
Ezen már én is gondolkoztam,és nem tudok dönteni. Számomra csak az a kérdés,hogy Valdés mennyire tanul meg lehúzni meccsenként 25beadást. Ha ilyen problémái nincsenek(amit kétlekPCsabi írta:Csak szerintem jobb egy fokkal de Gea?
Egyetértek! Elég érdekes helyzet alakulna ki , ha Valdés kiszorítaná De Geat Del bosquenél vajon ki lenne a kezdőTaibi írta:Valdes a MU-nál állhat újra edzésbe!
De Gea a gatyát felkötheti, Valdes jobb nála.