P.U.Y.O.L. írta:Az azért nem szól mellettük, hogy hétközben a Cityt fogadjuk és ha nem tudjuk lerendezni az első félidőben a lényegi kérdéseket, akkor az bőven kihathat a Clasicóra is. Én bőven elégedett lennék, ha meghúznánk az angolok ellen az első 45 percet, rúgnánk 1-2 gólt, aztán mehet a 2. félidőben a labdatartás. Még ha kihozzák emiatt döntetlenre, az se baj. Tovább kell jutni a lehető legkevesebb erőfeszítéssel és akkor nyugodtan lehet készülni a Real ellen...
jogos. bőven nem fogunk vezetni az első félidőben 1-2 góllal , örüljünk neki ha nyerünk 1 góllal vagy még az X nek is örülhetünk. City sokat ki fog húzni a srácokból , és én azt mondom , inkább a Bl-ben legyen egyszer egy atom biztos a továbbjutás , mint hogy a clasicóra tartalékoljunk aztán mindkétszer vereség legyen a vége.
De már előre látom milyen szertelen játékot fogunk lenyomni a City ellen , mert csak a Realra fognak koncentrálni a srácok (szerintem). Ez volt a Málaga ellen is.
Azokkal meg nem értek egyet akik azt mondják , hogy James és Modric-al a pályán is ilyen rossz lenne a Real. Ők a motorjai a jelenlegi Realnak , nem a BBC , mint nálunk az MSN. Ez a Real a KP-ja nélkül semmit nem ér , míg nálunk szinte KP nélkül is szárnyal az MSN.
Van egy fáradt Kroos a középpályán és ennyi , Isco meg hol jó , hol nem.