Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elhangzott.MQuCsabi írta:Ez a túlértékelt tényleg elhangzott amúgy? MErt mindig megakadtam, mikor felhoztad, meg aláírásba is betetted. Én anno egyik feldobott "szavazásnál", lista állításnál beírtam poénból vigyorgó fejjel, hogy ő túlértékelt, de egyébként nem rémlik, hogy ki, mikor állította innen.Volt olyan is,aki normálisan leírta a negatívumokat,azzal nincs is baj, de amikor ilyeneket benyög valaki,hogy el kell adni, nincs más megoldás,meg túlértékelt, az azért vicces.
Ez a túlértékelt tényleg elhangzott amúgy? MErt mindig megakadtam, mikor felhoztad, meg aláírásba is betetted. Én anno egyik feldobott "szavazásnál", lista állításnál beírtam poénból vigyorgó fejjel, hogy ő túlértékelt, de egyébként nem rémlik, hogy ki, mikor állította innen.Volt olyan is,aki normálisan leírta a negatívumokat,azzal nincs is baj, de amikor ilyeneket benyög valaki,hogy el kell adni, nincs más megoldás,meg túlértékelt, az azért vicces.
pedig most se futott többet mint máskor. meg a többi bl meccsen se. sőt, mezőnyjátékosok közül most is bőven a legkevesebbet az uefa statisztikái szerint, pedig ez elvileg egy jó meccse volt.hajnesz írta:Az a félév véleményem szerint kicsit több volt,de ez mellékes. Nekem nem azzal volt a bajom, hogy nem játszik jól, hanem hogy meccsenként annyit futott, mint a kapusok. Van olyan, mikor valakinek nem megy, hullámvölgyben van, akármi, de az akarás létszükséglet.
így meg nem küldtük el egyből, mert hagytunk egy hatalmas barca játékosnak még egy évet, hogy HÁTHA, amivel kevesebb pénzhez jutottunk, de ezzel elértük, hogy rijkaard lelépjen és pep barcája megszülethessen. nem érzem ezt se annyira rossz útnak.Ronaldinho idejében még nem fórumoztam, csak olvastam, de akkor mondjuk épp igazam lett volna, mert én elküldtem volna 1 évvel korábban, s nyertünk volna rajta 80+ millát.
Az a félév véleményem szerint kicsit több volt,de ez mellékes. Nekem nem azzal volt a bajom, hogy nem játszik jól, hanem hogy meccsenként annyit futott, mint a kapusok. Van olyan, mikor valakinek nem megy, hullámvölgyben van, akármi, de az akarás létszükséglet.csababarca írta:Nincs semmi gond azzal,ha valaki vélemény formál. Lehet kritizálni a játékosokat,és kell is,ha rászolgálnak.
Messi rászolgált a múlt évi nemtörődöm hozzáállása miatt. Még akkor is,ha így is ő volt az egyedüli,aki valamit csinált legalább tavasszal. (Mascherano mellett)
De az,hogy azonnal valakik az eladását forszírozták, egy gyengébb (magához képest, mást ilyen szezont hozna le, aranylabdát kiáltanának sokan) félév után...nevetséges.
Volt olyan is,aki normálisan leírta a negatívumokat,azzal nincs is baj, de amikor ilyeneket benyög valaki,hogy el kell adni, nincs más megoldás,meg túlértékelt, az azért vicces.
Ha így működnének a dolgok,akkor félévente cserélődne a keret,mert nincs ember ebben a csapatban,akinek nincs hullámvölgye éveken át,de még szezon közben is 1-2 hullámvölgy mindenkinél van.
Ezt kéne felfogni, nem elküldözgetni mindenkit egy-egy gyengébb hónap után. Mert gyönyörű lett volna mondjuk,ha a vezetőség is úgy gondolkozik,mint egyesek itt, és elküldik, teszem azt a BM-hez, akkor tegnap Pique lábát kötözte volna össze a második gólnál,az biztos jó lett volna
Szóval a negatív kritikának helye van, meg is kell fogalmazni,ha valós, de nem kell elrugaszkodni egy játékos esetében sem.
ozsimiki írta:...
Mindenkinek van saját véleménye,és mindenki tévedhet is(ahogy én is tévedtem Messivel kapcsolatban). S igen, örülök Messi jó teljesítményének, sose voltam kárörvendő. Igen, nálatok kiütközik most a tipikus magyar kárörvendősség, úgy csináltok,mintha mi rosszat akartunk volna a csapatnak azzal,hogy eladjuk őt. Mindenkinek lehet saját véleménye, én sem ítélem el azokat, akik azért esnének ki a Bl-ből, hogy nehogy a Real verjen el minket a döntőben, mert akkor majd a reálos haverok jól beszólogatnak majd vagy 10évigcsababarca írta:...
Nagyrészt egyetértek, de azért ez kissé sántít, hiszen a közelmúltban több játékos esetében is megesett, hogy jobb lett volna elküldeni őket egy rosszabb szezon után. Ronaldinhoért kb 100 millió eurót kapott volna a csapat az első rosszabb szezonja után, végül meg nem sokat. Őt jobb lett volna hamarabb elküldeni.ozsimiki írta: szerencsére már talán a vak is látja,h 1 rosszabb idény után nem kell legendákat elküldözgetni,h jók legyünk
Semmi alapja nem volt már ne is haragudj.mess2009 írta: azért ez nem egészen így van. Messi sem egy gép aki képes meghatározatlan ideig a leg...en teljesíteni. igen, volt(!) olyan időszak amikor saját bevallása szerint is problémái voltak és nem ment úgy a szekér...aki tehát akkor olyasmiket mondott volt némi alapja az más kérdés és ebben már egyetértek, hogy az élet nem őket igazolta...
más: a tegnapi teljesítménye sok más mellett azért is hatalmas poén mert válaszolt Neuernek a maga módján, hogy ki is az úr a pályán.....
Megtetted helyettem, azt hiszem hank1ee vagy kivel volt egy fightom,amikor olyat írt,h nem hiszi,h ez a Barca Messivel meg tudna újulni, szerinte ahhoz el kellett volna menniecsababarca írta:Azért kiegészíteném azzal,hogy ilyenkor megmosolygom azokat,akik elzavarták volna nyáron,vagy ősszel. Meg túlértékelt,stb jelzőkkel illették...szegények,most biztos hánynak,hogy ez a túlértékelt középszer lealázta a németeket egymaga...![]()
Meg adjuk el, veszünk az árából 5 jó játékost.
Jah, veszünk, persze,mert ez úgy megy..haha...ez az ember nagyon nagy érték, meg kell becsülni. Szerencsére meg is van,csak pár otthon ülő fotelhuszár játsza a szakértőt,ha épp nem fut 9,8 km-t, csak 9,6-ot,hogy kiégett,nem akar...
Bocs,de ez kikívánkozott.
azért ez nem egészen így van. Messi sem egy gép aki képes meghatározatlan ideig a leg...en teljesíteni. igen, volt(!) olyan időszak amikor saját bevallása szerint is problémái voltak és nem ment úgy a szekér...aki tehát akkor olyasmiket mondott volt némi alapja az más kérdés és ebben már egyetértek, hogy az élet nem őket igazolta...csababarca írta:Azért kiegészíteném azzal,hogy ilyenkor megmosolygom azokat,akik elzavarták volna nyáron,vagy ősszel. Meg túlértékelt,stb jelzőkkel illették...szegények,most biztos hánynak,hogy ez a túlértékelt középszer lealázta a németeket egymaga...![]()
Meg adjuk el, veszünk az árából 5 jó játékost.
Jah, veszünk, persze,mert ez úgy megy..haha...ez az ember nagyon nagy érték, meg kell becsülni. Szerencsére meg is van,csak pár otthon ülő fotelhuszár játsza a szakértőt,ha épp nem fut 9,8 km-t, csak 9,6-ot,hogy kiégett,nem akar...
Bocs,de ez kikívánkozott.
Neuer jobbkezes, balkézzel nem tudott már visszanyúlni az emelt labdának, az első gólt meg a rövidbe kapta, ami kapushiba minden esetben. A 3. gól a lába között ment el, ami szintén mondható bakinak, így játékosra teremfociban szoktak kimozdulni.csababarca írta:Nincs jelző.
Megböki Neuert, a világ legjobb kapusát...nem gyenge. Megmutatta Suáreznek,hogy is kell egy ilyen technikával védő kapusnak beverni a ziccert.
Óriási volt, mezőnyben is,ültek a cselei, labdái,minden.
Már csak azért is meg kéne nyerni a BL-t,hogy övé legyen az aranylaszti, megérdemelné.