Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Illetve DAJ büntetőit.kanty írta:Amúgy a Smith-Stephenson kettőst már várom, hogy lássam, plusz Paul hisztis fejét, amikor ezek ketten alkotni kezdenek.
Eddig volt érdekes ez a cikk:
Pedig a kezdo5 szerintem még külföldön is a színvonalasabb kategóriát képviselné és megállná a helyét az amerikai médiumok között is, de ez így elég érdekesre sikeredett és nem megszokott tőlük. Totálisan félreértelmezték Josh Smith mondandóját és be van állítva egyfajta bulvár hírnek. Az amerikaiak kavartak bele, vagyis egy újságíró, aki pár amúgy elég lényeges infot lehagyott Smith nyilatkozatából, miszerint a családja nem költözik és ez lesz neki nehéz. Viszont a kezdo5 nem szokott ilyen cikkeknek, bulvár szenzációhajhász dolgoknak felülni és próbál mindig tárgyilagos, megbízható forrásból dolgozni. Uborkaszezon van, mindenből hírt csinálnak kint is, azért remélem a kezdo5 nem fog ilyen irányba elmenni, mert ez így gáz volt és a mai hírcsokorban még nem láttam korrekciós bekezdést vagy írást.PCsabi írta:![]()
A Los Angeles Clippers új magasembere, Josh Smith az Orlando Sentinelnek nyilatkozott sanyarú anyagi helyzetéről - mint ismert, 1.5 millió dollárért írt alá Doc Riversékhez, plusz 5.4 millió dollárt kap fixen a Detroit Pistonstól, így ebben az idényben "csak" 6.9 millió dollárt fog keresni. Smith elővette a "Latrell Spreewell ütőkártyát", mivel elmondta, van egy családja, akiket etetnie kell. Kicsit nehezebb lesz a dolguk idén, de megpróbálja majd valahogy túlélni a nehéz időket.
Nyilván ha valami extra szuper játékos lett volna, akkor azért eldumálgatott volna vele Kobe is és megszakítja a nyaralását. Lsd az FA igazolások alatt volt, aki direkt hazajött nyaralásból, hogy ő is rátudja beszélni az egyik játékost, hogy hozzájuk írjon alá.palesz77 írta:Akkor kb annyi ertelme volt, mintha Vidalt megkerdeztek volna a nyaralas elso heteben, hogy Messival talalkoztak-e mar. Kar, igy kevesbe vicces, azthittem valami durvabb hattersztorija van.Bob_Marley írta:...Mondjuk a reakciok miatt meg mindig tetszik azert..
Az infot meg koszi!
Akkor kb annyi ertelme volt, mintha Vidalt megkerdeztek volna a nyaralas elso heteben, hogy Messival talalkoztak-e mar. Kar, igy kevesbe vicces, azthittem valami durvabb hattersztorija van.Bob_Marley írta:...
Fel van ez kicsit fújva. Feltettek egy kérdést, hogy találkoztak-e már Kobe-val és ha igen, mondott-e valamit (tudom hogy te is értetted mit mondott a kérdező.palesz77 írta:Ez még úgy is vicces, hogy nem vágom a háttérsztorit..( Csabi, Bob, valaki, azért megmagyarázhatnátok.
)
Így azért már mást a történet, hogy nem garantált a második éve. Ez így nagy buli lehet a Rocketsnek, mert olyanokat adtak, akiket úgysem használnak. Viszont a Nuggets tartom, hogy jól jött ki ebből.PCsabi írta:Bob, meglátjuk majd![]()
Így még jobban néz ki ez a csere.
Zach Lowe @ZachLowe_NBA
One more tidbit: Sources say Lawson has agreed as condition of trade to make the final year of his contract -- 2016-17 -- non-guaranteed.
That gives Houston the option of keeping Lawson at his current set salary for 16-17 if things work out, or letting him walk if they don't.
Denver's Danilo Gallinari finalizing a two-year, $34M extension.
Jól megaszontam.Bob_Marley írta:Spurs elleni szerintem azért nem mérvadó, mert kevés olyan játékost vonultatnak fel, akik NBA felé kacsintgatnak.Messifan írta:Megnéztem a Spurs elleni nyári ligás meccsünket, ami miatt csak még jobban várom már, hogy láthassam a teljes csapatot akcióban.
Johnson előtt ott lesz Mudiay, Nelson (?), Foye, Barton, Gary Harris, Papa előtt meg Gallo és Wilson Chandler. Sok sikert mindkettőnek.Bob_Marley írta:Nem Prigioni, de Johnson szerintem csere irányítónak kifejezetten jó lehet és Papanikolaou-tól pedig lehetett azért látni dolgokat.
Draftjog még mindig lutri. Ahhoz meg, hogy kihasználják a pénzügyi flexibilitást, valamit villantaniuk is kell a következő szezonban (ami nem fog megtörténni). Arról meg már nem is beszélve, hogy a megemelkedett sapka miatt rengeteg csapatnak lesz még bőven mozgástere.Bob_Marley írta:Kaptak draftjogot és nem mellékesen pont azért mert ki lesz rakva Dorsey és Prigioni ezért pénzügyi flexibilitás. Két fiatal, akikből nem tudni mi lehet még, plusz draftjog és nem mellékesen 13 milliótól megszabadulni (egy olyan játékos, aki nem nagyon akart már ott játszani)ezáltal egy jó csere.
Most akkor a Nuggets sokat kapott, viszont a Rockets nem adott sokat?Bob_Marley írta:Sokat nem adtak érte, jelen pillanatban, de benyeltek egy játékost 13 millióért, akinek a dolgait lehet ki se tudják használni, akkor meg picit luxus. Még megnövekedett sapka mellett is kemény lehet Lawson szerződése.
Ha jól tudom, pont Harden kért maga mellé még egy playmaker-t.kanty írta:bár érdekes lesz, hogy Hardennel hogyan jönnek majd ki.
Fiatalokat, mint Prigioni?Bob_Marley írta:Én a Nuggets oldaláról közelítem meg, mert jelen pillanatban többet nem hiszem hogy kaphattak volna és kaptak fiatalokat és draftjogot is. Részükről abszolút jó csere és sokat kaptak.
Ez csak azt bizonyítja amit írtak róla, hogy nagyon ingadozó a teljesítménye, hol bedob 4/4 triplát mint most, hol pedig gyengén teljesít.Hunterről nem tudok bővebben nyilatkozni én pont azokon a meccseken láttam, amikor nagyon gyenge volt és pontot se dobott.
Ezeknek én már semennyire nem hiszek Sullinger után. Ezerszer leírták kb, hogy hú de keményen edz, fogyott meg gyorsabb lett meg most már nyomatja a 360 dunkokat, erre lehoz egy full ugyanolyan szezont, egy dekát se fogyva.Nagyon fogadkoztak vele kapcsolatban, hogy sokat javult fizikálisan és játékban, de eddig ezt nem nagyon lehet látni.
Wolves pick az esélytelen. Towns-szal sem fognak akkorát javulni (ráadásul eddig elég csalódás az SL-ben), hogy szignifikánsan előrelépjenek. PO-ba nem jutnak, és akkor már nem is nagyon van miről beszélni a top12 védettség kapcsán. Sima második körös választás lesz az jövőre.Én is ezen tanakodtam a nba1-en, hogy jövőre lehet akár 3 lottery pickünk is, mert a Minnyié is nálunk van, ami 12.ig védett, szóval arra elég kevés az esély szerintem.
Jut eszembe Minny. Pekoviccal akarnak valamit kezdeni? Vagy Dieng PF lesz, Towns meg Pekovic pedig elég center posztra? Ígéretes keretük van, kíváncsi vagyok a jövőben mire viszik.
Szerintem nem feltétlenül nyomják le a kis piacok a nagy piacokat és a felsorolt példák nem igazán voltak jók, mert a Buckson kívül egyik csapathoz se ment kiemelkedő FA játékos. Monroe az egyedüli, aki a felsorolt csapatok közül az egyikbe ment. Az viszont igaz, hogy manapság már a pénz kisebb motivációt jelenthet , bár adózás szempontból azért továbbra is egy Miami vagy Texas nagyon jó célpont és az FA-k is szívesen igazoltak ezekre a helyekre. A draftról építkezés meg nem új keletű, máshogy nem is nagyon lehet előre jutni. Egyedül az volt a meglepetés, hogy a Lakers nem igazolt hú de nagy nevet, de ebben változott a felfogás, hogy csak pénzzel nem lehet csapatot építeni. Koncepció nélküliséget egyik játékos sem díjazza.Ezzel kapcsolatban büszke vagyok úgymond a ligára, mert a Celtics, Magic, Philly, Minnesota és a Bucks egy rendkívül szimpatikus módon képzelik el az újjáépítést, jó irányba halad a liga ilyen téren, nyomják szépen lefele a nagy piacokat a kis piacok.
Spurs elleni szerintem azért nem mérvadó, mert kevés olyan játékost vonultatnak fel, akik NBA felé kacsintgatnak. Smart valóban jókat mutatott idáig, s én is nagyon bízok benne, elég régóta mondogatom, hogy NEM SZABAD elcserélni. Rozier viszont eddig azt hozta, amit vártam. Tényleg nagyon gyors, de borzasztó szertelen és olyan idióta dolgai vannak, hogy hihetetlen. A bemegyek 8 ember közé és felteszem lehetetlen szögben próbálkozásai elég elkeserítőek.Megnéztem a Spurs elleni nyári ligás meccsünket, ami miatt csak még jobban várom már, hogy láthassam a teljes csapatot akcióban.
Smart-nak jót tett az 1 meccs pihi, a dobószázaléka sokkal jobb volt, szép passzokat osztogatott, és védő oldalt is kiosztott egy látványos blokkot, remélem szezon közben majd bontogatja ki a szárnyait, és tud majd átlagolni 15 pont körül.
Rozier piszkosul gyors, azonnal felér a labdával, aztán vissza védekezni. Dobómozdulata tetszetős, reméljük majd fejlődik idővel a % is. Pick'n'roll/pop játékra és periméter védekezésre tökéletes lesz.
Hunter bevert mindent, kiosztott egy blokkot is, meglátjuk ő mire viszi.
Mickey tud dobni középtávolról, motivációval nem lesz gond nála, de kell neki idő míg be lehet vetni majd az NBA-ben is szerintem, főleg hogy van előtte 124 ember a posztján.
Let's GO!
Én is ezen tanakodtam a nba1-en, hogy jövőre lehet akár 3 lottery pickünk is, mert a Minnyié is nálunk van, ami 12.ig védett, szóval arra elég kevés az esély szerintem.Deron Williams helyzete nagyon érdekes lehet, így hogy valószínűleg Dallas lesz belőle a kivásárlás után. A Nets előreláthatólag gyengül és a draftjoguk a Celticsnél, valamint a Mavericks erősödik, de Nyugaton nem hiszem hogy rájátszásba jutnának és az ő draftjoguk is a Celticsnél.Két legyet lehet ütni egy csapásra és kis szerencsével jövőre két előkelő draftjoga van a Bostonnak.