MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy szerintem Navas fog most védeni, mert volt csapata ellen fognak játszani, meg ahogy a madridos honlapokon mondták: Meg akarják Casillast óvni a saját szurkolóik füttykoncertjétől.
Ez amúgy nem igazán jogos szerintem. A Schalke ellen lehet hogy benne volt két gólban, de a védelem legalább háromban. Amellett fogott nagyokat, a meccs végén is ha nem fogja azt a két lövést, most koncentrálhatnának csak a bajnokságra.
Az utóbbi meccseik sem azon mentek el, hogy Casillas rosszul védett volna. Inkább a támadósorukat lehetne szidni. A Villarreal és a Bilbao ellen (főleg idegenben) lehet kapni egy-egy gólt, de hogy a csatárok csak egy büntetőig jussanak az már meredek.
Vasárnap meg nem nagyon kéne LE-nek semmit húzni. Van most egy jó kezdő, ami működik, maradjon is így. Kár, hogy kiesett Busi, két poszt is megsínyli. Az a Piqué-Masch páros kifogástalanul működött végig. Az MSN szívja fel magát, remélem Neymar is elkapja a fonalat.
A Realt sem értem. Leigazolják Danilot egy olyan posztra, ahol van egy stabil kezdőjük, most meg Marcelo mögé/mellé el akarják hozni Alaba-t.
És mondja még valaki azt, hogy nem Perez dönt az igazolásokról.