Samper írta:
Grimaldo. Nem Alba helyett, hanem Alba tartalékaként hoznám fel Douglas helyére úgy, hogy Adrianot a jobb oldalon venném számításba.
Én is így írtam. Alba mögé. Viszont van egy Adriano, aki jolly jokerként van a csapatban. Alba-t szinte nem is pihentetik, gyakorlatilag csak eltiltás/sérülés, illetve kupában nem játszik. Arra a pár meccsre pedig szezononként nem érdemes felhozni, arra ott a brazil. Kupában például nyugodtan játszhat úgy is, hogy még a B-ben van. Sajnálom, hogy a legtehetségesebb fiatal játékosaink pont olyan posztokon vannak, amik telítettek. Gondolok itt Grimaldo, Adama, Munir, de még Samper esetére is. Halilovicnak is meg kell küzdenie még Rafinhaval és Denis-el. Bár a brazil jobban érzi magát a kp. jobb oldalán a horvátnak meg gyakorlatilag mindegy, ráadásul Ini utódját is el kell keresni lassan.
Samper írta:Samper. Busi és Masche mellé befér harmadiknak, főleg, ha szóba jön a 2 vk.-s felállás. Ráadásul tud Rakitic pozíciójában is játszani, ha kell. Az ő felhozása SR jelenlétét tenné fölöslegessé..
Két vkp-s felállásunk nem igazán volt és nem is lesz, ezt maga LE mondta. Ha egy-egy alkalommal meg is játszaná, akkor is csak csereként jönne szóba sajnos. SR jelenléte most is felesleges, nem is nagyon kap szerepet.
Ortola. Nem is hoznám fel, csak kölcsönadnám Masipot, hogy védjen, azzal, hogy vész esetén Ortola is leülhet a kispadra.
Samper írta:Halilovic. Én se hoznám még fel, ha a szerződésében ez nincs benne. Eusebio viszont csak árt neki. Így ha Eusebio marad, akkor az A edzőinek kellene vele foglalkozni, vagy kölcsön kéne adni. Nagy tehetség - ki tudja mi lehet belőle.
A többi említett dolgában egyetértünk. Még Adamaról mondanám, hogy úgy látom a helyzetét, mint Halilovicét.
A többiben kb. egyetértünk. A Grimaldo, Samper duónak talán a kölcsönadás lenne a legjobb, ebben viszont megvan a kockázat, Adaman és Halilovicon szerintem ráér majd jövőre gondolkodni.
kristop-al nem vagyunk egy véleményen ami Adamat illeti, mert pont ő aki hátára tudja venni a csapatot. A meccsek nagy részén tőle lehet leginkább várni a gólveszélyt és látványosan őt keresik a labdával, nála van a legbiztosabb helyen. Sokszor hátra is megy emiatt. Mondom ezt úgy, hogy nem tartozik a kedvenceim közé.
Én úgy tudom, hogy a horvátnak nincs a szerződésében, hogy fel kell kerülni az A-keretbe egy éven belül, csak annyi a kitétel, hogy ha tényleg felmegy fizetni kell a Dinamonak még 7 millió eurot.