Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sok múltba ragadt (öncenzúra) még mindig Xavi utódát keresi. Nem vették észre, hogy már Messi lett az!barca0000 írta:Nem tudom mi a baj Messi tegnapi teljesítményével? Szerintem bőven a csapat egyik legjobbja volt a juve ellen. Azért Pogba, Vidal, Bonucci, Evra kicsit komolyabb tudnak ellene védekezni mint például a Bilbao játékosai, ezért érthető volt hogy nem tudott úgy cselezgetni/megindulni ahogy szokott.
Messivel egy BL döntőben nem tudok nem elfogult lenni, bocsi. Ez az én gyenge pontom.palesz77 a Barca a Bajnokok Ligája topikban írta:Mármint tegnap? És ezek után azt mondod, hogy KICSIT vagy elfogult..?ZBarca írta:Kicsit elfogult leszek, de nálam akkor is Messi volt a legjobb, légyszi ne nyársaljatok fel!
Szerintem nem rossz, no meg ennél sokkal randábbak is születtek már. Pl azok a világító-rikító sárgák, a rózsaszínűekről nem is beszélve.MQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... et-2417077
MEgszületett a - talán a történelem - legocsmányabb kinázetű futball csukája. Gratulálok
Majd akkor elismerem, ha egy teljes oldalon át tudod majd sorolni a rekordjait, addig nálam nem lesz top 10es sem... Irónia, légyszi higgyétek elshutterisland írta:...
ez módjuk picit nehezen értelmezhető statshutterisland írta:- az első játékos, aki zsinórban betalált az összes csapatnak egy profi ligában.
Ráadásul nem is akárkivel, hanem magával don Pedritoval osztozhat ezen a nemes címen!shutterisland írta:- az egyik játékos a kettő közül, aki képes volt 6 sorozatban is betalálni egy szezonon belül. (megosztott)
Egyetértek, a 08/09-es, széle levő Messi óta ez a mostani a kedvencem - talán mert ismét javarészt szélen van, és van középcsatárunk is -, legmerészebb álmaimban sem hittem volna, hogy ennyire vissza fog kapaszkodni a tavalyi mélypontjából. Annyi megindulása már nincs, mint anno, viszont az általad említett labdákkal ezt bőven kompenzálja, ha választani kéne melyik Messit komáltam jobban e közül a kettő közül, nem hiszem, hogy tudnék. Öröm nézni mostanában - mondom ezt úgy, hogy még mindig nem ő a kedvencem csapaton belül, és nem is lesz soha szerintem.Sanama írta:Egyébként nem tudom ki hogy van vele, de nekem most sokkal jobban tetszik a játéka, mint amikor kapta sorra az aranylabdákat.
Egyszerűen ez, hogy saját maga is veszélyes, de már arra is figyelni kell, hogy kit hogy tud ziccerbe hozni, ez embertelen.Ráadásul úgy hozza ziccerbe a társakat, hogy egyébként ő 30-35 méterre van a kaputól. Neymar érvénytelenített góljánál is milyen zsugát dobott oda neki...
Nem tudom mi érte el nála ezt a hatást, de én nagyon örülök neki. (Biztos LE motiválta )