Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
PCsabi
aka Game90

2015.06.09. 12:37:47

palesz77 írta:Remélem végül a fizetését is megemeltük.. :lol:
Tuti.

Vidal fejét azért megnézném most :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.09. 12:37:13

palesz77 írta:
PCsabi írta:Ezt valaki magyarázza meg.

Official: Barcelona announce the renewal of right back Dani Alves (32) until 2017, plus an optional extra season.
Remélem végül a fizetését is megemeltük.. :lol: Remélem a többiek mostantól azért nem tőle vesznek példát szerződéshosszabbításkor. :roll:
Pont most láttam én is meg. Fizetés emelést kapott ? az igen...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.09. 12:32:57

PCsabi írta:Ezt valaki magyarázza meg.

Official: Barcelona announce the renewal of right back Dani Alves (32) until 2017, plus an optional extra season.
Remélem végül a fizetését is megemeltük.. :lol: Remélem a többiek mostantól azért nem tőle vesznek példát szerződéshosszabbításkor. :roll:
PCsabi
aka Game90

2015.06.09. 12:30:21

Ezt valaki magyarázza meg.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sneco7
Capitá del Barça

2015.06.09. 12:28:52

Marad
Feast4
Director del Fútbol

2015.06.07. 18:33:46

Meg kell mondjam ha el is megy szép búcsúja volt. Szegény vidált ahogy bekötötte! :D Talán az egyik legnagyobb jelenet volt a meccsen! :lol:
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.06.07. 11:31:08

palesz77 írta:Alves: "I have an offer from Italy and I might accept it. I'll analyze all offers. Milan? It'd be a pleasure to play there." [sky via md]

Újabb kérője akadt. Szerintem nem megy el, és ezekkel a nyilatkozatokkal a vezetőségre próbál nyomást gyakorolni csak. Attól kicsit tartok amúgy, hogy Laportát megválasztják, és első dolga lesz megadni Daninak az álomfizus új fizetést.. Még 1 hónap, aztán okosabbak leszünk, de csodálkoznék, ha nem itt folytatná a következő szezont.

Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de én azt mondom, menjen akárhová is, de menjen. Bírtam mindig is az ürgét, bár nem tartottam túlságosan okosnak, de szenvedélyes játékos az tény. Az is tény, hogy egy korszak meghatározó figurája. Viszont az sem utolsó szempont, hogy már pótolható. Nem akarom a tegnapi teljesítményét bírálni, de azért kopott a gyorsasága 2008 óta és a védekezése. Ha igazak a hírek és jön Alex Vidal a sevillából, persze legyen hivatalos mert a sevilla szeret versenyezni minden átigazolásán, akkor azt a bő 4 hónapot szerintem túl tudjuk élni Alves nélkül. Egy vaskos fizetés szabadul fel, fiatalabb már nem lesz, gyorsabb, pontosabb, máshol egy jó pár évet futhat még, de itt szerintem rohamosan romlana a teljesítménye. Őszintén szólva én se tudom elképzelni hogy elengedik, pedig elég kevés ok szól mellette szerintem. El lett cseszve ez az egész sztori, Alestől, Montoyától és a vezetőségtől leginkább. Danilot pedig futni hagytuk.

Zárójelben jegyzem meg, hogy abban a milanban aztán nagy öröme telne, ezer sebből vérzik az a csapat, na még egy Dani oda kerülne...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
palesz77

2015.06.07. 11:04:08

Alves: "I have an offer from Italy and I might accept it. I'll analyze all offers. Milan? It'd be a pleasure to play there." [sky via md]

Újabb kérője akadt. Szerintem nem megy el, és ezekkel a nyilatkozatokkal a vezetőségre próbál nyomást gyakorolni csak. Attól kicsit tartok amúgy, hogy Laportát megválasztják, és első dolga lesz megadni Daninak az álomfizus új fizetést.. Még 1 hónap, aztán okosabbak leszünk, de csodálkoznék, ha nem itt folytatná a következő szezont.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.02. 10:14:30

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2417203" target="_blank

Már alig várom, hogy lezáruljon ez a saga. Én szeretném, ha maradna még 1-2 évet, de, hogy ennyi a herce-hurca körülötte, az nem jó.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.05.30. 23:48:51

Ismét nagyot játszott. =D>
Kell ő nekünk , nagyon is kell , a játéka elengedhetetlen.

Ez a haj meg... #-o :D
danianevem
Entrenador del Barça

2015.05.30. 23:28:05

Kép

Botrányos a hajviselete, de nevezhetjük kabalafrizurának is, mert végül is jól játszott és gólpassz(oka)t is jegyzett. Mindenesetre remélem, hogy nem marad nagy űr utána, mert bármennyire is rászolgált már a "kitessékelésére", tavasszal bizonyította több ízben is, a mostaniak közül talán ő tud a legjobban Messivel játszani.
Rinku
Director del Fútbol

2015.05.30. 22:37:34

Gorro, levágott csurkával... :D
Football, bloody hell. /SAF/
Alcantara
Director del Fútbol

2015.05.30. 22:27:20

A mai haja mindent visz eddig. :mrgreen:
Normandia
Director del Fútbol

2015.05.28. 11:08:28

Bob_Marley írta:Időzítés dolgot én nem nagyon értem mikor lett volna jobb. A csapatot ez egyáltalán nem fogja befolyásolni max Alves teljesítménye lehet kérdőjel, de miért játszana rosszul mikor szerződésért hajt? Nem tudom pontosan, de gondolom Június 30-án jár le a szerződése, BL után szól maradt volna 3 hét, amikor már ráadásul mindenki elmegy nyaralni, pihenni stb. Szólt 1 hónappal előtte, gondolom azért is, hogy nyitva hagyja annak a lehetőségét, hogy megtudjanak egyezni. Lehet az egész ügyről tudni bőven fél éve, arról is, hogy nem nagyon tudnak megegyezni. Nagy újdonságot a sajtótájékoztatón sem mondott.
Ebben teljesen egyetértünk, hogy nem fogja befolyásolni a teljesìtményt, még az övét sem. Egy kupadöntőben már magukért és a csapatért játszanak, biztos vagyok abban, hogy extra motiváltak lesznek. Az időzìtés inkább arra vonatkozott, hogy ilyen lehetőségek kapujában nem elegáns ezzel előhozakodni és leginkább nem ebben a formában.
Egyébként Leoval jóban van, gondolom ő is befolyásolhatná a szerződésével kapcsolatos dolgokat, de ezek szerint nem teszi.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
palesz77

2015.05.27. 22:19:41

Initom írta:Én elég valószínünek tartom,hogy a hegyi beszéde csak arra ment ki ,hogy megkapja az általa igényelt összeget.Inkább azzal lehet a gond,minthogy csak most keresték fel a hosszabbítás ügyében :D (szerintem)
Hát ja, és ez gondolom több, mint amit most éppen kap.. Szerintem abban javarészt egyetértünk mindnekivel, hogy ez a pénzről szól.
Initom
Entrenador del Barça

2015.05.27. 22:17:43

LG írta:
Initom írta: Remélem így kicsit tisztább :oops:
Értem, de nekem ez új, hogy kevesebb fizetést kapna, mint eddig. Én úgy tudom, ugyanannyit ajánlottak neki.
Én elég valószínünek tartom,hogy a hegyi beszéde csak arra ment ki ,hogy megkapja az általa igényelt összeget.Inkább azzal lehet a gond,minthogy csak most keresték fel a hosszabbítás ügyében :D (szerintem)
Abi & Tito
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.27. 22:14:00

Initom írta:
Remélem így kicsit tisztább :oops:
Értem, de nekem ez új, hogy kevesebb fizetést kapna, mint eddig. Én úgy tudom, ugyanannyit ajánlottak neki.
Ezer szónak is egy a vége,nem a klubbhűségét lojalitását akartam összehasonlítani az adott delikvenseknek(mint írtam is előbb) hanem azt,hogy egyik sem menne bele dalolva a fizetéscsökkentésbe. Ha azt mondanánk Ininek,hogy bocsi 5 millió,szedné a sátorfáját.
(az más kérdés,hogy mivel egy élő legenda....nem folytatom)
Egyébként ebben sem vagyok biztos. Persze, ha csak úgy, különösebb indok nélkül akarnák csökkenteni a fizetését, persze akkor teljesen jogosan kiakadna. De ha a klub nehéz anyagi helyzetbe kerülne, és mindenki fizetését le kéne csökkenteni, azt hiszem, ő lenne az egyik, aki így is maradna.
Én elég valószínünek tartom,hogy a hegyi beszéde csak arra ment ki ,hogy megkapja az általa igényelt összeget.Inkább azzal lehet a gond,minthogy csak most keresték fel a hosszabbítás ügyében
Ezt én is így gondolom, de ebből nem következik, hogy a klub kevesebbet ajánlana, mint az eddigi fizetése. Palesszal érek egyet inkább, úgy gondolom Alves szeretne több pénzt kapni, mint eddig.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2015.05.27. 22:24:24-kor.
Initom
Entrenador del Barça

2015.05.27. 22:03:59

LG írta:Mellesleg senkinek ne legyenek ábrándjai,Xavi -Ini is megkapják a 10 misit évente...5 ért ők se fociznának itt. Ez a munkájuk senki se a klub két szép szeméért van
Fociztak ők már kevesebbért is itt, mint évi 5 millió euró. Ők már akkor itt voltak, amikor a klub nagyon mélyen volt, eredményekben és anyagilag. Jó, Iniesta akkor még csak fiatal tehetség volt, bár ő is választhatta volna azt az utat, amit Fabregas. De Puyol vagy Xavi már akkor is top játékosoknak számítottak, szinte az összes csapat tárt karokkal fogadta volna őket, jóval többet kereshettek volna, mint itt, és akkor még kupákat nyerni is jóval több esélyük lett volna máshol. Emlékszem, Xavi csak akkor kapott magasabb fizetést, amikor kezdtünk visszakapaszkodni az európai elitbe, addig csapaton belül övé volt az egyik legalacsonyabb fizetés. És ő nem cirkuszolt sosem a magasabb fizetésért. Pedig mondhatta volna, hogy miért keres egy Neymar többet nála, de nem tette.
Valószínüleg inkább helytelenül fogalmaztam meg a gondolatom.
Az járt a fejemben,hogy ők sem szotyiért vannak itt,ha hasonló szerződés ajánlat lenne,ha u.a. az eset állna fent mint Alvesnél ők sem mennének bele a kevesebb zsébe.
Kiharcolták az 'x' összeget mint Alves.

Igazából a hasonlat révén arra próbáltam rámutatni,hogy lehet bármekkora culé bárki,meg fog harcolni a pénzéért és nem fog belemenni kedvezőtlen szerződésbe.Igaz ez Alvesre de a többiekre is.
Azért mert nem nyilatkoznak a sajtónak ,közel sem biztos ,hogy nem helyezték nyomás alá a vezetőséget.

Ezer szónak is egy a vége,nem a klubbhűségét lojalitását akartam összehasonlítani az adott delikvenseknek(mint írtam is előbb) hanem azt,hogy egyik sem menne bele dalolva a fizetéscsökkentésbe. Ha azt mondanánk Ininek,hogy bocsi 5 millió,szedné a sátorfáját.
(az más kérdés,hogy mivel egy élő legenda....nem folytatom)

Remélem így kicsit tisztább :oops:
Abi & Tito
Normandia
Director del Fútbol

2015.05.27. 21:39:31

Sanama írta: Mit zsarolt? Elmondta, hogy ÚGY ÉRZI nincs megbecsülve, és az elnök tudja mi kell ahhoz, hogy maradjon, és jelenleg 75% esélyt lát rá, hogy jövőre távozik. Ebben semmi zsarolás nincs, végre valaki elmondja a szitut, nem kamuzik, hogy na majd kiderül a jövőm, beszélünk róla, stb.
Azzal, hogy nyilvánosságra hozta a tárgyalások állását és e mellé még a vélt, vagy valós sérelmeit is előadta a "hálátlan barca" lefestésével, lépéseket akar kikényszeríteni a klubból. Ez bizony számomra zsarolásnak tűnik. Nem igen hagyott menekülési utat a barcának és ezért gondolom, hogy a megegyezés nagyon távolinak tűnik számomra. Attól függetlenül, hogy igaza van, vagy sem, ez nem volt politikus léps tőle, akkor sem, ha ez itt, egyébként, sokunknak tetszik.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.27. 21:06:05

Időzítés dolgot én nem nagyon értem mikor lett volna jobb. A csapatot ez egyáltalán nem fogja befolyásolni max Alves teljesítménye lehet kérdőjel, de miért játszana rosszul mikor szerződésért hajt? Nem tudom pontosan, de gondolom Június 30-án jár le a szerződése, BL után szól maradt volna 3 hét, amikor már ráadásul mindenki elmegy nyaralni, pihenni stb. Szólt 1 hónappal előtte, gondolom azért is, hogy nyitva hagyja annak a lehetőségét, hogy megtudjanak egyezni. Lehet az egész ügyről tudni bőven fél éve, arról is, hogy nem nagyon tudnak megegyezni. Nagy újdonságot a sajtótájékoztatón sem mondott.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.05.27. 21:05:53

Meg azt is hozzátette, hogy ha nem becsülik meg itt, akkor elmegy egy olyan csapathoz, ahol megbecsüli
Szerintem ez alap...
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.27. 21:01:32

Mellesleg senkinek ne legyenek ábrándjai,Xavi -Ini is megkapják a 10 misit évente...5 ért ők se fociznának itt. Ez a munkájuk senki se a klub két szép szeméért van.
Fociztak ők már kevesebbért is itt, mint évi 5 millió euró. Ők már akkor itt voltak, amikor a klub nagyon mélyen volt, eredményekben és anyagilag. Jó, Iniesta akkor még csak fiatal tehetség volt, bár ő is választhatta volna azt az utat, amit Fabregas. De Puyol vagy Xavi már akkor is top játékosoknak számítottak, szinte az összes csapat tárt karokkal fogadta volna őket, jóval többet kereshettek volna, mint itt, és akkor még kupákat nyerni is jóval több esélyük lett volna máshol. Emlékszem, Xavi csak akkor kapott magasabb fizetést, amikor kezdtünk visszakapaszkodni az európai elitbe, addig csapaton belül övé volt az egyik legalacsonyabb fizetés. És ő nem cirkuszolt sosem a magasabb fizetésért. Pedig mondhatta volna, hogy miért keres egy Neymar többet nála, de nem tette.
Én is úgy gondolom, rossz hasonlatot választottál. Bár nem minden saját nevelés ilyen, lásd Valdes, Busquets. :(
Ugyanakkor láthattuk, hogy nem saját nevelésű játékosoknál is van, akinek nem a pénz volt az első szempont, ami miatt a Barcába jött, hisz nem egy eset volt a közelmúltban, vagy valaki bevállalta/vagy bevállalta volna kevesebb fizetésért, csak hogy jöhessen.
A legtöbb játékosnál persze fontos szempont, hogy minél magasabb fizetése legyen, de azért ennyire csúnyán neki menni a klubnak nem szabadott volna. Ő azt mondja, őt nem becsüli meg a klub. Ha így érzi, az ő dolga, de ennek a dolognak kölcsönösnek kellene lennie. Ő pedig rohadtul nem becsüli meg a klubot, amit nem is titkol. 10 százalék ugye. :roll:
Sokat adott ő klubnak, ebben igaza van, bár voltak pocsék szezonjai is. Viszont ő sokkal többet kapott a klubtól. Máshol nem lehetett volna ekkora játékos belőle, máshol nem olyan emberekkel játszhatott volna össze, mint Xavi vagy Iniesta, máshol nem nyerhetett volna meg mindent klubszinten, többször is.
Mit zsarolt? Elmondta, hogy ÚGY ÉRZI nincs megbecsülve, és az elnök tudja mi kell ahhoz, hogy maradjon, és jelenleg 75% esélyt lát rá, hogy jövőre távozik
Meg azt is hozzátette, hogy ha nem becsülik meg itt, akkor elmegy egy olyan csapathoz, ahol megbecsülik. + már az előző hosszabbításainál is fenyegetőzött a lelépéssel.
Initom
Entrenador del Barça

2015.05.27. 20:58:31

noname írta:
És igen. Alves el volt könyvelve szemétnek és az is marad, mindamellett alighanem tőlem kapta a legtöbb dicséretet, mikor jól játszott. Az utóbbi 2 hónapba szerintem az egyik legjobb játékosunk: Talán csak Messi és Suarez voltak jobbak nála. Csak épp Messi, amikor motiválatlan meg félsérült volt, akkor is hasznos volt, miközben Alves átlag kb 10 beívelésből egyet adott barca játékosnak, 3-at a kapusnak, 3-at az ellenfélnek, 3 meg az Espanyol stadionjában landolt.
Azért ilyen szinten kicsit komplettebb a megítélése a játékosnak mint a beadások :wink: Ha már megítélés,se te se én nem vagyunk annyira hozzáértők ,hogy ezt maradéktalanul el tudjuk dönteni.
Személy szerint Alvest alibizni nem láttam soha. Messire,Piquere és társaikra ez sokkal jellemzőbb.
Alves mindig sokat fut és gürizik. Azért mert a beadás a passz nem jön össze azért még nem flegma...
A kialakult rendszerünkben 3-4 évig tökéletesen működött az Alves faktor,a feltolt pozíciójában (szinte csatár volt és védő egyben) mert-> fiatal volt és visszaért az ellenfél támadásai során. DE már megkorosodott így az ereje is fogy,ellenben a taktika az ő feladatkörére sokáig megmaradt. Tatánál és Titonál is ebben a szerepkörben nyomta,mióta Enrique a fizikai adottságaihoz mérten nem engedi meg neki a sok felfutást sokkal jobban kijönnek az erényei újra!

Szvsz nála soha ne legyen rosszabb jobbbekkünk'. [-o<

Természetesen egyet értek abban,hogy visszaesett a teljesítménye de továbbra is a világ egyik legjobb jobbhátvédje.

Ha Xavit nem szereted Alvessel összehasonlítani,akkor Messivel még nagyobb ám kontraszt! :wink:
Abi & Tito
Sanama
Llegenda del Barça

2015.05.27. 20:54:43

Normandia írta:Initommal egyetértek nagyjából, de Alves 2 hibát is vétett.
Az egyik az volt, hogy rossz időpontban tartotta meg a sajtótájékoztatót, ráért volna később is.
A másik pedig az, amiket nyilatkozott. Egy barcelona ezek után nem fog visszakozni, egszerűen nem teheti meg. Sajtó nyilvánossággal zsarolni egy ilyen klubbot nem lehet. Én nem sok esélyt látok ezek után a megegyezésre.
Mit zsarolt? Elmondta, hogy ÚGY ÉRZI nincs megbecsülve, és az elnök tudja mi kell ahhoz, hogy maradjon, és jelenleg 75% esélyt lát rá, hogy jövőre távozik. Ebben semmi zsarolás nincs, végre valaki elmondja a szitut, nem kamuzik, hogy na majd kiderül a jövőm, beszélünk róla, stb.
Normandia
Director del Fútbol

2015.05.27. 20:31:02

Initommal egyetértek nagyjából, de Alves 2 hibát is vétett.
Az egyik az volt, hogy rossz időpontban tartotta meg a sajtótájékoztatót, ráért volna később is.
A másik pedig az, amiket nyilatkozott. Egy barcelona ezek után nem fog visszakozni, egszerűen nem teheti meg. Sajtó nyilvánossággal zsarolni egy ilyen klubbot nem lehet. Én nem sok esélyt látok ezek után a megegyezésre.
Válasz küldése