Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért fogadná el? Ha nem lenne az átigazolási tilalom elküldenék a francba, ha van egy kis esze elmegy főleg úgy hogy nem kis csapatok érdeklődnek iránt.kristop írta:tényleg teljesen idióta, ha nem fogadja el. mégis mi oka lenne nem elfogadni ezt a 60%os dolgot? az edzőnk többször is kijelentette, hogy ő kell neki, és ez látszik is, a meccsek körülbelül 90%án játszik. ki fogja kiszorítani? douglas? vagy montoya mert betalált a gyűrűbe?
a barca részéről ez egy tök korrekt ajánlat.
Jo, hat ennyi erovel neked teljesen mindegy, elkonyvelted hogy penzehes sz.r. Ennyi.nem tudom, szerintem lehet akárhogy lovagolni a szavakon, akkor is a pénz miatt megy el. most még csak 31 éves, máshol kaphat egy zsíros 3-4 éves szerződést is (+x millio aláírási pénz), de ha még 2 évig itt marad, 33 évesen senkinek nem fog érte fizetni semmit, főleg nem nagy aláírási pénzt, meg 5-6-7 millios fizetést. ugyanolyan pénzéhes mint az összes többi, ennyi.
nem tudom, szerintem lehet akárhogy lovagolni a szavakon, akkor is a pénz miatt megy el. most még csak 31 éves, máshol kaphat egy zsíros 3-4 éves szerződést is (+x millio aláírási pénz), de ha még 2 évig itt marad, 33 évesen senkinek nem fog érte fizetni semmit, főleg nem nagy aláírási pénzt, meg 5-6-7 millios fizetést. ugyanolyan pénzéhes mint az összes többi, ennyi.Sanama írta:En nem tudom, de forrasokbol nem olvastam olyat, hogy a penz a baja.visca el barca írta:noname a hír óta merev részegre itta magát![]()
![]()
idiota ez a pali, itt vannak a vállalkozásai (ha jól tudom több is), gyerekei idejárnak suliba, most meg itt hagy mindent, csak azért hogy a bankszámláján lévő pénz 3 év múlva ne 52 millio, hanem 56 millio euró legyen. soha nem értettem az ilyen felfogású embereket.
amugy nem bánom hogy elmegy, úgyis dögleszé a jövő
Az idotav az, amit az ugynoke elutasitott, mert ok 3evet akarnak, nem 1+1+1-et.Mashol elvileg nagyobb fizut kaphat 3+1-el. (Gondolom a Barca meg nem akar majd meg 34eves koraban is ennyit fizetni neki,stb.)
En nem tudom, de forrasokbol nem olvastam olyat, hogy a penz a baja.visca el barca írta:noname a hír óta merev részegre itta magát![]()
![]()
idiota ez a pali, itt vannak a vállalkozásai (ha jól tudom több is), gyerekei idejárnak suliba, most meg itt hagy mindent, csak azért hogy a bankszámláján lévő pénz 3 év múlva ne 52 millio, hanem 56 millio euró legyen. soha nem értettem az ilyen felfogású embereket.
amugy nem bánom hogy elmegy, úgyis dögleszé a jövő
Szerintem első szezonjában nyújtott igazán kiemelkedőt, és még a második meg harmadik szezonját mondanám jónak, Pep utolsó szezonjában már bőven voltak problémák vele, azóta csak romlik folyamatosan, jobb időszakai csak elvétve vannak.Ha ez irónia volt akkor bocs, de Alves azokban az években amikor fénykorát élte (a Sevillától kezdve, mondjuk Tito-ig) a világ egyik, ha nem a legjobb volt a maga posztján, Messi ide vagy oda.
Ha ez irónia volt akkor bocs, de Alves azokban az években amikor fénykorát élte (a Sevillától kezdve, mondjuk Tito-ig) a világ egyik, ha nem a legjobb volt a maga posztján, Messi ide vagy oda.noname írta:Ugye ezt nem mondod komolyan. Kis túlzással azt is lehetne mondani h Alves sose volt klasszis a maga posztján, hanem csak jókor volt jó helyen: kapott egy tökéletes játszótársat maga mellé és amint az elvették jött a mélyrepülés. De ez talán mégis túlzás.roby122 írta:Alves még mindig klasszis a maga posztján. Vannak gyenge meccsei
De, túloztál. Tény, hogy sokat hibázik és a védekezése trágya nem egy kétballábas senki. És ezzel nem védem, én is a fejem fogom néha olyan hibákat csinál, ha elolvasod miket írtam róla nem vádolhatsz elfogultsággal, de azért maradjunk a földön.noname írta:Vannak rossz meccsei mindenkinek.
Alba egy rossz meccsen nem ér vissza védekezni, de támadásban még mindig hasznos, sose látod úgy üresen, mint Alvest.
Pedro egy rossz meccsen még mindig jobban védekezik, mint Alves.
Most komolyan: Melyik nagy csapatban hagynak még ilyen szinten valakit üresen, mint nálunk Alvest?! Szerinted véletlen, hogy senkit sem állítanak rá? Kizárólag a betörései ellen raknak egy embert a 16-os sarkára, aki félszemmel figyeli. Minden ellenfelünk tudja, hogy Alves egy emberhátrány. 10 meccsen átlag 3 jó megmozdulása van és most nem túloztam.
Ugye ezt nem mondod komolyan. Kis túlzással azt is lehetne mondani h Alves sose volt klasszis a maga posztján, hanem csak jókor volt jó helyen: kapott egy tökéletes játszótársat maga mellé és amint az elvették jött a mélyrepülés. De ez talán mégis túlzás.roby122 írta:Alves még mindig klasszis a maga posztján. Vannak gyenge meccsei
roby122 írta: Hagyjuk már ezt a Montoya témát könyörgöm. Én komolyan nem értem mit kell észrevenni abban a srácban... Soha nem fogom felfogni.
Alves még mindig klasszis a maga posztján. Vannak gyenge meccsei , de tegnap mindenki az volt , és mint általában úgy van a csapatnál ha Messi szenved , akkor mindenki szenved , ennyi. Nem tudom miért Alvesre kell ráhúzni.
Montoya...
Hagyjuk már ezt a Montoya témát könyörgöm. Én komolyan nem értem mit kell észrevenni abban a srácban... Soha nem fogom felfogni.noname írta:Nolito nem egy rossz játékos, de azért az elég "érdekes" h kb. akkor hagyta ott Alvest, amikor akarta. Montoyát akarom a kezdőbe!
Tudom, h Montoya bizonytalan, de legalább csinál valamit. Alves meg magabiztos karácsonyfadísz.
Na mondjuk azért ezt se mondanám.. Inkább vannak fellángolásai, de a klasszistól már évek óta messze van.roby122 írta:Alves még mindig klasszis a maga posztján.
Az a probléma, hogy Montoya minél többet játszott, annál rosszabb volt. Újév fele egész sok lehetőséget kapott, de egyáltalán nem tudott élni vele, pedig Alves se mutat magas szintet, de még azt se ütötte meg Martin fiú. Dani legalább kombinatív játékban hasznos, Montoyaról ez sem volt elmondható sajnos, a védekezése meg meccsről meccsre romlott.noname írta:Nolito nem egy rossz játékos, de azért az elég "érdekes" h kb. akkor hagyta ott Alvest, amikor akarta. Montoyát akarom a kezdőbe!
Tudom, h Montoya bizonytalan, de legalább csinál valamit. Alves meg magabiztos karácsonyfadísz.
Ezen meg olyat szakadtam..EuroBarca twitteren írta:A PSG már nem érdeklődik Alves iránt, mert erre a posztra Marquinhos, Aurier és Van der Wiel is ott van a párizsiak keretében. [l'equipe]
megmondod h mit csinal amit alves nem? Mert h hinta lett volna alatta is az tuti. Megint a fogalmatlansag...noname írta:Nolito nem egy rossz játékos, de azért az elég "érdekes" h kb. akkor hagyta ott Alvest, amikor akarta. Montoyát akarom a kezdőbe!
Hát, mert a beadásai is ilyen szélesek szoktak lenni, mint ez a kb. 50 méteres passzPiquenbauer írta:Tegnap jól játszott, és a gólpasszával eldöntötte a mérkőzést. Egyébként ilyenkor szoktam elgondolkozni azon, hogy a francba van az, hogyha ilyen nagy zsugát tud adni, hogy a beadásai Barca játékos környékére sem mennek?