Barca Igazolások
- Chino
- Llegenda del Barça
Én személy szerint nem bízom ezekben a barazil csodagyerekekben, ráadásul még egy ilyen összevágott youtube videoból sem jött le, hogy akkora spíler lenne a gyerek. Persze még csak 18 és biztos van benne fantázia, de arra a posztra elég sokan vagyunk, főleg fiatalok. (Halilovic, Rafinha esetleg még Denis is) Először őket kellene próbálgatni. Mondjuk ez valószínűleg még a Neymar transzfer "hozadéka", de akkor sem hiszem, hogy ő itt sok sót megenne. Ne legyen igazam, de ezeket a perceket inkább a "sajátjainknak kellene odaadni. Ezért nem is támogattam annyira Denis visszatérését sem, mert ahhoz, hogy valakit beépítsünk kellenek a percek és minél több játékos között oszlik szét, annál kevesebb az esély.
Grimaldo, Halilovic, Samper, Adama kölcsönadása eléggé megviselné a B-csapatot is, főleg, hogy még Munir is feljön. Nyilván az a lényeg, hogy kineveljék a játékosokat, de ha a fél csapat elmegy (ráadásul a húzóemberek) a kicsiknek annál nehezebb lesz. Plusz ugye itt van már Turan is. Nagyon bízok benne, hogy ősszel Rafinha elég lehetőséget kap és élni is tud vele. Ha LE fejben össze tudja rakni simán befuthat, mert a képességei alapján előbb utóbb akár kezdő szintű is lehet. Xavi árnyékában nem lehetett könnyű neki. Meg is látszott a játékán, hogy mindig a biztosra törekedett és nem nagyon merte bevállalni azokat amiket a B-ben és Celtaban csinált. A Villarreal ellen például felszabadultan játszott meg is látszott a teljesítményén. Amellett jelenleg a Halilovic-Denis-Rafinha trióból ő illeszkedik legjobban a csapatba. A horvátot azért sajnálom nagyon, mert nem nagyon van helye a kezdőcsapatban. Legalábbis, amilyen pozícióban eddig játszott azzal Messivel kioltanák egymást.
Arda jó igazolásnak tűnik, de kíváncsi leszek Lucho milyen szerepet szán majd neki. Kkp-ként nemtudom mennyire lenne hatékony. Fizikailag nagyon jó, passzai is ülnek de pl. Rakitic helyét nem tudom mennyire tudná átvenni, én inkább Ini pozíciójában tudnám elképzelni. Habár azt se tudjuk milyen szerepet szán neki LE. Olyat, mint tavaly Xavi-nak vagy inkább kezdőként.
Amúgy ez a Gerson gyerek a B-be jönne vagy egyből a felnőttekhez? Mert elég fiatal és nem hiszem hogy Lucho kérése, inkább a Rossell-féle buli alapján jönne.
Azt mondjuk nem értem Pedronak miért vitték le a kivásárlási árát. És pont 30 millióra. Simán el lehetne adni többért is, főleg a Chelsae-nek, ráadásul friss lenne a szerződése, így pedig ez a plafon. Az pedig, hogy elmenne teljesen jogos. Ennyi játékkal még a válogatottsága is veszélybe kerülne
Grimaldo, Halilovic, Samper, Adama kölcsönadása eléggé megviselné a B-csapatot is, főleg, hogy még Munir is feljön. Nyilván az a lényeg, hogy kineveljék a játékosokat, de ha a fél csapat elmegy (ráadásul a húzóemberek) a kicsiknek annál nehezebb lesz. Plusz ugye itt van már Turan is. Nagyon bízok benne, hogy ősszel Rafinha elég lehetőséget kap és élni is tud vele. Ha LE fejben össze tudja rakni simán befuthat, mert a képességei alapján előbb utóbb akár kezdő szintű is lehet. Xavi árnyékában nem lehetett könnyű neki. Meg is látszott a játékán, hogy mindig a biztosra törekedett és nem nagyon merte bevállalni azokat amiket a B-ben és Celtaban csinált. A Villarreal ellen például felszabadultan játszott meg is látszott a teljesítményén. Amellett jelenleg a Halilovic-Denis-Rafinha trióból ő illeszkedik legjobban a csapatba. A horvátot azért sajnálom nagyon, mert nem nagyon van helye a kezdőcsapatban. Legalábbis, amilyen pozícióban eddig játszott azzal Messivel kioltanák egymást.
Arda jó igazolásnak tűnik, de kíváncsi leszek Lucho milyen szerepet szán majd neki. Kkp-ként nemtudom mennyire lenne hatékony. Fizikailag nagyon jó, passzai is ülnek de pl. Rakitic helyét nem tudom mennyire tudná átvenni, én inkább Ini pozíciójában tudnám elképzelni. Habár azt se tudjuk milyen szerepet szán neki LE. Olyat, mint tavaly Xavi-nak vagy inkább kezdőként.
Amúgy ez a Gerson gyerek a B-be jönne vagy egyből a felnőttekhez? Mert elég fiatal és nem hiszem hogy Lucho kérése, inkább a Rossell-féle buli alapján jönne.
Azt mondjuk nem értem Pedronak miért vitték le a kivásárlási árát. És pont 30 millióra. Simán el lehetne adni többért is, főleg a Chelsae-nek, ráadásul friss lenne a szerződése, így pedig ez a plafon. Az pedig, hogy elmenne teljesen jogos. Ennyi játékkal még a válogatottsága is veszélybe kerülne
Forca Barca!!!!
Én úgy vagyok vele, hogy 30 millióért nyugodtan elvihetik. Tavaly 1500 perc alatt lőtt 6 gólt ami nem túl meggyőző. Persze, tudom hogy nem tudunk regisztrálni januárig, de egy esetleges sérülés esetén is Pedro-t tudnánk pótolni (akár még Alves is)
94:39 6 - 1
- visca el barca
- Presidente del Barça
most már gerson papa is azt mondta, hogy jön a gyerek januárban.
nem szokásom ilyen best of videokat nézni, de most belefutottam, nem tűnik elveszettnek a srác, hátha bejön. ráadásul a city meg a juve is nagyon nézegette, csak nem egy keirisson kaliber.
https://www.youtube.com/watch?v=_JuXfTsLfs0" target="_blank
csak azt kellene megoldani, hogy ez 178 középpályás vhogy elférjen majd
mondjuk nem bánnám ha vagy ő, vagy a kis horvát berobbanna és nem kellene pogbára 100 milliót elverni
nem szokásom ilyen best of videokat nézni, de most belefutottam, nem tűnik elveszettnek a srác, hátha bejön. ráadásul a city meg a juve is nagyon nézegette, csak nem egy keirisson kaliber.
https://www.youtube.com/watch?v=_JuXfTsLfs0" target="_blank
csak azt kellene megoldani, hogy ez 178 középpályás vhogy elférjen majd

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Fifa don't allow Denis Suarez to return this summer in case he'd be released by Sevilla. The player will continue on loan at Sevilla [sport]
Na, remélhetőleg ez is eldőlt végleg..
Denis idén nem tud csatlakozni a kerethez, folytatja Sevillában. Hülyén hangzik, de remélem jövőre nem lesz szükségünk rá, az azt jelentené, hogy vagy Rafinha vagy Halilovic megugrották azt a bizonyos lécet..
Na, remélhetőleg ez is eldőlt végleg..

Gerson jön januárban - Samper megy most.Kubla9 írta:http://www.mundodeportivo.com/futbol/am ... enero.html Na,ha ez a hí igaz akkor ő januárban érkezik.
http://www.mundodeportivo.com/futbol/am ... enero.html" target="_blank Na,ha ez a hí igaz akkor ő januárban érkezik.
Télen? Miért épp télen?roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... at-2425655
Nem tudom ebben mennyi az igazság , de ha így van , akkor télen biztos távozik.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... at-2425655" target="_blank
- danianevem
- Entrenador del Barça
Pedronak legfeljebb még 3 kupáért érné meg maradnia fél évet, sokkal több szerep nem hiszem, hogy jutna neki ősszel. Persze ezek még mindig csak cikkek, de kivételesen jól időzítettek...
- palesz77
Pedro (27) has decided to join Chelsea, who will pay his 30M buyout fee. Had earlier rejected offers from Arsenal, Liverpool, PSG. [sport]
Vagy lehet hülyeséget mondtam az előbb..
Vagy lehet hülyeséget mondtam az előbb..

[quote="palesz77"]Barcelona B left back Alejandro Grimaldo (19) and winger Adama (19) are expected to leave the club this summer, probably on loan. [md]
The agent of B winger Adama (19) is talking with the club about a move this summer. Normally it will be a loan, but not yet decided. [md]
Eszméletlen dolognak tartanám Samper, Adama és Grimaldo kölcsönadását úgy, hogy a B keret tagjai. Vagy adjanak nekik 5 éves profiszerződést és annak keretében adják őket kölcsön, vagy adják el őket profinak visszavásárlási opcióval.
The agent of B winger Adama (19) is talking with the club about a move this summer. Normally it will be a loan, but not yet decided. [md]
Eszméletlen dolognak tartanám Samper, Adama és Grimaldo kölcsönadását úgy, hogy a B keret tagjai. Vagy adjanak nekik 5 éves profiszerződést és annak keretében adják őket kölcsön, vagy adják el őket profinak visszavásárlási opcióval.
- palesz77
Ezt úgy értettem, hogy most ha nyáron lelép, akkor elméletileg nagy kakiban hagy minket, nem lesz csere támadó - bár az ifik megoldhatják -, ezért is marasztalja Lucho annyira. Viszont ha úgy dönt, hogy lelép már most, és pont Joséhoz megy, az szerintem sokaknál a klub vs Mourinho múlt miatt jobban kiverné a biztosítékot, mintha pl az Arsenalhoz menne. És Pedro elég nagy culé, szerintem benne is benne van ez - aztán lehet tévedek.danianevem írta:Ezt mondjuk nem értem. A portugál a "jó munkásokat" nagyon szereti, Pedro meg ilyen.
Amúgy szerintem is váltania kéne, és fog is, de csak jövőre, max Januárban.
- danianevem
- Entrenador del Barça
A mundo is lehozott egy ilyen cikket, mondjuk nem lenne hülyeség a váltás a részéről. Biztos vagyok benne, ha az MSN-ből valaki lesérülne, akkor Turan lenne a preferált személy előre. Szóval Pedro kételyei (már, ha vannak) nem megalapozatlanok.palesz77 írta:English club Chelsea are willing to pay the 30M buyout fee of Barcelona winger Pedro (27). They plan to do it after the elections. [sport]
Ezt mondjuk nem értem. A portugál a "jó munkásokat" nagyon szereti, Pedro meg ilyen.főleg nem Mourinhohoz..
- palesz77
Barcelona B left back Alejandro Grimaldo (19) and winger Adama (19) are expected to leave the club this summer, probably on loan. [md]
Barcelona and Sevilla sources deny reports about new plans to let Denis Suarez, no on loan at Sevilla, return to Barcelona this summer. [md]
English club Chelsea are willing to pay the 30M buyout fee of Barcelona winger Pedro (27). They plan to do it after the elections. [sport]
Ha Adrianot eladjuk pár hétne belül én Grimaldot megtartanám. Adamát meg ha nem kölcsönbe adjuk kiröhögöm magunkat még jobban..
(Ez Grimaldora is igaz.) Még ha posztja sincs, most odadobjuk egy Villarreal szintű csapatba, fejlődik sokat, aztán ha nem lesz helye 2 év múlva se, akkor 5-ször ennyiért eladjuk, mint most lehetne. Samperrel amúgy mi lesz vajon? B-be jegelni teljesen felesleges lenne már, kinőtte bőven. Pedronak meg elméletileg 30 millióra esett vissza a 150-es kivásárlási ára. Mondjuk tuti nem megy most nyáron el, főleg nem Mourinhohoz..
Barcelona and Sevilla sources deny reports about new plans to let Denis Suarez, no on loan at Sevilla, return to Barcelona this summer. [md]
English club Chelsea are willing to pay the 30M buyout fee of Barcelona winger Pedro (27). They plan to do it after the elections. [sport]
Ha Adrianot eladjuk pár hétne belül én Grimaldot megtartanám. Adamát meg ha nem kölcsönbe adjuk kiröhögöm magunkat még jobban..

Samper Kimaradt, de helyette Halilovic bekerült. Szerelmesek SR-be és ez elvette az eszüket.Messithebest írta:Sandro, Samper és Munir még a B csapat tagjai. Nincs hivatalos szerződésük az első csapattal.Samper írta:Ter Stegen Bravo Masip
Alves Piqué Vermaelen Alba Bartra Adriano Mathieu Douglas Vidal
Rakitic Busquets Mascherano Iniesta Rafinha SR Arda Samper
Messi Suarez Neymar Pedro Munir Sandro
26 név. Ki lesz az az 1, aki kimarad?
- Chino
- Llegenda del Barça
Ha Adriano megy nem vagyok biztos benne, hogy Grimaldo nem jön fel. Matyi azért már 32 lesz nemsokára és amúgy sem egy villámléptű. A játékrendszerünkben pedig nagyon fontos, hogy a szélső hátvédek támogassák a támadásokat. Matyi erre nem igazán képes, főleg ilyen idősen már. Alba nagyon fontos volt. Grimaldonak is nagyon hasonló a stílusa, (mellesleg lövőtechnikában kb. a fél csapatra rárak egy szintet, nyilván ez nem akkora előny nekünk, csak azért megjegyeztem ). Az egyetlen bibi, hogy Jordi iszonyatosan terhelhető, nagyon sokat bír, kb. mint Alves. Kérdés mennyit padozna. Mondjuk Alex még csak 19 szóval egy szezont nem akkora gáz ha marad, de jövőre mindenképp kell egy balhátvéd még ha Alba marad is. Kérdés az lesz, hogy igazolunk vagy jön Grimaldo.
Forca Barca!!!!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Sandro, Samper és Munir még a B csapat tagjai. Nincs hivatalos szerződésük az első csapattal.Samper írta:Ter Stegen Bravo Masip

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Nyilván ez is benne volt, de szerintem formaidőzítés, és erőnlét miatt is rotált sokkal többször a szezon elején. Mert pl. hogy nézett volna ki Rakéta, ha a szezon első felében is minden meccset lenyom.... kb mint Kroos a túloldalt. Márciusra meg se bírt mozdulni a pali... Elég látványosan sikerült a gálakezdőt forma és erőnlét terén is a legjobb passzba hozni tavaszra. Szóval szerintem ebben csak részszerepet válallt az, hogy kereste az alapcsapatot.palesz77 írta:
Mert lehet mondani, hogy Lucho első félévben szétrotálta az agyát is, de akkor még kereste a gálakezdőjét, Januártól lényegesen kevesebbet forgott a csapat. .
Úgyhogy szvsz nyilván nem akkora mértékben, de megint erősebb lesz a rotáció az első félszezonban, hogy tavaszra mindenki friss maradjon. Pluszban téltől ugye jon Vidal, meg Arda, akik remélhetőleg a szezon legfontosabb részére formába is lendülnek. Ha okosan csinálja Lucho, megint nagy sanszunk lehet.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Ősszel Vidal és Turan nem játszhat, ha még elmegy valaki, bejön sérülés, Messi és Mascherano hóttfáradt - kell ekkora keret.palesz77 írta:Adriano sanszos, hogy megy - helyette kéne Grimaldo akkor, de úgyis Matyi lesz -, Masip is akár. Sandro, Munir és Samper pedig nem feltétlen kapnak profi szerződést - Samper esetében ez mondjuk kölcsönnel járna.. De baromi bő a keret, ez még durva rotálással is sok, lesz pár játékos, aki csak lelátót fognak melegíteni a szezon 90%-ában szerintem.Samper írta:26 név. Ki lesz az az 1, aki kimarad?
Mert lehet mondani, hogy Lucho első félévben szétrotálta az agyát is, de akkor még kereste a gálakezdőjét, Januártól lényegesen kevesebbet forgott a csapat. Kíváncsi vagyok hogy oldja meg, nem nagyon tudom elképzelni, hogy jövő ilyenkor ne legyen minden poszton olyan játékos, aki inkább elmegy a több lehetőség érdekében..
- palesz77
Adriano sanszos, hogy megy - helyette kéne Grimaldo akkor, de úgyis Matyi lesz -, Masip is akár. Sandro, Munir és Samper pedig nem feltétlen kapnak profi szerződést - Samper esetében ez mondjuk kölcsönnel járna.. De baromi bő a keret, ez még durva rotálással is sok, lesz pár játékos, aki csak lelátót fognak melegíteni a szezon 90%-ában szerintem.Samper írta:26 név. Ki lesz az az 1, aki kimarad?
Mert lehet mondani, hogy Lucho első félévben szétrotálta az agyát is, de akkor még kereste a gálakezdőjét, Januártól lényegesen kevesebbet forgott a csapat. Kíváncsi vagyok hogy oldja meg, nem nagyon tudom elképzelni, hogy jövő ilyenkor ne legyen minden poszton olyan játékos, aki inkább elmegy a több lehetőség érdekében..
Ter Stegen Bravo Masip
- noname
- Llegenda del Barça
Hála az égnek nálad jobb az edző/vezetőség.Leon írta:Nem 3.2 milliót akarnak Pedróért adni?
Nincs az az ökör aki kiadna érte 32milliót,még fele annyit sem.
Egyébként meg mindegy mit ajánlgatnak fel érte a klubok. Ő innen fog visszavonulni mint örökös csere támadó. Annyi előnye van ha ő is a pályán van hogy létszámban meg van 11 fő a Barca.
De amíg triplázgatunk meg szétverjük Európát felőlem el alibizhet a gyepen meg vigyoroghat tenyérbemászó módon 1-1 elpuskázott helyzet után.
A Fifa egy szégyen