Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Komolyan, lassan kéne a Puskás-díj mellé egy "Lionel Messi-díj", illetve egy" Aranybolha"/ AranyMessi labda díj....shutterisland írta:vajon mit kell még tennie ahhoz, hogy mindenki elismerje őt a világ valaha volt egyik legjobb futballistájaként ?
Már válaszoltak, nagyjából azt, amit én is akartam írni!shutterisland írta:vajon mit kell még tennie ahhoz, hogy mindenki elismerje őt a világ valaha volt egyik legjobb futballistájaként ?
Hihetetlen
Itt valami nagyon nem jó.Charlie írta:successful dribbles per Liga game:
Messi 4.6
Neymar 3.6
Deulofeu 3.2
Nieto 2.5
L. Alberto 2.5
Espinosa 2.5
Cuenca 2.3
Rafinha 2.2
Nolito 2.2
Iniesta 1.9
Sandro 1.9
Rochina 1.8
D. Suarez 1.7
Cristiano 1.6"
C.
De hát CR ma is vert 3-at a Getafe-nak.Rivaldo11 írta:Nem kétséges, hogy meglesz neki az 5. Bajnoki címet eldöntő gólt tett hozzá az amúgy sem gyenge tavaszához...
Komolyan így gondolom.Sanama írta:Hát ööö... ? Ezt most komolyan kérdezted?Capon írta:
Egyébként sem értem mire jó egy nyamvadt aláírásért kuncsorogni, meg pofátlanul beleállni mások arcába egy fényképért, na ez tényleg végkép szánalmas.
Például majd 20-30 év múlva elég jó érzés lehet ránézni arra a nyamvadt aláírásra/képre.
így van, nekem is van kb 12 évvel ezelőttről egy dedikált michelle wild képem, azóta is nagy becsben tartomSanama írta:Például majd 20-30 év múlva elég jó érzés lehet ránézni arra a nyamvadt aláírásra/képre.
Na nem mintha eddig lehetett volna rá rossz szavunk.Normandia írta: az idén egy rossz szavunk sem lehet rá.
Hát ööö... ? Ezt most komolyan kérdezted?Capon írta:
Egyébként sem értem mire jó egy nyamvadt aláírásért kuncsorogni, meg pofátlanul beleállni mások arcába egy fényképért, na ez tényleg végkép szánalmas.
Azért egy kép sokat ér, mondjuk egy autogram szerintem annyira nem nagy szám.Capon írta:
Én stadionon kívül csak gyerekeknek adnék autogramot.
Nem mintha valaha is ez a veszély fenyegetne
Pedig még a lapra is ránézett...Azért elég fura
pediog jó dolog az utána sok pénzért el lehet adniCapon írta:Egyébként sem értem mire jó egy nyamvadt aláírásért kuncsorogni