2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyon adom! Aki könnyed sikerre számít az bizony nagyot is csalódhat. Nem szabad abba a hibába esni, hogy elbízzuk magunkatkanty írta:Nyilván most pocsék formában vannak, de azért részünkről - máshol olvastam - a nagy mellény is indokolatlan. Mert tényleg hatalmas közhely, de a klasszikus egy másik meccs. Plusz valóban a BBC eléggé gyengén nyomja, de a mi védelmünket azért a klasszis csapatok képesek zavarba hozni. Ennek ellenére persze a Barca van jobb formában, és a hazai pálya is mellettünk szól, de gálázást, könnyed győzelmet semmiképp sem várok.
Nagyon érdekes, hogy mi lesz a szezon hátralévő részében. Mindkét csapat elég sokat botlik, így nem lepődnék meg, ha lenne még fordulat.
Nekem eszembe is jutott a Dortmund elleni tavalyi párharcuk már a meccs alatt. Remélem a folytatás nem ismétlődik meg.mahitoo írta:Olvasgattam a másik oldalt közben, elismerték, hogy rosszak voltak, sokan még azt is, hogy kiesést érdemeltek volna, de a meg nem adott tizit a Schalkénak nem emlegették. Pedig ha azt megkapják a németek, kiesnek a habfehérek. Alapesetben persze nem, de EZ a Real Madrid nem ment volna tovább. 2 éve ManU ellen szerintem! jogtalan emberelőny, tavaly Dortmund üres kapu kapufa, idén ez. Ha még egyszer minket nevezek makkernak...
Naigen, rágyúrhatnának a 22 W után a 22-es vereségsorozatraFeast4 írta:MessiNeymarSuarez írta:jaaaaNekik!Levante ellen meccselnek otthon
Miért nem a Valencia?Még egy verés jót tenne a lelküknek előttünk!
MessiNeymarSuarez írta:jaaaaNekik!Levante ellen meccselnek otthon
jaaaaNekik!
MessiNeymarSuarez írta:EibarFeast4 írta:Szerintem is ez most visszasülhet. 2-0-ás előnyról megroppantak, igaz egy ponton visszajöttek a meccsbe, de utána megint kicsúszot. Ez nem az összeszedettségükről árulkodik. Most nagyon sebezhetőek. Ha jól jönne ki nekünk a lépés elrendezhetnénk az egész szezonukat. Hétvégén ki jön a Malaga?mahitoo írta: Amit Carlo remélt, hogy ettől mentálisan erősebbek lesznek, szerintem fordítva sült el, mert nemhogy gála nem volt, de centiken múlt a továbbjutás.
Deörülnék amúgy ha mi is megcsapnánk a Realt végre újból egy szép nagy különbséggel
EibarFeast4 írta:Szerintem is ez most visszasülhet. 2-0-ás előnyról megroppantak, igaz egy ponton visszajöttek a meccsbe, de utána megint kicsúszot. Ez nem az összeszedettségükről árulkodik. Most nagyon sebezhetőek. Ha jól jönne ki nekünk a lépés elrendezhetnénk az egész szezonukat. Hétvégén ki jön a Malaga?mahitoo írta: Amit Carlo remélt, hogy ettől mentálisan erősebbek lesznek, szerintem fordítva sült el, mert nemhogy gála nem volt, de centiken múlt a továbbjutás.
Szerintem is ez most visszasülhet. 2-0-ás előnyról megroppantak, igaz egy ponton visszajöttek a meccsbe, de utána megint kicsúszot. Ez nem az összeszedettségükről árulkodik. Most nagyon sebezhetőek. Ha jól jönne ki nekünk a lépés elrendezhetnénk az egész szezonukat. Hétvégén ki jön a Malaga?mahitoo írta: Amit Carlo remélt, hogy ettől mentálisan erősebbek lesznek, szerintem fordítva sült el, mert nemhogy gála nem volt, de centiken múlt a továbbjutás.
No igen, a jelenlegi forma alapján mi vagyunk az egyértelmű esélyesek, viszont a Realról szépen lekerülhet a teher, beállnak kontrázni bőven lehet esélyük. Egyébként lesznek még ők jók idén, úgyhogy nagy kár ezért a meccsért, a tizenegyesért, a lesgólért, kapufáért...mahitoo írta:A Klasszikust még hanyagoljuk, más meccs, és más Madrid lesz. Mindenesetre nem rosszak az előjelek, a füttykoncert magáért beszélt.
visca el barca írta:8 között jöhet a porto!