Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem igen találkoztam itt ezzel a sorozattal, pedig én szerettem.MQuCsabi írta:Mentalista 4. évad 5. részénél tartok, s most az az érzésem, hogy Patrik = Red John, de persze ő nem lehet..... Elvileg.
Inkább magát a koncepciót hasonlítják a Friendshez. Egyébként igen, Chandler és Joey rules.lui1698 írta:Amúgy sokszor hasonlítják a Friends-hez. Nem egy kategória a kettő. Szerintem annyi elég, hogy Chandler szarkazmusa keresztbe leveri az egész HIMYM-et, ahogy van.
Én belemegyek szívesen.lui1698 írta:Régi, százszor lerágott csont a téma, de muszáj írnom róla (újra).
HIMYM sorozatzárás:
Nekem 23 óra 21 perc.soadroli írta:Te jó isten, sose végzekcsababarca írta: évadonként be kell klikkelni,amiket láttál. Hajrá.
Bár lehet van egyszerűbb mondja is,de én így oldottam meg.a http://www.tiii.me" target="_blank -n 44 nap 22 perc jött ki.
Te jó isten, sose végzekcsababarca írta: évadonként be kell klikkelni,amiket láttál. Hajrá.
Bár lehet van egyszerűbb mondja is,de én így oldottam meg.
Jelentkezz be, felül van olyan,hogy Követő.soadroli írta:"20 felvett sorozat (11 aktív), összesen 129 évad ami 1974 epizód "
Az "Utoljára megtekintett epizódok"-nál meg semmi nincs. De béna vagyok
MQuCsabi írta:Még mindig nem jött össze, hogy belekezdjek a Daredevilbe, viszont a whatnext.eu szerint kicsivel több, mint 2 hónapot asztam el sorozatokkal az életemből. Ki, hogy vna ezzel?