Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tuti.palesz77 írta:Remélem végül a fizetését is megemeltük..![]()
Pont most láttam én is meg. Fizetés emelést kapott ? az igen...palesz77 írta:Remélem végül a fizetését is megemeltük..PCsabi írta:Ezt valaki magyarázza meg.
Official: Barcelona announce the renewal of right back Dani Alves (32) until 2017, plus an optional extra season.Remélem a többiek mostantól azért nem tőle vesznek példát szerződéshosszabbításkor.
Remélem végül a fizetését is megemeltük..PCsabi írta:Ezt valaki magyarázza meg.
Official: Barcelona announce the renewal of right back Dani Alves (32) until 2017, plus an optional extra season.
palesz77 írta:Alves: "I have an offer from Italy and I might accept it. I'll analyze all offers. Milan? It'd be a pleasure to play there." [sky via md]
Újabb kérője akadt. Szerintem nem megy el, és ezekkel a nyilatkozatokkal a vezetőségre próbál nyomást gyakorolni csak. Attól kicsit tartok amúgy, hogy Laportát megválasztják, és első dolga lesz megadni Daninak az álomfizus új fizetést.. Még 1 hónap, aztán okosabbak leszünk, de csodálkoznék, ha nem itt folytatná a következő szezont.
Ebben teljesen egyetértünk, hogy nem fogja befolyásolni a teljesìtményt, még az övét sem. Egy kupadöntőben már magukért és a csapatért játszanak, biztos vagyok abban, hogy extra motiváltak lesznek. Az időzìtés inkább arra vonatkozott, hogy ilyen lehetőségek kapujában nem elegáns ezzel előhozakodni és leginkább nem ebben a formában.Bob_Marley írta:Időzítés dolgot én nem nagyon értem mikor lett volna jobb. A csapatot ez egyáltalán nem fogja befolyásolni max Alves teljesítménye lehet kérdőjel, de miért játszana rosszul mikor szerződésért hajt? Nem tudom pontosan, de gondolom Június 30-án jár le a szerződése, BL után szól maradt volna 3 hét, amikor már ráadásul mindenki elmegy nyaralni, pihenni stb. Szólt 1 hónappal előtte, gondolom azért is, hogy nyitva hagyja annak a lehetőségét, hogy megtudjanak egyezni. Lehet az egész ügyről tudni bőven fél éve, arról is, hogy nem nagyon tudnak megegyezni. Nagy újdonságot a sajtótájékoztatón sem mondott.
Hát ja, és ez gondolom több, mint amit most éppen kap.. Szerintem abban javarészt egyetértünk mindnekivel, hogy ez a pénzről szól.Initom írta:Én elég valószínünek tartom,hogy a hegyi beszéde csak arra ment ki ,hogy megkapja az általa igényelt összeget.Inkább azzal lehet a gond,minthogy csak most keresték fel a hosszabbítás ügyében(szerintem)
Én elég valószínünek tartom,hogy a hegyi beszéde csak arra ment ki ,hogy megkapja az általa igényelt összeget.Inkább azzal lehet a gond,minthogy csak most keresték fel a hosszabbítás ügyébenLG írta:Értem, de nekem ez új, hogy kevesebb fizetést kapna, mint eddig. Én úgy tudom, ugyanannyit ajánlottak neki.Initom írta: Remélem így kicsit tisztább
Értem, de nekem ez új, hogy kevesebb fizetést kapna, mint eddig. Én úgy tudom, ugyanannyit ajánlottak neki.Initom írta:
Remélem így kicsit tisztább
Egyébként ebben sem vagyok biztos. Persze, ha csak úgy, különösebb indok nélkül akarnák csökkenteni a fizetését, persze akkor teljesen jogosan kiakadna. De ha a klub nehéz anyagi helyzetbe kerülne, és mindenki fizetését le kéne csökkenteni, azt hiszem, ő lenne az egyik, aki így is maradna.Ezer szónak is egy a vége,nem a klubbhűségét lojalitását akartam összehasonlítani az adott delikvenseknek(mint írtam is előbb) hanem azt,hogy egyik sem menne bele dalolva a fizetéscsökkentésbe. Ha azt mondanánk Ininek,hogy bocsi 5 millió,szedné a sátorfáját.
(az más kérdés,hogy mivel egy élő legenda....nem folytatom)
Ezt én is így gondolom, de ebből nem következik, hogy a klub kevesebbet ajánlana, mint az eddigi fizetése. Palesszal érek egyet inkább, úgy gondolom Alves szeretne több pénzt kapni, mint eddig.Én elég valószínünek tartom,hogy a hegyi beszéde csak arra ment ki ,hogy megkapja az általa igényelt összeget.Inkább azzal lehet a gond,minthogy csak most keresték fel a hosszabbítás ügyében
Valószínüleg inkább helytelenül fogalmaztam meg a gondolatom.LG írta:Mellesleg senkinek ne legyenek ábrándjai,Xavi -Ini is megkapják a 10 misit évente...5 ért ők se fociznának itt. Ez a munkájuk senki se a klub két szép szeméért van
Fociztak ők már kevesebbért is itt, mint évi 5 millió euró. Ők már akkor itt voltak, amikor a klub nagyon mélyen volt, eredményekben és anyagilag. Jó, Iniesta akkor még csak fiatal tehetség volt, bár ő is választhatta volna azt az utat, amit Fabregas. De Puyol vagy Xavi már akkor is top játékosoknak számítottak, szinte az összes csapat tárt karokkal fogadta volna őket, jóval többet kereshettek volna, mint itt, és akkor még kupákat nyerni is jóval több esélyük lett volna máshol. Emlékszem, Xavi csak akkor kapott magasabb fizetést, amikor kezdtünk visszakapaszkodni az európai elitbe, addig csapaton belül övé volt az egyik legalacsonyabb fizetés. És ő nem cirkuszolt sosem a magasabb fizetésért. Pedig mondhatta volna, hogy miért keres egy Neymar többet nála, de nem tette.
Azzal, hogy nyilvánosságra hozta a tárgyalások állását és e mellé még a vélt, vagy valós sérelmeit is előadta a "hálátlan barca" lefestésével, lépéseket akar kikényszeríteni a klubból. Ez bizony számomra zsarolásnak tűnik. Nem igen hagyott menekülési utat a barcának és ezért gondolom, hogy a megegyezés nagyon távolinak tűnik számomra. Attól függetlenül, hogy igaza van, vagy sem, ez nem volt politikus léps tőle, akkor sem, ha ez itt, egyébként, sokunknak tetszik.Sanama írta: Mit zsarolt? Elmondta, hogy ÚGY ÉRZI nincs megbecsülve, és az elnök tudja mi kell ahhoz, hogy maradjon, és jelenleg 75% esélyt lát rá, hogy jövőre távozik. Ebben semmi zsarolás nincs, végre valaki elmondja a szitut, nem kamuzik, hogy na majd kiderül a jövőm, beszélünk róla, stb.
Szerintem ez alap...Meg azt is hozzátette, hogy ha nem becsülik meg itt, akkor elmegy egy olyan csapathoz, ahol megbecsüli
Fociztak ők már kevesebbért is itt, mint évi 5 millió euró. Ők már akkor itt voltak, amikor a klub nagyon mélyen volt, eredményekben és anyagilag. Jó, Iniesta akkor még csak fiatal tehetség volt, bár ő is választhatta volna azt az utat, amit Fabregas. De Puyol vagy Xavi már akkor is top játékosoknak számítottak, szinte az összes csapat tárt karokkal fogadta volna őket, jóval többet kereshettek volna, mint itt, és akkor még kupákat nyerni is jóval több esélyük lett volna máshol. Emlékszem, Xavi csak akkor kapott magasabb fizetést, amikor kezdtünk visszakapaszkodni az európai elitbe, addig csapaton belül övé volt az egyik legalacsonyabb fizetés. És ő nem cirkuszolt sosem a magasabb fizetésért. Pedig mondhatta volna, hogy miért keres egy Neymar többet nála, de nem tette.Mellesleg senkinek ne legyenek ábrándjai,Xavi -Ini is megkapják a 10 misit évente...5 ért ők se fociznának itt. Ez a munkájuk senki se a klub két szép szeméért van.
Meg azt is hozzátette, hogy ha nem becsülik meg itt, akkor elmegy egy olyan csapathoz, ahol megbecsülik. + már az előző hosszabbításainál is fenyegetőzött a lelépéssel.Mit zsarolt? Elmondta, hogy ÚGY ÉRZI nincs megbecsülve, és az elnök tudja mi kell ahhoz, hogy maradjon, és jelenleg 75% esélyt lát rá, hogy jövőre távozik
Azért ilyen szinten kicsit komplettebb a megítélése a játékosnak mint a beadásoknoname írta:
És igen. Alves el volt könyvelve szemétnek és az is marad, mindamellett alighanem tőlem kapta a legtöbb dicséretet, mikor jól játszott. Az utóbbi 2 hónapba szerintem az egyik legjobb játékosunk: Talán csak Messi és Suarez voltak jobbak nála. Csak épp Messi, amikor motiválatlan meg félsérült volt, akkor is hasznos volt, miközben Alves átlag kb 10 beívelésből egyet adott barca játékosnak, 3-at a kapusnak, 3-at az ellenfélnek, 3 meg az Espanyol stadionjában landolt.
Mit zsarolt? Elmondta, hogy ÚGY ÉRZI nincs megbecsülve, és az elnök tudja mi kell ahhoz, hogy maradjon, és jelenleg 75% esélyt lát rá, hogy jövőre távozik. Ebben semmi zsarolás nincs, végre valaki elmondja a szitut, nem kamuzik, hogy na majd kiderül a jövőm, beszélünk róla, stb.Normandia írta:Initommal egyetértek nagyjából, de Alves 2 hibát is vétett.
Az egyik az volt, hogy rossz időpontban tartotta meg a sajtótájékoztatót, ráért volna később is.
A másik pedig az, amiket nyilatkozott. Egy barcelona ezek után nem fog visszakozni, egszerűen nem teheti meg. Sajtó nyilvánossággal zsarolni egy ilyen klubbot nem lehet. Én nem sok esélyt látok ezek után a megegyezésre.