hajnesz írta:Az a félév véleményem szerint kicsit több volt,de ez mellékes. Nekem nem azzal volt a bajom, hogy nem játszik jól, hanem hogy meccsenként annyit futott, mint a kapusok. Van olyan, mikor valakinek nem megy, hullámvölgyben van, akármi, de az akarás létszükséglet.
pedig most se futott többet mint máskor. meg a többi bl meccsen se. sőt, mezőnyjátékosok közül most is bőven a legkevesebbet az uefa statisztikái szerint, pedig ez elvileg egy jó meccse volt.
a kárörvendés nem annak szól szerintem, hogy
"jaj megmondtuk" és ennek mennyire örülünk, hanem annak, hogy már akkor se volt igazából mit megmondani. szerintem fel se kellett volna merülnie, hogy a legjobban teljesítő játékosunkat, aki mellesleg egy legendánk és talán a valaha volt legjobb futballista is, adjuk el azért mert nem olyan jó, mint előtte és/vagy mert nem fut annyit.
jajdejó, most kapnánk érte pénzt. egyszerűen nonszensz. ez akkor is az volt, és most is az, semmi se változott.
Ronaldinho idejében még nem fórumoztam, csak olvastam, de akkor mondjuk épp igazam lett volna, mert én elküldtem volna 1 évvel korábban, s nyertünk volna rajta 80+ millát.
így meg nem küldtük el egyből, mert hagytunk egy hatalmas barca játékosnak még egy évet, hogy HÁTHA, amivel kevesebb pénzhez jutottunk, de ezzel elértük, hogy rijkaard lelépjen és pep barcája megszülethessen. nem érzem ezt se annyira rossz útnak.
számomra ez sehogyse jó trade, hogy inkább küldjünk el ilyen szintű arcokat egyből, ne adjunk második esélyt, mert akkor legalább kapunk pénz. tökre nem érdekel a pénzt.