Nem kell bekakilni, mivel Lucho külön kérésére igazolta az ideiglenes elnökség, nyilván az új elnök nem azzal fog kezdeni hogy -7 milla és a triplázó edzővel szembemegy...Gali írta:Ez egyre jobb!
Official: Until 20 July, Barcelona's new board will have an option to sell Arda Turan back to Atletico for a transfer fee of 30.6M #fcblive
Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
mekkora cink lenne, ha visszadobnák
ez a plai nekem totál alkalmatlannak tűnik a kispasszos tilitolihoz, remélem nem lesz nagy bukta

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez egyre jobb!
Official: Until 20 July, Barcelona's new board will have an option to sell Arda Turan back to Atletico for a transfer fee of 30.6M #fcblive
Remélem, azért ez nem történik meg.
Hülyét csinálnánk magunkból és a játékosból is!
Remélem, azért ez nem történik meg.
Hülyét csinálnánk magunkból és a játékosból is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gali 2015.07.06. 21:13:55-kor.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Official: Arda Turan joins Barcelona on a 5-year deal for a transfer fee of 34M plus 7M incentives #fcbliveErxy írta:mar hivatalos isErxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
mar hivatalos isErxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erxy 2015.07.06. 21:01:30-kor.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ra-4334089" target="_blank Na,kíváncsi leszek melyik változat lesz a végső.
sztem passzol Luis Enriquehez, melos is, technikas is, nem budos neki a munka, de van benne finesz is.Kubla9 írta:Mit tud ez a srác hogy LE ennyire ragaszkodik hozzá? Megmondom őszintén nagyon meglepett ez a döntése a mesternek.Erxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat
szerintem nem lesz vele gond

padon eleg vekonyak voltunk tavaly, nem igazan volt kit behozni, ez most azert vele es Vidallal valtozhat es lesz kihez nyulni a padrol is, a lehetosegei mindenkepp melyulni fognak Luchonak, ez fontos

Mit tud ez a srác hogy LE ennyire ragaszkodik hozzá? Megmondom őszintén nagyon meglepett ez a döntése a mesternek. Mindenesetre lesz ideje hogy tanulja a játékunkat januárig feltéve hogy leigazoljuk.Erxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat
miből gondoljátok, hogy perceken belül hivatalos?
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat

Hát lehet hogy neked több esélyed van mint neki.Stalkyard írta:Kár hogy egyiknek sincs szemernyi esélye sem.![]()
Ennyi erővel én is megígérem, hogy ha megválasztanak pápának, mindenkit szentté avatok a fórumon.

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... turan.html" target="_blank Az első hírek a törökről.
Kár hogy egyiknek sincs szemernyi esélye sem.
Ennyi erővel én is megígérem, hogy ha megválasztanak pápának, mindenkit szentté avatok a fórumon.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- noname
- Llegenda del Barça
Hajrá Benedito!palesz77 írta:Benedito is őt hozná.visca el barca írta:freixa elment tárgyalni verratti ügynökével... a részletekkel majd palesz jön később![]()
Benedito (presidential candidate): "We're interested in signing Verratti. We've been in touch with PSG. We're confident we could sign him."
Lassan megjön mindenkinek az esze!Kár, hogy nekik esélyük sincs megnyerni..
Mindig is neked szurkoltam!!

A Fifa egy szégyen
Jól megrágják ezt a Turan ügyet.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Benedito is őt hozná.visca el barca írta:freixa elment tárgyalni verratti ügynökével... a részletekkel majd palesz jön később

Benedito (presidential candidate): "We're interested in signing Verratti. We've been in touch with PSG. We're confident we could sign him."
Lassan megjön mindenkinek az esze!

- Chino
- Llegenda del Barça
Itt most nem feltétlenül arról van szó, hogy felkerül-e a Castillaból vagy sem. Nagyon sok ilyen csodagyerek van, akkor hatalmas dirrel-durral érkeznek aztán semmi sem lesz belőlük. Vonatkozik egy bármely csapat utánpótlására a Masia-t is beleértve.
Mondjuk ott van a posztján a 23 éves Isco, illetve a szintén 23 éves James (aki ráadásul csak most jött), akik közül ha el is megy valaki, biztos egy bombaigazolással helyettesítik. Valszeg megy majd kölcsönbe évente más csapathoz. A Castillaból azért nehéz felkerülni főleg támadónak, mert biztos, hogy egy-két sztár mögé szorul.
Ardara kíváncsi leszek hogyan és ki helyett fogja rotálni LE, már ha tényleg érkezik. Rakitic helyén szerintem elég kockázatos, változtatni kell a játékstílusán, ha ebben a rendszerben folytatjuk. A testfelépítése stb. nem rossz, de ő egyértelműen támadó szellemű középpályás/sokszor szélső. Mondjuk ha már választani kellene sokkal inkább ő mint Koke.
Mondjuk ott van a posztján a 23 éves Isco, illetve a szintén 23 éves James (aki ráadásul csak most jött), akik közül ha el is megy valaki, biztos egy bombaigazolással helyettesítik. Valszeg megy majd kölcsönbe évente más csapathoz. A Castillaból azért nehéz felkerülni főleg támadónak, mert biztos, hogy egy-két sztár mögé szorul.
Ardara kíváncsi leszek hogyan és ki helyett fogja rotálni LE, már ha tényleg érkezik. Rakitic helyén szerintem elég kockázatos, változtatni kell a játékstílusán, ha ebben a rendszerben folytatjuk. A testfelépítése stb. nem rossz, de ő egyértelműen támadó szellemű középpályás/sokszor szélső. Mondjuk ha már választani kellene sokkal inkább ő mint Koke.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
én meg nem, mert grimaldoval ellentétben rutinos, és a jobboson is tud játszaniPetr írta:Roma have personal deal with full back Adriano (30). They wait for elections to talk with Barcelona. Transfer fee should be 5-6M. [sky]
Én személy szerint örülnék neki, Grimaldo előtt megnyílhatna a lehetőség

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Roma have personal deal with full back Adriano (30). They wait for elections to talk with Barcelona. Transfer fee should be 5-6M. [sky]
- visca el barca
- Presidente del Barça
freixa elment tárgyalni verratti ügynökével... a részletekkel majd palesz jön később 

Ezzel a résszel teljesen egyetértek. A madrid valóban nem használja ki a az utánpótlást. A legutolsó saját nevelésű játékos aki megtudott ragadni a kezdőben az Casillas volt , ez azért sokat elmond...HungaroBarca írta:
Igaz a példa rossz volt de akkor ide jöhet Morata vagy Jesé ,előbbi nagyot ütött a madridon ( nem véletlenül...) a BL-ben utóbbit ha elengedik az megint csak ugyanaz az eset mint Morata. ez két játékos szerintem mindent elmond a madridról.......![]()
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- HungaroBarca
- Barça B
Igaz a példa rossz volt de akkor ide jöhet Morata vagy Jesé ,előbbi nagyot ütött a madridon ( nem véletlenül...) a BL-ben utóbbit ha elengedik az megint csak ugyanaz az eset mint Morata. ez két játékos szerintem mindent elmond a madridról.......Alfa írta:Ödegaard minden csak nem madridi nevelés . Tavaly igazolták. Attól még ,hogy szerepel/t a Castillaban ugyanúgy igazolt játékos mint pl nálunk Halilovic.HungaroBarca írta:
jó meglátás a Madridtól ? Igen. Jó lesz-e a játékosnak ? 75% hogy nem.
és ezt nem csak azért mondom mert ugye Barcás vagyok hanem mert ez általában madridéknál így is van. Elég belegondolni Ödegaard jelenlegi helyzetébe, amiben nem a játékos a hibás mert meg van a tehetsége ahhoz hogy fölkerüljön az első csapatba, csak ugye ezeknek még a cserepadjukon is alig van saját nevelés(nek hely) ezért ugye marad az hogy kölcsönadják majd 5 év múlva meg eladják ennyi. ugyanez lesz vele is ha csak nem egy szuper tehetség magyarul a 25%-os kategória , lehetséges hogy a 2 szezononként egy felhozott játékosból ő lesz az egyik.
Bár a Madrid utánpótlása csak arra jó hogy áltatják a Masiától DIREKT elhappolt játékosokat az első csapattal, majd elküldik őket a fenébe hogy NEM VAGY ELÉG JÓ pedig a Masianál jó játékos lehetne ezekből de hát ez mindig így lesz. Legalább Tajti jó helyen van![]()
![]()

,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Azt gondolom, a török nem lutri egyáltalán és egyetértek Veled az erényeivel kapcsolatban. Rengeteget nyernénk Vele, bár én már nagyon várom Rafinha kibontakozását.....hajnesz írta:Tavaly hasonlóan vélekedtek sokan Rakiticről is. A bl döntőben meg lehűtötte a kedélyeket. De mondhatnám Mathieu-t is, aki más eseményen alkotott nagyot. Azért tetszett a mostani elnökség, mert bár igazoltunk bőven nagy neveket is, mégsem az volt a meghatározó, hogy a rizsaföldeken hány alsógatyát adunk el a neve miatt. Bravo is le volt sajnálva a szezon elején, aztán számomra hibátlan szezont produkált, és még a legnagyobb Ter Stegen fanok is elismerték, hogy nem lenne fer, ha jövőre csak úgy parkolópályára tennénk őt.
Turan nem biztos, hogy beválna, viszont olyan erényei vannak, ami a csapatnak biztos nagy segítséget jelenthetne.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Ödegaard minden csak nem madridi nevelés . Tavaly igazolták. Attól még ,hogy szerepel/t a Castillaban ugyanúgy igazolt játékos mint pl nálunk Halilovic.HungaroBarca írta:
jó meglátás a Madridtól ? Igen. Jó lesz-e a játékosnak ? 75% hogy nem.
és ezt nem csak azért mondom mert ugye Barcás vagyok hanem mert ez általában madridéknál így is van. Elég belegondolni Ödegaard jelenlegi helyzetébe, amiben nem a játékos a hibás mert meg van a tehetsége ahhoz hogy fölkerüljön az első csapatba, csak ugye ezeknek még a cserepadjukon is alig van saját nevelés(nek hely) ezért ugye marad az hogy kölcsönadják majd 5 év múlva meg eladják ennyi. ugyanez lesz vele is ha csak nem egy szuper tehetség magyarul a 25%-os kategória , lehetséges hogy a 2 szezononként egy felhozott játékosból ő lesz az egyik.
Bár a Madrid utánpótlása csak arra jó hogy áltatják a Masiától DIREKT elhappolt játékosokat az első csapattal, majd elküldik őket a fenébe hogy NEM VAGY ELÉG JÓ pedig a Masianál jó játékos lehetne ezekből de hát ez mindig így lesz. Legalább Tajti jó helyen van![]()
![]()
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN