Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha rosszul játszik, akkor majd nézheti a padról Vidal BL döntős győztes gólját jövőre.kanty írta:Remélem ez a hosszabbítás nem azt jelenti, hogy megvan a lóvé és ismét tesz magasról az egészre.
Lord Douglasnak kijár egy sokkal komolyabb csapatMQuCsabi írta:Nagyon helyes: DAni és Vidal hsszú évekre lehozzák a jobbhátvéd kérdést, Douglas és Montoya pedig mehetnek máshová, hogy játszanak is. Douglasnek ez arra volt elég, hogy Európán belül tud csapatot váltani szerintem.
Én Alvest valahogy nem tartom akkora zsoldosnak. Egy-két "saját nevelésnél" jobban kötődik a klubhoz, ami ennyi év után nem is akkora csoda.Ronaldinho&Barca írta:Na, csak kisírta... Megkapta a "tiszteletet", hirtelen a szíve is a barcelonáé lett, két legyet ütöttünk egy csapásra. Barto felkelt ma és azt mondta, tiszteljük meg Alvest. Elmúlt éveket tekintve, tudjuk szórni a milliókat, kinek küldhetem a számla számomat ez ügyben?
palesz77 írta:Kíváncsi lennék, hogy mi változott, hogy most már nem degradáló a 2+1 éves szerződés. Csak mert egy ilyen hiszti után ugyan azt biztos nem fogadta el, amit előtte ócsárolt..Erxy írta:fizuemelesrol nincs info.
orulok Alves hosszabbitasanak osszessegeben, Montoya meg Douglas mehet is. Januarig megteszi Adriano meg Bartra backupnak. (Grimaldot meg felhozni)
utana meg lesz egy valodi kihivoja, ha a beleszaros mentalitasat hozza.....
Érdekes, hogy legtöbbször a védekező feladatainak rossz végzésére panaszkodnakDani Alves made more tackles (124) than any other player in the Liga this season #fcblive [via @whoscored]
Kíváncsi lennék, hogy mi változott, hogy most már nem degradáló a 2+1 éves szerződés. Csak mert egy ilyen hiszti után ugyan azt biztos nem fogadta el, amit előtte ócsárolt..Erxy írta:fizuemelesrol nincs info.
orulok Alves hosszabbitasanak osszessegeben, Montoya meg Douglas mehet is. Januarig megteszi Adriano meg Bartra backupnak. (Grimaldot meg felhozni)
utana meg lesz egy valodi kihivoja, ha a beleszaros mentalitasat hozza.
visca el barca írta:ezzel egyértelművé vált h montoyát eladjuk, daglesz meg megy ahova akar kölcsönbe (bár kétlem h bárkinek is kellene)
Az színjáték volt, el akarta adni magát a Barcának...danianevem írta:Ennek fényében azért elég érdekesek a "nem tudom mi lesz velem, sajnáljon már meg mindenki" jellegű kommentjei. Gondolom nem tegnap ébredt fel úgy, hogy talán érdemes hosszabbítani...
Egyébként ha a tavaszi mentalitásában lép pályára, akkor egyértelműen jól járhat vele a klub. Vidal pedig remélhetőleg teljesítményben legalább méltó riválisa lesz majd és hosszú távon pedig átveszi a brazil helyét.