Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Di Campli (agent Verratti): "Marco would like to play at Barça, but PSG aren't willing to sell him." [ser]Messithebest írta:Szerintem egy 1-est lefelejtett a számok elől ...Az ő megszerzése továbbra is álom marad. Amíg nem akar távozni, addig esélytelen hogy a PSG eladja.
Szerintem egy 1-est lefelejtett a számok elől ...palesz77 írta:Benedito szerint 40-45 millio lenne Verratti. Meg kene valasztani, ugyvedet lattam mar elnoknek, de varazslot meg nem..40 millio..
Meg o se hiszi el szerintem.
Én a kölcsönt választanám és ugyancsak Suárezzel példálóznék.noname írta:Szerintem is jobb ha nálunk edzenek a kölcsön helyett. A Barcánál való edzés rendkívüli módon eltér bármilyen más csapatétól. Pár hónap ahhoz kell h valaki az edzéseket megszokja.
Suarez sokak szerint nagyon gyenge volt eleinte, pedig akkor is küzdött ő rendesen és hasznos volt. Csak épp Suareztől mindenki sokat várt és emiatt nagyon önbizalom-hiányos lett. Arda esetében senki se várja h megváltsa a világot, első pár hónapban maximálisan elégedett leszek, ha harcol, küzd, de semmi más. Majd utána jöhet a többi.
A kölcsön már tárgyalt okok miatt nem a legjobb ötlet: nem játszanának, továbbá sérülések.
Ha jól gondolom lehet fél évre kölcsönözni/adni játékost hisz Davids is fél évet volt nálunk anno.Taibi írta:Nem lehetne amúgy fél évre visszaadni kölcsönbe Ardát az Atleticonak? Azzal a kikötéssel, hogy nem játszhat a BL-ben. Vagy van Spanyolo-ban valami olyan szabály, hogy csak teljes szezonra lehet kölcsönszerződést kötni?
(Vonatkozik ez a kérdés A.Vidalra is.)
És erre egy Rafinha nem lett volna jó? Több játékperccel?Samper írta:A középpályánkkal nem az volt a baj, hogy nem domináltuk azt. Tönkre is tennénk vele a MSN lényegét. Az volt a baj, hogy nem összefüggő koncepció szerint működtek - egyikük se tudta, hogy mikor mit fog csinálni a másikuk. És ha leült a csapatjáték, nem tudták felpörgetni. Ezen kell majd idén sokat javítani - tavasszal Arda részvételével.
Ettől még simán lehetett Luis Enrique kérése. Írtam is valamelyik topic-ba korábban, hogy Tata Martinonak is ő volt az első a kívánságlistáján, szóval a klub régóta figyelte a teljesítményét.Initom írta:"Honapok ota folytak a targyalasok".
Csak engem bosszant,hogy ez akkor valszeg Bartomeu igazolasa? 99%.
Miért hagynánk ki Neymart?noname írta:Pl amikor nehezen megy a kp dominancia, akkor egy Sergi-Turan-Rakitic, előttük Ini-Suarez-Messi ú h Messi jobboldalt segít be a kp-nak, Ini meg baloldalt szerintem remekül működhet.
Szerintem maga Barto se nagyon titkolja, hogy ez az igazolás az övé, én csak abban reménykedek - mióta tegnap Erxy kicsit megnyugtatottInitom írta:Csak engem bosszant,hogy ez akkor valszeg Bartomeu igazolasa? 99%.
Nem kell megbontani, de javítani kell attól még rajta. Lehet mondani, hogy végigvertük a világot, de nem teljesen így volt azért, van hova fejlődni bőven.. Bár mondjuk Ardával tényleg nem hiszem, hogy pont a középpályás dominanciánk fog erősödni egy komoly csapat ellen, de ha full ugyanazt toljuk, mint tavaly, szerintem közel sem érünk el akkora sikereket 15/16-ban.visca el barca írta:én nem hinném h akkora kaliber lenne aki miatt meg kellene bontani azt a szerkezetet amivel végigvertük az egész világot. igaz, hogy mákkal, de csak végig vertük![]()
Ezzel én is így vagyok. A védelem is gatyába lett rázva rendesen és felesleges lenne a bővebb kp miatt felbontani.visca el barca írta:én nem hinném h akkora kaliber lenne aki miatt meg kellene bontani azt a szerkezetet amivel végigvertük az egész világot. igaz, hogy mákkal, de csak végig vertük![]()
Talán mert erre való ez a fórum.Samper írta:Minek most azon agyvégyelni, hogy tavasszal milyen összeállítások lesznek fél év tapasztalattal gazdagabban?
Nem egy elvakult ötlet. Gondolom nem véletlenül próbálgatta LE sem a PSG ellen, komoly meccsen. Viszont nem pont Arda szempontjából lenne ez jó szvsz, a két szélre itt Alba és Alves(Vidal) kellene, Turannak túl sok lenne a védekezés. De elviekben azért kompatibilis a rendszerrel, szóval taktikailag sok a lehetőség.messideco írta:3-5-2?
Az egyik legfőbb gond az idén az volt, hogy nem volt olyan kp, aki fel tudja pörgetni a játékot. Ha szükség volt erre, akkor inkább Pedro jött be, Messi meg egy sorral hátrébb.ZBarca írta:Én mondjuk nem hiszem, hogy LE Ardát favorizálná majd Ini előtt a rangadókon, a török majd inkább az utolsó 10-15 percekre fog majd beszállni - szerintem.![]()
Nem 40 millió, hanem 34+7.palesz77 írta:40 millió elég nagy luxus egy cserére..ZBarca írta:Én mondjuk nem hiszem, hogy LE Ardát favorizálná majd Ini előtt a rangadókon, a török majd inkább az utolsó 10-15 percekre fog majd beszállni - szerintem.![]()
Vagy valami ilyesmi lesz a felállás.Stalkyard írta:Nem lesz betonkezdő, és nem lesz csereember sem. Ezt hívják rotációnak, LE elég masszívan meg is valósítja, tavaly ősztől folyamatosan. Rotációban tökéletes lesz a török.