Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Na ez viszont nagy +. ennek tenyleg orulok.Stalkyard írta: Egyébként meg szerintem egy igazi jolly joker, kp-n és támadósorban is bevethető, nem lennék meglepődve ha itt is-ott is játszana rendszeresen, ezzel Pedro mellett még egy alternatívánk is van szükség esetén az MSN pótlására, főleg szélen.

Szerintem fog neki menni annyira, amennyire Rakiticnek. Ez már nem "az" a tili-tolis kp, mint Pep idejében, elég feltűnő módon. A Zlatanos összehasonlítás is túlzó sztem, annyira nem lesz idegen test itt, főleg ebben a Barcában.visca el barca írta:
csak majd a tiltitoli nem megy neki. zlatan 2 lesz, de ne legyen igazam.

Nem szokásom!blupatrik írta: Nem kell bekakilni, mivel Lucho külön kérésére igazolta az ideiglenes elnökség, nyilván az új elnök nem azzal fog kezdeni hogy -7 milla és a triplázó edzővel szembemegy...
csak majd a tiltitoli nem megy neki. zlatan 2 lesz, de ne legyen igazam.csababarca írta:LE rakkolós kp-jára jó lesz szerintem.

Nem kell bekakilni, mivel Lucho külön kérésére igazolta az ideiglenes elnökség, nyilván az új elnök nem azzal fog kezdeni hogy -7 milla és a triplázó edzővel szembemegy...Gali írta:Ez egyre jobb!
Official: Until 20 July, Barcelona's new board will have an option to sell Arda Turan back to Atletico for a transfer fee of 30.6M #fcblive

Official: Arda Turan joins Barcelona on a 5-year deal for a transfer fee of 34M plus 7M incentives #fcbliveErxy írta:mar hivatalos isErxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat
mar hivatalos isErxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat

sztem passzol Luis Enriquehez, melos is, technikas is, nem budos neki a munka, de van benne finesz is.Kubla9 írta:Mit tud ez a srác hogy LE ennyire ragaszkodik hozzá? Megmondom őszintén nagyon meglepett ez a döntése a mesternek.Erxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat

Mit tud ez a srác hogy LE ennyire ragaszkodik hozzá? Megmondom őszintén nagyon meglepett ez a döntése a mesternek. Mindenesetre lesz ideje hogy tanulja a játékunkat januárig feltéve hogy leigazoljuk.Erxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat

Hát lehet hogy neked több esélyed van mint neki.Stalkyard írta:Kár hogy egyiknek sincs szemernyi esélye sem.![]()
Ennyi erővel én is megígérem, hogy ha megválasztanak pápának, mindenkit szentté avatok a fórumon.
Hajrá Benedito!palesz77 írta:Benedito is őt hozná.visca el barca írta:freixa elment tárgyalni verratti ügynökével... a részletekkel majd palesz jön később![]()
Benedito (presidential candidate): "We're interested in signing Verratti. We've been in touch with PSG. We're confident we could sign him."
Lassan megjön mindenkinek az esze!Kár, hogy nekik esélyük sincs megnyerni..