Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt a spanyol ligát, meg UEFA kupát azért mondanám valaminek.Alcantara írta:Turan remek játékos, technikailag nagyon képzett, fizikálisan brutális, legjobb korban van, sikeréhes labdarúgó, még nem nyert semmit.
Az, meg hogy milyen az Atleticoban a viselkedése, ne érdekeljen már senkit, ott szinte mindenki ezt játsza, Cholo maga is ilyen volt játékos korában, ezt plántálja a játékosokba.
Suarez is "tajparaszt" volt máshol, de mindezek mellett zseniálisan játszott, ide meg csak az utóbbit hozta magával.
Örülnék Pogbának, de Ardával tökéletesen kiegyeznék. Meglátjuk mi lesz ebből.
Röviden tömören ez az én véleményem is.Rinku írta:Rühellem Turant, egy színparaszt majom, folyamatosan ad rá okot, hogy Törökországig fejelném, de inkább ő 35-ért, mint Pogba 80-ért.
Munirt kölcsön kell adni. A fejlődése szempontjából az lenne a legrosszabb , ha felkerülne az első csapathoz . Lássuk be , hogy alig kapna lehetőséget , hiszen Pedro is előtte van a rangsorban és az előző szezonban nem nagyon volt arra példa , hogy az MSN-ből egy meccsen két embert is lehozzanak.noname írta:
Munir jó lenne, csak a jelenlegi csapatban talán a középcsatár a legfontosabb poszt. Suarez nem csak remekül játszik, de egyúttal testőrként szolgál Messinek és Neymarnak. Munir erre képtelen lenne. Nem lepne meg, ha Sandro lenne a befutó hosszú távon a -angolul írom,mert jobban hangzik- physical presence-e miatt.
a cadena ser egesz megbizhato, az efe pedig hirugynokseg, mint a reuters, vagy az mtipalesz77 írta:Barcelona and Atletico sources say deal on Arda Turan has not yet been closed. Agent says he hasn't been in touch with Barcelona. [ser efe]
Na, mégse lesz úgy tűnik bejelenve órákon belül..Vagy ez az efe nem megbízható forrás?
Úgyis most nagyban ég az NBA láz is, s pont ide is illik hogy milyen források is vannak és minden csak akkor igaz, ha már a hivatalos honlapon vagy kommünikében szerepel.palesz77 írta:Barcelona and Atletico sources say deal on Arda Turan has not yet been closed. Agent says he hasn't been in touch with Barcelona. [ser efe]
Na, mégse lesz úgy tűnik bejelenve órákon belül..Vagy ez az efe nem megbízható forrás?
Munir jó lenne, csak a jelenlegi csapatban talán a középcsatár a legfontosabb poszt. Suarez nem csak remekül játszik, de egyúttal testőrként szolgál Messinek és Neymarnak. Munir erre képtelen lenne. Nem lepne meg, ha Sandro lenne a befutó hosszú távon a -angolul írom,mert jobban hangzik- physical presence-e miatt.palesz77 írta:Oda meg mehet Munir, akire Lucho idén jobban számítani fog elvileg.noname írta:Gyakorlatilag minden posztra lenne 2 emberünk vele(kivéve a középcsatár poszt).
Én nem tudom eldönteni, hogy örülök-e neki. Inkább nem, mint igen. Atleticoból Koke kéne inkább, Bob leírta miért. Viszont ha ez az ára, hogy Pogba ne jöjjön csilliárdokért, akkor örülni fogok neki. Viszont ennek hatására sok soci lehet megválasztja Bartot újra elnöknek..Nehéz ügy az biztos, de még mindig kétkedve fogadom a hírt, Marquinhosról is voltak hasonlóak tavaly, szóval várok a hivatalos bejelentésig a komolyabb agyalással..
Hol van meg augusztus 31...BFC írta:A Juventus sportigazgatója megerősítette, hogy a Barcelona 80 milliót ajánlott Pogbáért.
„A Barcelona nyolcvanmillió eurót kínált Paul Pogbáért, erre azonban nemet mondtunk. A játékos nem eladó” – mondta a La Gazzetta dello Sportnak Marotta, aki Ariedo Braidával és Alberto Solerrel, a gránátvörös-kékek vezetőségi tagjaival ült tárgyalóasztalhoz Torinóban.
Hát mindenki döntse el mennyire jó vagy rossz ez a hír. Én személy szerint egy picit sajnálom, de másfelől több lehetőséget kaphat Rafinha esetleg még Samper meg Halilovic (a kis horvátban eléggé reménykedem, hogy beleillik majd a játékunkba).
Oda meg mehet Munir, akire Lucho idén jobban számítani fog elvileg.noname írta:Gyakorlatilag minden posztra lenne 2 emberünk vele(kivéve a középcsatár poszt).
Arda egy ügyes kis játékos, de speciel én nem igazán látom, hogy ő miért lenne nekünk jó. Passzkészsége szerintem nem kiemelkedő, sokat fut és dolgozik ez pozitívum, de benne van a forrófejűség. Lenne benne adott esetben ráció, hogy középpályán szerepeljen illetve bárki helyet a szélen elől, de speciel én Koket többre tartom nála. Mondjuk az mindenképp pozitívum, hogy Arda fizikailag eléggé rendben van, s illene az Enrique féle középpályába, de szerintem megjátszhatóság és passzok miatt Koke jobb, nálam.palesz77 írta:Ja, elég sanszos amúgy. Szuper lesz.. Remélem nem igazoljuk le - emiatt Laporta ellen vagyok kicsit most komolyan, ő csak azért is elhozná szerintem, hogy megmutassa..Bob_Marley írta:...
Arda esetleges leigazolásáról mi a véleményed amúgy Bob? Te is néztél Atleti meccseket azért kérdem, szerinted tud középpályán játszani? Én annyira Koket figyeltem mindig, hogy ötletem sincs..
Ja, elég sanszos amúgy. Szuper lesz.. Remélem nem igazoljuk le - emiatt Laporta ellen vagyok kicsit most komolyan, ő csak azért is elhozná szerintem, hogy megmutassa..Bob_Marley írta:...
Egyébként valószínű , hogy így lesz. De én most kíváncsi leszek mennyire fogja így összefogni a Kp-t. Ugye se Pirlo , remélem Vidal is elmegy az Arsenalba , azért ez nem kis kiesés.palesz77 írta: Pogba meg +20 millió lesz, lő megint 3 bazinagy gólt ilyen Sassuolo féle csapatoknak, aztán elájul tőle még jobban a média..
2 évig fejlődik, aztán kiteljesedve visszatér hozzánk..roby122 írta:Montoya-val kapcsolatban nekem az az érzésem , hogy 2 évig ugye ott fog dekkolni az Internél. Majd a kölcsönszerződés után visszajön még 1 évre - mivel 2018 -ig van szerződése - aztán pedig ingyen lécelni fog. Jobban örültem volna ha eladjuk , na mind1.
Pogba szerintem mindenféleképpen maradni fog a következő szezonra. Jövő nyáron pedig biztosan elkel. Kérdés , hogy mennyivel lesz több az ára.
palesz77 írta:
Right back Martin Montoya (24) will this afternoon travel to Milan. Tomorrow medical tests at Inter, before signing two-year loan. [cope]
Remélem beválik, drukkolok neki nagyon, még akkor is, ha már vissza se tér. Szimpatikus, alázatos srácnak tűnt, a legjobbakat kívánom neki.
Barcelona, who have first option, have five days to equal Juventus' 16M bid for Fluminense's Gerson. Executives are in Brazil. [espn rac1]
Róla meg már majdnem el is feledkeztem..De az kéne még, hogy 16 milliót kiadjunk érte. La Masiában úgysincs most tehetséges fiatal középpályás, remélem rajta kívül is hozunk pár Brazil csodagyereket - úgyis sok bevált ilyen "olcsópénzért" az utóbbi időben -, meg Ardát és Pogbát is leigazoljuk.. Pogba amúgy szerepel a Juve 2015/16-os mezplakátokon, ami ugyan sokat nem jelent - Thiago -, de gondolom nem számolnak azzal, hogy eladják, ha rátették..
Kb 10 hsz-el alattad..messideco írta:Na:
Turan asked Atletico for transfer fee to be maximum 35-36M. Player willing to play at Barcelona B or on loan at Galatasaray until Jan. -el mundo deportivo