Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem rád. Valaki már csinált egy hasonlítást. Értem, miért, igaz is, csak rosszul esik egyáltalán egy szövegkörnyezetben látni őket.Initom írta:
Itt gondolom,rám is céloztálSemmi másért nem húztam párhuzamot köztük,csak azért ,hogy szemléltessem: ők sem játszanának itt fele fizetésért bármekkora culék.
noname írta:
És mégegyszer megkérek mindenkit szépen, hogy ne hasonlítsa Alvest senki olyanokhoz, mint Xavi vagy Iniesta. Ezek a játékosok minden meccsen a szívüket kiteszik a pályára és nem csak akkor, amikor hosszabbítani kéne.
Ha ezt most te teljesen komolyan gondolod, akkor ertelmetlen beszelni a temarol. El van konyvelve szemetnek, ez meg ugy sem valtozik.Alves kb. 2 éven keresztül annyi csinált, hogy előresétált, minél jobban kiment szélre, hogy senki se zavarja, majd elrúgott egy labdát a francba.
Így van.Egyébként meg ugyanaz a köpködés megy itt is, mint a madridi oldalon, de olyankor elég szép okádás megy itt, hogy hálátlanok, vakok, türelmetlenek stb. Alves mondatai valóban nem szépek, de azért a sorok között is akad mondani való, én legalábbis látok benne valamit, de ha mégsem, akkor sem fogom tévedhetetlen szent tehénnek nézni a klubot. Kb. soha.
A főoldali cikk meg... kumma gáz. Igen, kumma.
Nálam meg az, ha arról is, akit utál vagy nem kedvel. Illetve, aki nem fürdik a tévedhetetlenség fakó fényében. Még, ha igazad is van, úgy teszel, mintha te olyan jól ismernéd Bartomeuék módszereit, kommunikációs formáit esetleg Alves és a vezetőség kapcsolatát. Értem, hogy mi fáj neked, valamelyest egyet is tudnék érteni ezzel, de a rossz forma egyáltalán nem jelent lélektelenséget vagy zsoldos hozzáállást. De még a zsoldos lét se jelenti, hogy valaki ne tenne meg mindent a klubjáért, vagy hogy ne szeretné azt.noname írta:Értelmessé egy szurkolót nálam az tesz, ha képes a kedvenc csapatáról/játékosairól elfogulatlanul is beszélni.
Ezt nem hiszem. Sok mindent el lehetett mondani róla, néha flegmázott vagy kicsit könnyelmű volt, de mindig odatette magát, még ha sokszor nem is jöttek össze a dolgok.noname írta:
Pár ember nagyon nem látja át a szitut itt. Alves mindig egy zsoldos volt. Mindig akkor hajtott, amikor szerződés kellett neki. Pique rossz napjain volt 1-2 hibája, Alves rossz napjain flegmán minden labdát ellőt a francba, mint akit nem is érdekel.
igen, piqué is pocsék volt tavaly, sőt előtte is ugyanúgy, mint alves (micsoda egybeesés, pont akkor amikor a tito, roura, martino korszakot éltük), de talán már pep edzősködése végén is szidtuk elég sokat és shakiráztunk. ő viszont amúgy kapott egy új szerződést tavaly ilyenkor, mikor még két év volt hátra az akkoriból, nem pedig akkor kezdtek el vele beszélni, amikor bartra miatt a padon üldögélt és utána feljavult.palesz77 írta:Pique is pocsék volt tavaly, tőle érdekes, mégsem azt olvastam, hogy klubon belül senki nem jobb nála, hanem hogy érzi, hogy rossz szezonja volt, de vissza akar kerülni újra az elitbe - meg is tette.
pontosak azokat az embereket köpködi, akiknek a fórum körülbelül 95%-a minden más esetben egy szavukat se hiszi el, és automatikusan a legrosszabbat feltételezi róluk (abidal ügye?). kivéve most. a bl és kupadöntő előtti rész tényleg rossz időzítés, de attól nem félek, hogy ez a csapatot bármiben befolyásolná.Zozzy 5 írta:mondjuk a köpködésben (ha hívhatjuk így) jelenleg pont ő az, aki masszívan kiveszi a részét azzal, hogy a sajtót érzi a megfelelő csatornának problémái megosztására, teszi mindezt egy BL - és kupadöntő előtt.
Itt nem azt mondja, hogy ő jó lenne. Ezt nem is tudom melyik mondatból olvastad ki. Ő azt sérelmezi, hogy oké nem akartak vele hosszabbítani, de ahogy szorult a hurok egyből akarnak, mert nincs más. És adnak neki 1+1+1 opciós ajánlatokat (amiben ha jól emlékszem benne volt mennyi meccsen kell játszania). Mindkét oldalt megértem ezért is van patthelyzet egyébként, mert jó döntés nincs ebben a szituban.palesz77 írta:Ez a rész viszont kimondhatatlan módon felcseszi az agyam. Ebből látszik, hogy rohadtul semmi önkritikája az ürgének, mi ez a szöveg már te atyaúristen??? Mit hisz ez az ember magáról? Hogy jól játszott fél éve, meg előtte 2 éven keresztül? Az, hogy klubon belül nincs jobb alternatíva, rohadtul nem azt jelenti, hogy ő jól játszik.. Arra a teljesítményre nem csoda, hogy nem akart a klub ajánlatot tenni neki, amit akkor tolt, az szégyen volt kb az ő képességeihez mérten. És azok után van pofája ilyet kijelenteni.. Vicc. Pique is pocsék volt tavaly, tőle érdekes, mégsem azt olvastam, hogy klubon belül senki nem jobb nála, hanem hogy érzi, hogy rossz szezonja volt, de vissza akar kerülni újra az elitbe - meg is tette."A Barcelona hat hónapja még nem akart hosszabbítani velem, és csak akkor fordult meg alapvetően a kocka, amikor kiderült a FIFA átigazolási tilalma. Szerintem nem becsülnek meg úgy, ahogy kellene, ezért ha ez így marad, akkor keresek egy olyan egyesületet, ahol megbecsülnek majd."
Kicsit képzeljétek már magatokat a klub helyébe! Már írták páran.barca0000 írta:Az oké hogy Alves nem volt top az elmúlt 2 évbe, és nem szolgált rá egy új szerződésre ez tény. De a klub most a akkor is ha nincs ló jó a szamár alapon bánik vele ami azért szerintem lehet sértő. Szóval én megértem Alvest ,hogy nem erektál könnyes szemmel egy új szerződés láttán. Ha menni akar ne nézze a klub érdekeit és mennyen innen, megleszünk nélküle is.
Ez számomra még mindig rejtély, hogy mit kérhet, hiszen nem a pénz érdekli.."Bartomeu tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy elfogadjam a klub ajánlatát."
Ez a rész viszont kimondhatatlan módon felcseszi az agyam. Ebből látszik, hogy rohadtul semmi önkritikája az ürgének, mi ez a szöveg már te atyaúristen??? Mit hisz ez az ember magáról? Hogy jól játszott fél éve, meg előtte 2 éven keresztül? Az, hogy klubon belül nincs jobb alternatíva, rohadtul nem azt jelenti, hogy ő jól játszik.. Arra a teljesítményre nem csoda, hogy nem akart a klub ajánlatot tenni neki, amit akkor tolt, az szégyen volt kb az ő képességeihez mérten. És azok után van pofája ilyet kijelenteni.. Vicc. Pique is pocsék volt tavaly, tőle érdekes, mégsem azt olvastam, hogy klubon belül senki nem jobb nála, hanem hogy érzi, hogy rossz szezonja volt, de vissza akar kerülni újra az elitbe - meg is tette."A Barcelona hat hónapja még nem akart hosszabbítani velem, és csak akkor fordult meg alapvetően a kocka, amikor kiderült a FIFA átigazolási tilalma. Szerintem nem becsülnek meg úgy, ahogy kellene, ezért ha ez így marad, akkor keresek egy olyan egyesületet, ahol megbecsülnek majd."
CR meg lenyilatkozta, hogy nem érdeklik az egyéni díjak, Carlo lenyilatkozta egész évben, hogy Bale nem játszik rosszul, nálunk tavaly lenyilatkozták, hogy nem akarjuk Cescet és Alexist eladni, egy vereség után mindig azt nyilatkozzák az edzőink, hogy nem voltunk rosszak, soroljam még?kristop írta:elmondja, hogy nem a pénz a problémája -> mindenki azt mondja hogy a pénz a problémája
igazi bad luck brian, vagyis dani
Nem, itt arról megy a felháborodás, hogy nem tudja helyén kezelni a saját teljesítményét - amit az utóbbi években nyújtott -, és még ő van felháborodva, hogy a klub azt a teljesítményt anno nem honorálta egy busásabb szerződéssel. Kicsit magába szállhatna, mert igen el van tájolva sajnos.Normandia írta:Most itt sokan lélektelenségről, klubhűség hiányáról meg az ég tudja miről értekeznek vele kapcsplatosan.
Nem is 2+1 akkor ezek szerint. A főoldali cikkben 1+1 látható.LG írta:Ezt mégis mire alapozod? Gondolom te sem láttad a szerződésben foglalt feltételeket, szóval ez csak találgatás.
Kizárt dolog, hogy ilyet egy komoly klub aláírna vele. Mindenki láthatta, hogy mennyire ingadozó a teljesítménye, ráadsul nem fiatal. 3 év múlva ki tudja, milyen állapotba lesz.Ha most elmegy másik klubba ott simán aláírják (szerződésben) hogy 3 évig kezdő, és pont azért nem gondolom hogy a pénz motiválja amit most csinál, mert brazil és játszani akar.
Ezt mégis mire alapozod? Gondolom te sem láttad a szerződésben foglalt feltételeket, szóval ez csak találgatás.odadobnak neki egy 2+1 éves viccszerződést , ami igazából jó esetben is 1 év
Az a legalább egy klasszissal jobb teljesítményt én nem láttam! Folyton fent maradt, ostoba kiállítások, rossz beadások, ezt lehozza Montoya is és lehet még Douglas is, ha kap végre egy normális cipőt! Neki is mutatnia kell lassan valamit!hajnesz írta:Nála a "besülés" annyit tesz (őszből kiindulva),hogy legalább 1 klasszissal jobb teljesítményt hoz le,mint a Montoya/Douglas duó. Nem véletlen,hogy akkor is ő lett favorizálva, a másik kettőnek csak epizódszerep jutott.
Utána is el lehet adni. A nem láttam még futballistát aki kitöltötte a szerződését. Mondom szerintem valahol itt lehet a kutya amúgy elásva a sztoriban, érzésem szerint Alvesék kikötöttek egy bizonyos százalékot ami a 2+1 évre szól, amivel a Barca nem ért egyet, mert hiszen mi a garancia... Ami viszont nem hozzáállás mert semmire nem tudsz garanciát adni, szóval leigazolunk valakit a helyére, mi a garancia hogy akár csak negyed olyan jó lesz mint Alves.Ronaldinho&Barca írta:Azért azt az opciót se felejtsük el, hogy mi van ha megegyezik a klubbal x évre és megkapja a hőn áhított zsetonokat, de mi a garancia a jó teljesítményére, mi a garancia hogy nem úgy fog játszani ahogy ősszel és azelőtt? Mert kb. most úgymond állásért játszik, igazolja le bármelyik csapat is, ez most motiválhatja, de utána mi lesz? Ő már mindent megnyert amit egy játékos kívánhat magának egy nagy csapattal, semmi garancia nincs rá hogy nem sülünk be vele, és a nyakunkon marad a vaskos szerződésével.
Akkor sok pontozott rész lesz a hsz-eimben a következő pár évben.Ronaldinho&Barca írta:Azért azt az opciót se felejtsük el, hogy mi van ha megegyezik a klubbal x évre és megkapja a hőn áhított zsetonokat, de mi a garancia a jó teljesítményére, mi a garancia hogy nem úgy fog játszani ahogy ősszel és azelőtt? Mert kb. most úgymond állásért játszik, igazolja le bármelyik csapat is, ez most motiválhatja, de utána mi lesz? Ő már mindent megnyert amit egy játékos kívánhat magának egy nagy csapattal, semmi garancia nincs rá hogy nem sülünk be vele, és a nyakunkon marad a vaskos szerződésével.