Ronaldinho&Barca írta:Na, csak kisírta... Megkapta a "tiszteletet", hirtelen a szíve is a barcelonáé lett, két legyet ütöttünk egy csapásra. Barto felkelt ma és azt mondta, tiszteljük meg Alvest. Elmúlt éveket tekintve, tudjuk szórni a milliókat, kinek küldhetem a számla számomat ez ügyben?
Én Alvest valahogy nem tartom akkora zsoldosnak. Egy-két "saját nevelésnél" jobban kötődik a klubhoz, ami ennyi év után nem is akkora csoda.
Én jó ötletnek tartom a hosszabbítását, viszont LE-nek nagyon nehéz dolga lesz így hogy Vidalt is leigazoltuk.
Az szinte könyvelhető, hogy Montoya és Douglas távozni fog, vagy véglegesen vagy kölcsönbe. Januárig egy Alves-Adriano páros simán lehozza a posztot. Az lesz érdekes, hogy tavasszal mi lesz. Vidal ahhoz túl jó, hogy epizódszerepet kapjon. A legvalószínűbb szerintem, hogy a köv szezonban még Alves lesz a stabil kezdő, Vidal pedig megkapja a meccsek 30-40%-át és ha van benne fantázia előlép elsőnek.
Nem nagyon hiszem, hogy Alves végignyomja az őszt és visszalép cserének (főleg ilyen fizuval). És nagy kérdés még, hogy ott fogja-e folytatni, ahol idén abbahagyta, vagy újra a tavalyi Alvest látjuk-e.
mindent összevetve és pozitívan látom ezt a hosszabbítást, ha a csapat érdekeit nézzük, de hogy a jövőben mi lesz az baromi nagy kérdőjel. Vidalt kicsit sajnálom, két napja még fülig ért a szája, most meg agyf..szt kapott.
Én abban reménykedem, hogy kiszorítja Alvest, az tényleg azt jelentené, hogy jó a srác.