Én meg ez alapján Bartomeut. Pedig még azt hittem, hogy Benedito a legnormálisabb jelölt, de ha tényleg ő mondta ezt és nem csak a szájába adták az újságírók, akkor maradjon jó távol az elnöki széktől. Ilyen pitiáner kifogást, hogy "hatalmas probléma nekünk Arda leigazolása, mert januárig nem játszhat" egyszerűen szánalmas... Nem lehet olyan játékost hozni, aki azonnal pályára léphet, januárban pedig nem lehet alkalmas játékost igazolni, mert szezon közben nem engedi el a klubja és amúgy sem játszhatna a BL-ben. Az meg mindennek az alja, hogy elnökként visszaküldené Ardát, akit minden bizonnyal az EDZŐ kért. Akkor hadd legyen már meg az edzőnek az, akit akart, ne játssza már Pérez papát.kristop írta:nem gondoltam volna, hogy még így is játékosokkal való kampányolás lesz (mondjuk mivel mással), de mégiscsak ez lett belőle a végére. benedito verrattival, és turan visszaküldésével, laporta pogbával, bartomeu meg a hosszabbításokkal, vidallal és turannal.
még a végén laportát fogom támogatni

Laportának se örülök jobban, hogy itt nyomul Pogbával, amikor bőven megvagyunk a középpályára, közben meg persze nyomatja a La Masía így meg úgy dumáját...

Hát, meglátjuk, mi lesz, de remélem racionálisan cselekszik a leendő elnök és nem az indulatai és érzelmei vezérlik majd.