ZolTano írta:magyarul leírod azt amit én, köszönöm a kioktatást, hidd el nem esek át a ló túloldalára, de az egyszerű igazság az, amit leírta. 5 év múlva keresd vissza a hozzászólást. CR7 egy kiváló focista, napjaink egyik legjobbja, de semmi több. Ez nem nagy kép, ez van, hidd el én is szívtam a fogam amikor olyan időszak volt, hogy pl egy Zidane játszott a habfehéreknél.
1.: Nem oktattalak ki.
2.: Nem írtam le azt, amit te, én CR-t világklasszis játékosnak tartom, akit olyan magasságokban fognak emlegetni 20 év múlva is, mint Zidane-t, Ronaldót, Platinit vagy bármelyik másik nagynevű játékost. Az, hogy szerintem Messi a legjobb teljesen evidens, lévén Barca-szurkoló vagyok. De azzal, hogy leírod azt, hogy CR 5 év múlva átlag lesz pont ott vagy, mint a sötét oldal néhány elvakult véleményalkotója Messi esetében, ahol szintén nem az a baj, hogy szerintük CR a legjobb.
3.: Értettem én kábé, hogy mit szeretnél mondani, ezzel kezdtem a kommentemet, csupán próbáltam egyértelműsíteni.
A meddő vitát el sem kezdem, nem lenne értelme, csupán gondoltam egyértelműsítem magam.