Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Közük nincs ehhez a sporthoz.MQuCsabi írta:Eközben U17-es fiaink utolsóként zárták a csoportot, 1-2 re kikapva a bosnyákoktól, így kiestünk az elitkörből.
Milyen szép neve van, elitkör. Ők meg elhitték...![]()
Meggyőztél! Így már teljesen nyilvánvaló, hogy Dárdai hazudik a sajtónak Szalaival kapcsolatban.zola8787 írta:Szerintem ez hülyeség. Amikor nem a lábához kapja a labdát konkrétan nem is fut utána. Így egyáltalán nem fárasztja ki a védőket.
Szerintem ez hülyeség. Amikor nem a lábához kapja a labdát konkrétan nem is fut utána. Így egyáltalán nem fárasztja ki a védőket. Ja meg majd ilyen hollandok ellen fogja egyedül lefárasztani a védőket?Alcantara írta:Ez ebben a formában nem igaz Ákos! Tény, hogy nem lövi a gólokat. Viszont Dárdai is megmondta, hogy kifejezetten az egycsatáros taktika része az, amikor Szalai 60-70 percen keresztül birkózik két védővel, fárasztja őket. Ezt követően jön a viszonylag fürge Nikolics és sokkal könnyebb dolga van a támadójátékunknak. Gera fejesgólja nem véletlen volt, a finn védők totál magára hagyták a meccs végére, mert lépni sem tudtak már. Bukarestben is, ha kicsit fejben ott van Nikolics, meglett volna a meccs.hank1ee írta:.... meg mostanában a Szalai se ér egy fabatkát se.
Ez ebben a formában nem igaz Ákos! Tény, hogy nem lövi a gólokat. Viszont Dárdai is megmondta, hogy kifejezetten az egycsatáros taktika része az, amikor Szalai 60-70 percen keresztül birkózik két védővel, fárasztja őket. Ezt követően jön a viszonylag fürge Nikolics és sokkal könnyebb dolga van a támadójátékunknak. Gera fejesgólja nem véletlen volt, a finn védők totál magára hagyták a meccs végére, mert lépni sem tudtak már. Bukarestben is, ha kicsit fejben ott van Nikolics, meglett volna a meccs.hank1ee írta:.... meg mostanában a Szalai se ér egy fabatkát se.
Persze hogy, nem, de milyen szint az, ahol egy válogatottban ennek kell örülni?hank1ee írta:A Varga Józsira tényleg nem lehet mondani, hogy lélektelenül játszik (1-2x fordult elő max). Én Vanczák Vilitől kapok 2 oldali infarktust már, meg mostanában a Szalai se ér egy fabatkát se.
Lehet, hogy egy faék a pali, viszont ha visszanéznéd a válogatott meccseket, akkor láthatnád, hogy Juhász mellett a másik védő aki meghalt a csapatért. Ilyen Devecseriket játszattak... meg a másik okosat aki 80 percnyi észak-ír elleni meccsen begörcsöl... Ja és ráadásul Varga nem is védő, ennyire rosszul állunk ezeken a posztokon.Petr írta:Bár nem vagyok tisztában a magyar játékosokkal, mert egyáltalán nem érdemli meg a magyar foci, hogy egy percet is nézzek belőle, de a válogatott játékát azért megesik, hogy meglesem. Komolyan, a Varga helyett nincs senki, aki játszhatna? A csávó egy faék egyszerűségű botlábú, nem értem, hogy kerül a válogatott közelébe. Kíváncsi vagyok rá, ez olyan hihetetlen nekem.messideco a bundesligás topikban írta:Tőzsér - Varga
Lovrencsics - Stieber - Dzsudzsi
Szalai/Nikolics
Vadócz (ő most volt fél évig Indiában, ki tudja mikorra lesz formában, már ha lesz egyáltalán) és Elek (kifejezetten jó őszi szezonja volt, a török kitérő előtti énjét idézte, jött is a szerződés és eligazolt Kínába...). Meg Dárdai kipróbálta Gerát is a poszton.Petr írta:Komolyan, a Varga helyett nincs senki, aki játszhatna? A csávó egy faék egyszerűségű botlábú, nem értem, hogy kerül a válogatott közelébe. Kíváncsi vagyok rá, ez olyan hihetetlen nekem.
Bár nem vagyok tisztában a magyar játékosokkal, mert egyáltalán nem érdemli meg a magyar foci, hogy egy percet is nézzek belőle, de a válogatott játékát azért megesik, hogy meglesem. Komolyan, a Varga helyett nincs senki, aki játszhatna? A csávó egy faék egyszerűségű botlábú, nem értem, hogy kerül a válogatott közelébe. Kíváncsi vagyok rá, ez olyan hihetetlen nekem.messideco a bundesligás topikban írta:Tőzsér - Varga
Lovrencsics - Stieber - Dzsudzsi
Szalai/Nikolics
Erre sokan azt mondanák, akkoriban könnyű volt, nem védekeztek agresszíven, kevés volt a test test elleni ütközés. A másik örök mondás ezekre: akkoriban még szögletes volt a labda.hank1ee írta:De ez mekkora játék volt!!A mostaniak a földön nem tudnak így passzolni...
De ez mekkora játék volt!!Alcantara írta:Ákos! Bocsánat, Hank Lee!hank1ee írta:https://www.youtube.com/watch?v=j9hzBf3KSbs
23:30-tól tessék nézni a magyar akciót! Ők voltak a magyar futball 1966-ban... Csak simán leesik az állad.
Egyébként a két fejelgetős csatár ha jól tudom Albert és Bene.![]()
Miket bányászol itt elő?![]()
Egyébként tényleg nem rossz amit említettél.
Ákos! Bocsánat, Hank Lee!hank1ee írta:https://www.youtube.com/watch?v=j9hzBf3KSbs
23:30-tól tessék nézni a magyar akciót! Ők voltak a magyar futball 1966-ban... Csak simán leesik az állad.
Egyébként a két fejelgetős csatár ha jól tudom Albert és Bene.
Összeállt a nagy csapat ott fent.
Konkrétan csak Besicről volt szó, ha figyeltél valamennyire.zola8787 írta:Aha és a többi?Tuijp meg a többiek, velük mizu?
Alcantara írta:Az a lecsorgott felesleg, történetesen 470 millió forint volt.Ez akárhogy számolom, több mint amit a Vojvodina kaszált a tehetségéért.hajnesz írta:Viszont azért azt illene megjegyezni,hogy a "senkiházi szerbek" milyen bajnokságokban szerepelnek kezdőként,és milyenben a magyarok. A Vojvodina 1 millióért eladott idén egy tehetséget, Fradinál mi volt az évtized biznisze? Besicet megvette az Everton,amiből a felesleg lecsorgott a Fradinak(ugye csak kölcsönben volt ott).
Ingyen jött a Hamburgtól, a szerződése értelmében a lehetséges eladási összeg a következőképpen oszlott meg: 70% menedzsment és a Hamburgé, 30% a Fradié.
Azt gondolom erre nem lehet az mondani, hogy nem volt jó üzlet kivételesen.