Petr írta:Szerintem ugyanott van a klub. Eddig is köthettek előszerződést és vásárolhatták volna meg ténylegesen télen. Ergo ugyanott lettek volna, mintha nyáron kifizetik akkor az összeget és kölcsönben marad fél évig. Beljebb nem tart a klub, ez inkább csak terelés.
Én is így látom. Szerintem csak a vezetőség próbálja javítani a helyzetét a közelgő választások előtt... A Mundo pedig örömmel beszáll, egyrészt mivel ők is Bartomeu mellett állnak, másrészt pedig azért, mert ez az egész lehet majd egy mondvacsinált alapja a későbbi átigazolási pletykáknak. (Amik ugye alapból értelmetlenek lennének, ha mindenki tudná, hogy nem igazolhatunk.)
Reust imádom egyébként, de sérülékeny, és úgysem marad Dortmundban 2016-ig, legalábbis nem valószínű. Kezdjük el beépíteni Samperéket, kapjon még egy esélyt Montoya is, aztán 2016-ban jöhet egy-két igazolás a hiányposztokra, talán egy jobbhátvéd, illetve egy Pjanic-Gündogan-Verratti típusú középpályás. Persze az lenne a legjobb, ha egyikre sem lenne szükségünk, mert a fiatalok megoldanák, de ezt nem vehetjük biztosra.