Samper írta:-Szerződéssel felhozni Sampert, Halilovicot ls Adamat
-A B edzője Vinyals lenne, aki felhoz magával annyi ifit, amennyit szükségesnek tart.
Ezt a két pontot nem igazán értem, hogy őszinte legyek. Samperéket fel lehetne hozni, de valószínűleg nem kapnának túl sok lehetőséget, ráadásul Halilovicnak még a másodosztályhoz is alkalmazkodnia kell (leginkább fizikálisan), neki túl sok lenne még a La Liga.
Vinyalst pedig én nem látnám szívesen a B-nél, sokan nagyra tartják, mert megnyerte tavaly az UEFA Youth League-et, de igazából az a trófea is elsősorban Munir és Adama egyéni zsenialitásának volt köszönhető. Ráadásul Vinyals Juvenil A-ja csak szenved idén a bajnokságban, és a játék képe sem túl biztató, ugyanazok a problémák vannak jelen, mint Eusebiónál, leginkább az, hogy gyakorlatilag nincs középpálya... Ha az idézett két pont együttesen valósulna meg, akkor szinte biztosan búcsút inthetne a másodosztálynak a Barça B, amit azért jó lenne elkerülni...
Kicsit off, de ebből a Juvenil A-ból én egyébként Mohát felhoznám már pár meccsre tavasszal is, a B-ben nincsen most klasszikus balszélsőnk, Moha pedig fantasztikus szezont fut. Rajta kívül Amirnak, Ferrannak, Quintinek adnék még lehetőséget akár már most tavasszal. Esetleg még Palencia, illetve a Tarín-Vilanova-Juanma hármasból egy-két ember. És persze Enguene.