USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2015.07.26. 18:28:40

@Bob, közben én is néztem, hogy egy kicsit félre ment ez a cikk.
kanty írta:Amúgy a Smith-Stephenson kettőst már várom, hogy lássam, plusz Paul hisztis fejét, amikor ezek ketten alkotni kezdenek.
Illetve DAJ büntetőit.
Bob_Marley írta:Nesztek, vitaindítónak. :D
http://www.si.com/nba/2015/07/16/nba-st ... mavericks#
Eddig volt érdekes ez a cikk:
1. Toronto Raptors
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.26. 13:58:36

PCsabi írta::mrgreen:

A Los Angeles Clippers új magasembere, Josh Smith az Orlando Sentinelnek nyilatkozott sanyarú anyagi helyzetéről - mint ismert, 1.5 millió dollárért írt alá Doc Riversékhez, plusz 5.4 millió dollárt kap fixen a Detroit Pistonstól, így ebben az idényben "csak" 6.9 millió dollárt fog keresni. Smith elővette a "Latrell Spreewell ütőkártyát", mivel elmondta, van egy családja, akiket etetnie kell. Kicsit nehezebb lesz a dolguk idén, de megpróbálja majd valahogy túlélni a nehéz időket.
Pedig a kezdo5 szerintem még külföldön is a színvonalasabb kategóriát képviselné és megállná a helyét az amerikai médiumok között is, de ez így elég érdekesre sikeredett és nem megszokott tőlük. Totálisan félreértelmezték Josh Smith mondandóját és be van állítva egyfajta bulvár hírnek. Az amerikaiak kavartak bele, vagyis egy újságíró, aki pár amúgy elég lényeges infot lehagyott Smith nyilatkozatából, miszerint a családja nem költözik és ez lesz neki nehéz. Viszont a kezdo5 nem szokott ilyen cikkeknek, bulvár szenzációhajhász dolgoknak felülni és próbál mindig tárgyilagos, megbízható forrásból dolgozni. Uborkaszezon van, mindenből hírt csinálnak kint is, azért remélem a kezdo5 nem fog ilyen irányba elmenni, mert ez így gáz volt és a mai hírcsokorban még nem láttam korrekciós bekezdést vagy írást.

Nesztek, vitaindítónak. :D
http://www.si.com/nba/2015/07/16/nba-st ... mavericks#
Bucks amúgy tényleg érdekes lehet, mert nevekre és tehetségre nagyszerű a csapatuk, de a kezdőből kettő (MCW+Giannis és Parkert is idevehetjük)de inkább három ember kifejezetten a suta kategória és Monroe tempója se holtbiztos, ő inkább a palánk alól szeret dolgozni. Szóval ott könnyen lehetnek hely gondok támadásban és betömörülhetnek az ellenfelek.

Én amúgy maximálisan kiegyeznék ezzel a sorrenddel a végén. Celtics 5 az parádés lenne, ráadásul a Mavericks kilencedik helye pont egy jó kis közepes draftjog lenne és a Nets pedig hátulról lenne az ötödik. Nyilván ez csak játék a számokkal, de érdekes kis lista lett.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.07.25. 21:08:35

Valahogy talán sikerül nekik. Biztos [auto_cenzúra] lesz, de vannak ingyenkonyhák is.
Amúgy a Smith-Stephenson kettőst már várom, hogy lássam, plusz Paul hisztis fejét, amikor ezek ketten alkotni kezdenek.

Kötelező:
https://www.youtube.com/watch?v=vTVYIShkZwc" target="_blank
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2015.07.25. 21:00:00

:mrgreen:

A Los Angeles Clippers új magasembere, Josh Smith az Orlando Sentinelnek nyilatkozott sanyarú anyagi helyzetéről - mint ismert, 1.5 millió dollárért írt alá Doc Riversékhez, plusz 5.4 millió dollárt kap fixen a Detroit Pistonstól, így ebben az idényben "csak" 6.9 millió dollárt fog keresni. Smith elővette a "Latrell Spreewell ütőkártyát", mivel elmondta, van egy családja, akiket etetnie kell. Kicsit nehezebb lesz a dolguk idén, de megpróbálja majd valahogy túlélni a nehéz időket.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.23. 21:08:48

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:...
Akkor kb annyi ertelme volt, mintha Vidalt megkerdeztek volna a nyaralas elso heteben, hogy Messival talalkoztak-e mar. Kar, igy kevesbe vicces, azthittem valami durvabb hattersztorija van. :D Mondjuk a reakciok miatt meg mindig tetszik azert..:D Az infot meg koszi! :)
Nyilván ha valami extra szuper játékos lett volna, akkor azért eldumálgatott volna vele Kobe is és megszakítja a nyaralását. Lsd az FA igazolások alatt volt, aki direkt hazajött nyaralásból, hogy ő is rátudja beszélni az egyik játékost, hogy hozzájuk írjon alá.
Bass-Hibber-Lou nem olyan jól csengő nevek. Bár Lou Williams azért csak nyert egy legjobb hatodik ember díjat tavaly, s amúgy Bass hasznossága itt is segítség lehet, valamint Hibbert pár éve elit kategória volt center poszton. De az tény, Kobe inkább velünk (Barca) fotózkodik mintsem érdekelje az új emberek érkezése. :D

Ha már fotózás:
Kép
Kép

Még hogy rossz az imázsunk meg hasonlók. :D Egyre több NBA játékos pózol a mi atlétáinkban, mezünkben, vagy csak szimplán Barca játékosokkal. Barnes is gyorsan kapva kapott az alkalmon és szelfizett párat Barca cuccban.

A filmes topikban többször kifejtettem, hogy miért utálom a meséket, meg az animációs filmeket, de erre még én is azt mondom, hogy lássuk mi lesz belőle:
Jön a Space Jam 2

https://www.youtube.com/watch?v=m1Iy9VSBg5A
Everybody get up it's time to slam now......
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.07.22. 22:47:57

Bob_Marley írta:...
Akkor kb annyi ertelme volt, mintha Vidalt megkerdeztek volna a nyaralas elso heteben, hogy Messival talalkoztak-e mar. Kar, igy kevesbe vicces, azthittem valami durvabb hattersztorija van. :D Mondjuk a reakciok miatt meg mindig tetszik azert..:D Az infot meg koszi! :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.22. 22:42:09

palesz77 írta:Ez még úgy is vicces, hogy nem vágom a háttérsztorit.. :lol: ( Csabi, Bob, valaki, azért megmagyarázhatnátok. :D )
Fel van ez kicsit fújva. Feltettek egy kérdést, hogy találkoztak-e már Kobe-val és ha igen, mondott-e valamit (tudom hogy te is értetted mit mondott a kérdező. :D )ők meg csak néztek ki a fejükből.
A legtöbb játékos most éppen nyaral, sztriptízcsajokat kettyint, mosolyog jobbra-balra, twitteren "háborúzik", vagy csak szimplán unatkozik. Elég nekik 9 hónapig látni ugyanazokat az arcokat és nem kezdődött el a felkészülés. Miért kellett volna Kobe-val találkozniuk? Maga a kérdés is jó hülye volt.
Maga az hogy csend volt és bámultak jobbra-balra, komikus, de nagyobb a füstje mint a lángja. Kobe nem igazán csapatember, de most ez azért szimpla spekuláció, érzésem szerint.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.07.22. 22:23:19

Ez még úgy is vicces, hogy nem vágom a háttérsztorit.. :lol: ( Csabi, Bob, valaki, azért megmagyarázhatnátok. :D )
PCsabi
aka Game90

2015.07.22. 19:54:22

Adam Silver said no decision yet, but NBA leaning toward not guaranteeing a playoff spot at all for a division winner.

Bill Simmons will be hosting a weekly television show for HBO starting in 2016. Details to follow later today.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.22. 17:22:47

PCsabi írta:Bob, meglátjuk majd :)

Így még jobban néz ki ez a csere.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
One more tidbit: Sources say Lawson has agreed as condition of trade to make the final year of his contract -- 2016-17 -- non-guaranteed.
That gives Houston the option of keeping Lawson at his current set salary for 16-17 if things work out, or letting him walk if they don't.

Denver's Danilo Gallinari finalizing a two-year, $34M extension.
Így azért már mást a történet, hogy nem garantált a második éve. Ez így nagy buli lehet a Rocketsnek, mert olyanokat adtak, akiket úgysem használnak. Viszont a Nuggets tartom, hogy jól jött ki ebből.

Gallinari meg ha egészséges, akkor megéri ezt a pénzt. És még mindig csak 26/27 éves.
Bob_Marley írta:
Messifan írta:Megnéztem a Spurs elleni nyári ligás meccsünket, ami miatt csak még jobban várom már, hogy láthassam a teljes csapatot akcióban.

Spurs elleni szerintem azért nem mérvadó, mert kevés olyan játékost vonultatnak fel, akik NBA felé kacsintgatnak.
Jól megaszontam. :D A Becky Hammon vezérelt Spurs megnyerte a nyári ligát.

Látva pár meccset, azért Rozier egyáltalán nem tűnik rossz választásnak. Akik előtte mentek el, nem mutattak nála sokkal többet ha mutattak is egyáltalán. Persze ez a SL, s volt már itt Anthony Randolph 26 pontos játékos, vagy pár éve Selby átlagolt 25 pontot. Smart és Rozier is elég jól muzsikáltak, s a későbbi bajnok Spurs ellen sem sokon múlt (3 mp), hogy ne legyen OT. Büszke vagyok a srácokra, Mickey nagyon király volt, Hunter is kapott el kifejezetten jó meccseket és Young is a végére mutatott életjeleket.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.07.21. 18:35:03

Bob, meglátjuk majd :)

Így még jobban néz ki ez a csere.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
One more tidbit: Sources say Lawson has agreed as condition of trade to make the final year of his contract -- 2016-17 -- non-guaranteed.
That gives Houston the option of keeping Lawson at his current set salary for 16-17 if things work out, or letting him walk if they don't.

Denver's Danilo Gallinari finalizing a two-year, $34M extension.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.20. 21:54:21

Használhatóság szempontjából sok itt kevés ott. Ami az egyiknek sok az a másiknak kevés. Johnson, Papa keveset játszott, más tervek is vannak. Itt akár játszhatnak is és lehet bőven jó értékük. Szerintem ez a Nuggetsnek tökre megérte, mert szétdobhatják a zsét, kaptak két fiatalt és draftjogot. A Rockets meg azért nem adott sokat, mert náluk nincs idő a fiatalok játszatására.
Ne a sok zavarjon meg, hanem a célok mások, s Lawson épp ittas vezetése után nehezen hiszem, hogy sokan adtak volna két fiatalt meg draftjogot érte. Ha nem is jön be egyik kapott játékos is, már azzal jobban járnak, hogy nem kell egy játékosnak két évre cca 25 milliót fizetni, aki nem akar ott lenni.
Plusz a flexibilitás nem csak arra jó, hogy igazolj valakit. Egy újjáépülésben benne van, hogy a rossz szerződéseket ki kell takarítani, fiatalokat és draftjogot begyűjteni. Ezt csinálja most a Nuggets, s ehhez ez egy jó csomag. Ha nem is jönne be, akkor később átvehetnek rossz szerződést, draftjogokért stb. Ha nem vagy bebetonozva pénzügyileg azt mindig jó dolog.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.07.20. 21:44:39

Bob_Marley írta:Nem Prigioni, de Johnson szerintem csere irányítónak kifejezetten jó lehet és Papanikolaou-tól pedig lehetett azért látni dolgokat.
Johnson előtt ott lesz Mudiay, Nelson (?), Foye, Barton, Gary Harris, Papa előtt meg Gallo és Wilson Chandler. Sok sikert mindkettőnek.
Bob_Marley írta:Kaptak draftjogot és nem mellékesen pont azért mert ki lesz rakva Dorsey és Prigioni ezért pénzügyi flexibilitás. Két fiatal, akikből nem tudni mi lehet még, plusz draftjog és nem mellékesen 13 milliótól megszabadulni (egy olyan játékos, aki nem nagyon akart már ott játszani)ezáltal egy jó csere.
Draftjog még mindig lutri. Ahhoz meg, hogy kihasználják a pénzügyi flexibilitást, valamit villantaniuk is kell a következő szezonban (ami nem fog megtörténni). Arról meg már nem is beszélve, hogy a megemelkedett sapka miatt rengeteg csapatnak lesz még bőven mozgástere.
Bob_Marley írta:Sokat nem adtak érte, jelen pillanatban, de benyeltek egy játékost 13 millióért, akinek a dolgait lehet ki se tudják használni, akkor meg picit luxus. Még megnövekedett sapka mellett is kemény lehet Lawson szerződése.
Most akkor a Nuggets sokat kapott, viszont a Rockets nem adott sokat? :D

Szerintem jó lesz Lawson, legalább Harden-ről levesz egy kis terhet, nem egy személyben kell pontokat szereznie ill. szerveznie is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.20. 20:22:14

Nem Prigioni, de Johnson szerintem csere irányítónak kifejezetten jó lehet és Papanikolaou-tól pedig lehetett azért látni dolgokat.
Kaptak draftjogot és nem mellékesen pont azért mert ki lesz rakva Dorsey és Prigioni ezért pénzügyi flexibilitás. Két fiatal, akikből nem tudni mi lehet még, plusz draftjog és nem mellékesen 13 milliótól megszabadulni (egy olyan játékos, aki nem nagyon akart már ott játszani)ezáltal egy jó csere.
Houstonnak is jó lehet, de ha nem jön be, akkor pénzügyileg megvannak lőve. Ráadásul te is írod, hogy Bverley talán jobban is illik Harden mellé. Nevekre lehet jól hangzik, de láttunk már Howard-Nash féle becsődölést vagy akár a Rondo-Ellis hátvédpár is hogy be volt haragozva. Nem látom magam előtt, hogy Lawson áll a tripla környékén és várja hogy leosztásból bedobja. Aztán majd kiderül, jól is elsülhet. Sokat nem adtak érte, jelen pillanatban, de benyeltek egy játékost 13 millióért, akinek a dolgait lehet ki se tudják használni, akkor meg picit luxus. Még megnövekedett sapka mellett is kemény lehet Lawson szerződése.

Közben Mickey aláírt a Bostonhoz, nagyon örülök, borzasztó hasznosan tolta a nyári ligában.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.07.20. 20:10:04

kanty írta:bár érdekes lesz, hogy Hardennel hogyan jönnek majd ki.
Ha jól tudom, pont Harden kért maga mellé még egy playmaker-t.
Bob_Marley írta:Én a Nuggets oldaláról közelítem meg, mert jelen pillanatban többet nem hiszem hogy kaphattak volna és kaptak fiatalokat és draftjogot is. Részükről abszolút jó csere és sokat kaptak.
Fiatalokat, mint Prigioni? :mrgreen:

Sokat kaptak? Dorsey és Prigioni valószínűleg ki lesznek rakva, Papa és Nick Johnson meg perceket sem kapnának a Rockets-ban, sőt, a Nuggets-ban is ilyen 3-4. számú játékosok lesznek a posztjaikon.

Szóval a Houston gyakorlatilag egy kb. 25. pick-ért szerzett egy Lawson-t, akit ha fejben rendbe raknak (és erre szerintem bőven van esély, mégse egy középszerű csapatban kell tengődnie, hanem egy nyugati top 4-5 csapatban), akkor hatalmas ajándék lesz. Már csak az a kérdés, hogy hogyan fognak osztozni a perceken Beverley-vel, aki azért jobban illik Harden mellé...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.20. 11:56:21

Én a Nuggets oldaláról közelítem meg, mert jelen pillanatban többet nem hiszem hogy kaphattak volna és kaptak fiatalokat és draftjogot is. Részükről abszolút jó csere és sokat kaptak.
Rockets-nál meg inkább az all in kifejezés jobb szerintem mint a low risk high reward. Annyira nem kis kockázat ez, mert ha nem jön be, akkor idén és jövőre is megvannak lőve, nem tudnak senkit hozni.
Én amúgy sem gondolom, hogy a Spurs, GSW és a Clippers (?) szintjére feltudnak érni. Az OKC-Grizzlies-Rockets hármas szerintem egy fokkal lejjebb van. Maradék két helyre meg lehet verekedni. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.07.20. 08:50:10

Úgy látszik a Rockets szereti a kihívásokat. Smith-től megszabadultak erre most behúzzák Lawsont. Ha fejben összekapja magát, akkor mindenképp erősítés lesz, bár érdekes lesz, hogy Hardennel hogyan jönnek majd ki.
Nyugat jövőre is elképesztő lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2015.07.20. 05:11:21

Low risk, high reward.

As part of deal for Ty Lawson, Houston will send Kostas Papanikolaou, Pablo Prigioni, Joey Dorsey, Nick Johnson and a protected first to Denver. Along with Ty Lawson, Denver will send a future second-round pick to Houston, league sources tell Yahoo Sports.
PCsabi
aka Game90

2015.07.16. 21:06:18

Mondjuk a GSW és az OKC meg spórolt a Celtics-es cserékkel, szóval mindenkinek win-win.

Just realized there is a real chance Al-Farouq Aminu will be the highest-paid player on an NBA team this season.
MessiFan
Llegenda del Barça

2015.07.16. 15:56:16

Az biztos, hogy cserélni tud Ainge :D Olvastam egy cikket amiben azt taglalják, hogy lassan már nem mernek a GM-ek cserélni vele, mert attól félnek, hogy kizsebeli őket :D
Persze ez nem igaz, rögtön cáfolta is Ainge, hogy Ő? Soha!

Viszont Perry Jonest szerintem azért hozta, hogy a David Lee vagy egy esetleges Gallinari féle cserébe be lehessen rakni ha nem stimmelne a fizu.

Lehetne már valami új hír egyébként az olasszal kapcsolatban, mert Őt egészségesen nagyon is el tudnám képzelni a kezdőnkben akár hosszú távon is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.14. 21:45:31

Mickey állat, valóban illik rá s Kelta kaliber jelző. :D Pont most csináljuk neki a szerződést, mert mint második körös nem kap automatikus kontraktust, de hát eléggé meggyőzte a vezetést a nyári ligában.

Közben:
Celtics will be acquiring Perry Jones, a second round pick and cash from Oklahoma City. Not really giving up anything. Tax deal for OKC.
Ez mi?
Tényleg szóhoz se jutok, hogy milyen sunyi műveleteket csinál Ainge. :lol: Szerzünk egy egész korrekt játékost a semmiért, de tényleg a semmiért. Ellehet vitatkozni Amir és Jerebko szerződésén (így hogy 1+1 szerintem nagyon baráti), de hogy Lee+Perry Jones jön úgy, hogy feladunk egy Gerald Wallace-t és egy második körös jogot? Hát kb olyan mintha egy százasból mennél el bevásárolni vacsorára és kikötsz a Leroyban. :mrgreen: Nagyon ért ehhez, hogy a semmiből megjelenik Ainge és csinál egy ilyen cserét. IMÁDOM.

Game-nek meg nagy pacsi és nem gondoltam volna, hogy Kantert megtartják. Eddig mindig arról szólt a fáma, hogy spórolás, luxusadó stb...Nyilván így, hogy Durant jövőre lejár villantani kell, de felmerül a kérdés, hogy Hardent nem lett volna jobb annó megtartani? A kérdés költői, most már marad a török. :D Meg nyilván akkor még nem lehetett tudni az új TV-s pénzekről.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2015.07.12. 21:02:37

Erről nem is akarok hallani, hogy a mi pickünk lesz a 3. lottery! :D

Hunterről nem tudok bővebben nyilatkozni én pont azokon a meccseken láttam, amikor nagyon gyenge volt és pontot se dobott.
Ez csak azt bizonyítja amit írtak róla, hogy nagyon ingadozó a teljesítménye, hol bedob 4/4 triplát mint most, hol pedig gyengén teljesít.
Nagyon fogadkoztak vele kapcsolatban, hogy sokat javult fizikálisan és játékban, de eddig ezt nem nagyon lehet látni.
Ezeknek én már semennyire nem hiszek Sullinger után. Ezerszer leírták kb, hogy hú de keményen edz, fogyott meg gyorsabb lett meg most már nyomatja a 360 dunkokat, erre lehoz egy full ugyanolyan szezont, egy dekát se fogyva.
Én Younggal kapcsolatban amondó vagyok, hogy amíg nem fog rendesen játszani az NBA-ben, addig nem is fog tudni igazán fejlődni, ezért reménykedek abban, hogy Stevens talál neki helyet a rotációban. Az alapszakaszban nem kapott sok igazi lehetőséget, de amikor igen, voltak olyan mozdulatai, ami engem is bizakodóvá tett. Egyrészt a dobómozdulata perfect, másrészt a Hornets elleni meccse, amikor nem remegett meg a keze amikor a majdnem comeback összejött, részben miatta.

Mickey tipikus Kelta kaliber, szeretni fogjuk ha beverekszi magát a rotációba.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.12. 10:18:27

Én is ezen tanakodtam a nba1-en, hogy jövőre lehet akár 3 lottery pickünk is, mert a Minnyié is nálunk van, ami 12.ig védett, szóval arra elég kevés az esély szerintem.
Jut eszembe Minny. Pekoviccal akarnak valamit kezdeni? Vagy Dieng PF lesz, Towns meg Pekovic pedig elég center posztra? Ígéretes keretük van, kíváncsi vagyok a jövőben mire viszik.
Wolves pick az esélytelen. Towns-szal sem fognak akkorát javulni (ráadásul eddig elég csalódás az SL-ben), hogy szignifikánsan előrelépjenek. PO-ba nem jutnak, és akkor már nem is nagyon van miről beszélni a top12 védettség kapcsán. Sima második körös választás lesz az jövőre.
Harmadik lottery cetli lehet a sajátunk. :D Tudom, hogy te PO-ot alapnak tartod és én is csak poénnak szántam, de akár még ez is benne lehet. Persze ne legyen, meg úgy gondolom, hogy a PO meglehet, de feltétlenül cserélni kell majd.
Ezzel kapcsolatban büszke vagyok úgymond a ligára, mert a Celtics, Magic, Philly, Minnesota és a Bucks egy rendkívül szimpatikus módon képzelik el az újjáépítést, jó irányba halad a liga ilyen téren, nyomják szépen lefele a nagy piacokat a kis piacok.
Szerintem nem feltétlenül nyomják le a kis piacok a nagy piacokat és a felsorolt példák nem igazán voltak jók, mert a Buckson kívül egyik csapathoz se ment kiemelkedő FA játékos. Monroe az egyedüli, aki a felsorolt csapatok közül az egyikbe ment. Az viszont igaz, hogy manapság már a pénz kisebb motivációt jelenthet , bár adózás szempontból azért továbbra is egy Miami vagy Texas nagyon jó célpont és az FA-k is szívesen igazoltak ezekre a helyekre. A draftról építkezés meg nem új keletű, máshogy nem is nagyon lehet előre jutni. Egyedül az volt a meglepetés, hogy a Lakers nem igazolt hú de nagy nevet, de ebben változott a felfogás, hogy csak pénzzel nem lehet csapatot építeni. Koncepció nélküliséget egyik játékos sem díjazza.
Megnéztem a Spurs elleni nyári ligás meccsünket, ami miatt csak még jobban várom már, hogy láthassam a teljes csapatot akcióban.
Smart-nak jót tett az 1 meccs pihi, a dobószázaléka sokkal jobb volt, szép passzokat osztogatott, és védő oldalt is kiosztott egy látványos blokkot, remélem szezon közben majd bontogatja ki a szárnyait, és tud majd átlagolni 15 pont körül.
Rozier piszkosul gyors, azonnal felér a labdával, aztán vissza védekezni. Dobómozdulata tetszetős, reméljük majd fejlődik idővel a % is. Pick'n'roll/pop játékra és periméter védekezésre tökéletes lesz.
Hunter bevert mindent, kiosztott egy blokkot is, meglátjuk ő mire viszi.
Mickey tud dobni középtávolról, motivációval nem lesz gond nála, de kell neki idő míg be lehet vetni majd az NBA-ben is szerintem, főleg hogy van előtte 124 ember a posztján.

Let's GO!
Spurs elleni szerintem azért nem mérvadó, mert kevés olyan játékost vonultatnak fel, akik NBA felé kacsintgatnak. Smart valóban jókat mutatott idáig, s én is nagyon bízok benne, elég régóta mondogatom, hogy NEM SZABAD elcserélni. Rozier viszont eddig azt hozta, amit vártam. Tényleg nagyon gyors, de borzasztó szertelen és olyan idióta dolgai vannak, hogy hihetetlen. A bemegyek 8 ember közé és felteszem lehetetlen szögben próbálkozásai elég elkeserítőek. :D Elég egy IT a csapatba. Mickey-t eddig is nagyon promóztam, ezután is fogom, mert borzasztó jónak tűnik eddig. Remélem valahogy sikerül helyet kapnia a rotációban akár 5-10 percekre is, mert van a srácban. Hunterről nem tudok bővebben nyilatkozni én pont azokon a meccseken láttam, amikor nagyon gyenge volt és pontot se dobott.
A legnagyobb csalódás viszont James Young....Nagyon fogadkoztak vele kapcsolatban, hogy sokat javult fizikálisan és játékban, de eddig ezt nem nagyon lehet látni. Tudtuk, hogy ő egy hosszabb projekt, de ez így nem igazán lesz jó. Nálam ő azon játékosok egyike, akit nem cserélnék el semmilyen körülmények között (nyilván ésszerűség határain belül, de top5 játékos úgy se jön szóba), de kezd meginogni ez a dolog. Egyszerűen nincs nála fejlődés, s baromi aggasztó ez így.

Embiid meg jó peches és tudom, hogy sokszor bírálom a Phillyt is, de ez tényleg balszerencse. Viszont valamilyen szinten meg pont hogy visszaüt a sok rombolás, ami csináltak.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.07.11. 21:05:51

Basszus, Embiid... :?
MessiFan
Llegenda del Barça

2015.07.11. 14:22:21

Én bakker egyedül Collisont nem tudtam. Úgy emlékeztem, hogy Ő többet kapott, no de mind1, 19/20 se rossz.
Deron Williams helyzete nagyon érdekes lehet, így hogy valószínűleg Dallas lesz belőle a kivásárlás után. A Nets előreláthatólag gyengül és a draftjoguk a Celticsnél, valamint a Mavericks erősödik, de Nyugaton nem hiszem hogy rájátszásba jutnának és az ő draftjoguk is a Celticsnél. :D Két legyet lehet ütni egy csapásra és kis szerencsével jövőre két előkelő draftjoga van a Bostonnak.
Én is ezen tanakodtam a nba1-en, hogy jövőre lehet akár 3 lottery pickünk is, mert a Minnyié is nálunk van, ami 12.ig védett, szóval arra elég kevés az esély szerintem.
Jut eszembe Minny. Pekoviccal akarnak valamit kezdeni? Vagy Dieng PF lesz, Towns meg Pekovic pedig elég center posztra? Ígéretes keretük van, kíváncsi vagyok a jövőben mire viszik.

Ezzel kapcsolatban büszke vagyok úgymond a ligára, mert a Celtics, Magic, Philly, Minnesota és a Bucks egy rendkívül szimpatikus módon képzelik el az újjáépítést, jó irányba halad a liga ilyen téren, nyomják szépen lefele a nagy piacokat a kis piacok.

Megnéztem a Spurs elleni nyári ligás meccsünket, ami miatt csak még jobban várom már, hogy láthassam a teljes csapatot akcióban.
Smart-nak jót tett az 1 meccs pihi, a dobószázaléka sokkal jobb volt, szép passzokat osztogatott, és védő oldalt is kiosztott egy látványos blokkot, remélem szezon közben majd bontogatja ki a szárnyait, és tud majd átlagolni 15 pont körül.
Rozier piszkosul gyors, azonnal felér a labdával, aztán vissza védekezni. Dobómozdulata tetszetős, reméljük majd fejlődik idővel a % is. Pick'n'roll/pop játékra és periméter védekezésre tökéletes lesz.
Hunter bevert mindent, kiosztott egy blokkot is, meglátjuk ő mire viszi.
Mickey tud dobni középtávolról, motivációval nem lesz gond nála, de kell neki idő míg be lehet vetni majd az NBA-ben is szerintem, főleg hogy van előtte 124 ember a posztján.

Let's GO!
Válasz küldése