Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hol olvastad?Erxy írta:lassan a testtel, osszeult az ideiglenes elnokseg, es ugy dontottek, hogy nem hoznak meg ilyen hordereju dontest, meghagyjak ezt a kovetkezo elnoknek
helyes, ez igy fair
ForzaGigi írta:...
Ezt kifejtenéd, Samper?Samper írta:Ha nem lesznek erőteljes középpályásaink, rászoknak, hogy úgy védekeznek a MSN ellen, hogy szétrúgják őket.noname írta: Már kifejtettem más topikban, hogy milyen előnyei vannak Pogbával szemben.
Aludtam rá egyet és egyre inkább azt akarom h igazak legyenek a hírek.![]()
Emlékszem egy Barca-Atletico meccsen magyaráztam nemrég a zasszonynak h van az a török shrekkkfej, aki akkora bunkó, hogy 2x ki lehetett volna már állítani, de két lábtörés becsúszás között olyanokat művel h Iniesta is megirigyelné.
Ha nem lesznek erőteljes középpályásaink, rászoknak, hogy úgy védekeznek a MSN ellen, hogy szétrúgják őket.noname írta:Már kifejtettem más topikban, hogy milyen előnyei vannak Pogbával szemben.neobarca írta:Pedig meg kell barátkoznotok vele. Arda elbúcsúzott Twitteren a madridi szurkolóktól...
Aludtam rá egyet és egyre inkább azt akarom h igazak legyenek a hírek.![]()
Emlékszem egy Barca-Atletico meccsen magyaráztam nemrég a zasszonynak h van az a török shrekkkfej, aki akkora bunkó, hogy 2x ki lehetett volna már állítani, de két lábtörés becsúszás között olyanokat művel h Iniesta is megirigyelné.
Elvileg a Madrid és a Juve mindenben megegyeztek. Vidal megy orvosira. 30m-ért vált klubot.Feast4 írta:Vidal is úgy néz ki megy, bár most cáfolják, de nem zörög a haraszt...
Bonucci mitől öreg? 28 éves, szerintem a legjobb korban van.Feast4 írta: Öregek a védőik és újakat akarnak. Benatia pl. Juventus most jutott el arra a pontra, hogy öreg a csapat akit pénzé lehet tenni azzá teszik. Bonucci, Balzagi öreg.. ipari mennyiségű játékost hoztak most vissza kölcsönből. Nagy változások vannak kinézőbe ezért nem hiszem, hogy Pogbát most eladnák. Max úgy ha náluk marad.
neobarca írta:Pedig meg kell barátkoznotok vele. Arda elbúcsúzott Twitteren a madridi szurkolóktól...
Már kifejtettem más topikban, hogy milyen előnyei vannak Pogbával szemben.neobarca írta:Pedig meg kell barátkoznotok vele. Arda elbúcsúzott Twitteren a madridi szurkolóktól...
Ritkán értek egyet viscaval de teljesen igaz. Ez a gyerek egy barom. Ott van Koke. Őrajta látszik, hogy edzői utasításra keményebb, de ő... Könyörgöm ha a kezébe adnál egy kalasnyikovot szerintem felrakná a turbánt és halomra lőné az ellenfél játékosait. (Nem a rasszizmus mondatja ezt velem nézetek már rá a pályán való viselkedésére, a bírónak neki merne menni). Meg hány Barca játékossal akasztott már össze? Talán Raúl García az egyetlen játékosuk aki nála is nagyobb barom. Lényeg a lényegbe biztos sokan szeretik őt a csapatunkból. És amint mondtam hova tesszük? 4-3-3-ban cserepadra? Oks de ennyi pénzért ne vegyünk már cserét, nem vagyunk a Real, akkor tegyük el a pénzt és vegyük meg Pogbát kezdőbe bakker. Ha pedig kezdőbe vesszük kinek a helyére? Rakitic? Tök jó, a leghasznosabb mezőnyjátékosunk, kb. ő a motor. Biztos tudja ez a marha amit ő.visca el barca írta:neobarca írta:Gólerős![]()
ne írkáljunk már ilyen hülyeségeket, egy normálisabb védőnek több gólja van mint neki. az meg hogy gyors meg technikás... a közepes szintnél valamivel jobb de ennyi.
veszünk egy 28 éves palit, aki mire beleszokik a rendszerbe lesz 30. posztja nincs, arról már nem is beszélek, hogy vérbeli türhő paraszt. és ilyenért ki akarunk adni 40 milliót.
Akkor inkább úgy fogalmazom, benne van a gól...visca el barca írta:ne írkáljunk már ilyen hülyeségeket, egy normálisabb védőnek több gólja van mint neki. az meg hogy gyors meg technikás... a közepes szintnél valamivel jobb de ennyi
neobarca írta:Gólerős
ForzaGigi írta:Ezt most, hogy érted? Kp-ról eddig távozónak lehet tekinteni Pirlot, aminek meg ideje volt. Lépett még Tevez, de ugye ő nem középpályás.Feast4 írta: A Juvetus széthullik. Nagyon nem biztos, hogy olyan játékosokkal pótolnak akikkel kéne. A középpályájuk sokat gyengült
Ha nyáron jön és csak januártól játszhat, addig megszokja a környezetet, megismeri a társakat és lesz egy nyugis féléve, amikor nincs miért hergelnie magát. Pogbaról nem tudni, hogy milyen éve lesz, hogyan fogadnák, mennyi idő alatt tud beilleszkedni. És ráadásul mindez csak egy bajnoksággal később.Samper írta:Jobb januárban Turan 35-ért, mint júliusban Pogba 80-ért.
Ezt most, hogy érted? Kp-ról eddig távozónak lehet tekinteni Pirlot, aminek meg ideje volt. Lépett még Tevez, de ugye ő nem középpályás.Feast4 írta: A Juvetus széthullik. Nagyon nem biztos, hogy olyan játékosokkal pótolnak akikkel kéne. A középpályájuk sokat gyengült
Samper írta:Jobb januárban Turan 35-ért, mint júliusban Pogba 80-ért.
"Az Atlético a török szerződésébe 41 millió eurós kivásárlási árat rögzített, de a Marca szerint ezt a Barca sikeresen lealkudta."palesz77 írta:Na a rac1 szerint Turan ugynoke azt nyilatkozta, hogy a Barcas hirek spekulaciok, nem vettuk fel a kapcsolatot veluk. Az viszont biztos, hogy Arda elhagyja az Atleticot, 1-2 napon belul megmondjak, hogy hova megy.