Vagy lehet hülyeséget mondtam az előbb..

Ezt úgy értettem, hogy most ha nyáron lelép, akkor elméletileg nagy kakiban hagy minket, nem lesz csere támadó - bár az ifik megoldhatják -, ezért is marasztalja Lucho annyira. Viszont ha úgy dönt, hogy lelép már most, és pont Joséhoz megy, az szerintem sokaknál a klub vs Mourinho múlt miatt jobban kiverné a biztosítékot, mintha pl az Arsenalhoz menne. És Pedro elég nagy culé, szerintem benne is benne van ez - aztán lehet tévedek.danianevem írta:Ezt mondjuk nem értem. A portugál a "jó munkásokat" nagyon szereti, Pedro meg ilyen.
A mundo is lehozott egy ilyen cikket, mondjuk nem lenne hülyeség a váltás a részéről. Biztos vagyok benne, ha az MSN-ből valaki lesérülne, akkor Turan lenne a preferált személy előre. Szóval Pedro kételyei (már, ha vannak) nem megalapozatlanok.palesz77 írta:English club Chelsea are willing to pay the 30M buyout fee of Barcelona winger Pedro (27). They plan to do it after the elections. [sport]
Ezt mondjuk nem értem. A portugál a "jó munkásokat" nagyon szereti, Pedro meg ilyen.főleg nem Mourinhohoz..
Samper Kimaradt, de helyette Halilovic bekerült. Szerelmesek SR-be és ez elvette az eszüket.Messithebest írta:Sandro, Samper és Munir még a B csapat tagjai. Nincs hivatalos szerződésük az első csapattal.Samper írta:Ter Stegen Bravo Masip
Alves Piqué Vermaelen Alba Bartra Adriano Mathieu Douglas Vidal
Rakitic Busquets Mascherano Iniesta Rafinha SR Arda Samper
Messi Suarez Neymar Pedro Munir Sandro
26 név. Ki lesz az az 1, aki kimarad?
Sandro, Samper és Munir még a B csapat tagjai. Nincs hivatalos szerződésük az első csapattal.Samper írta:Ter Stegen Bravo Masip
Alves Piqué Vermaelen Alba Bartra Adriano Mathieu Douglas Vidal
Rakitic Busquets Mascherano Iniesta Rafinha SR Arda Samper
Messi Suarez Neymar Pedro Munir Sandro
26 név. Ki lesz az az 1, aki kimarad?
Nyilván ez is benne volt, de szerintem formaidőzítés, és erőnlét miatt is rotált sokkal többször a szezon elején. Mert pl. hogy nézett volna ki Rakéta, ha a szezon első felében is minden meccset lenyom.... kb mint Kroos a túloldalt. Márciusra meg se bírt mozdulni a pali... Elég látványosan sikerült a gálakezdőt forma és erőnlét terén is a legjobb passzba hozni tavaszra. Szóval szerintem ebben csak részszerepet válallt az, hogy kereste az alapcsapatot.palesz77 írta:
Mert lehet mondani, hogy Lucho első félévben szétrotálta az agyát is, de akkor még kereste a gálakezdőjét, Januártól lényegesen kevesebbet forgott a csapat. .
Ősszel Vidal és Turan nem játszhat, ha még elmegy valaki, bejön sérülés, Messi és Mascherano hóttfáradt - kell ekkora keret.palesz77 írta:Adriano sanszos, hogy megy - helyette kéne Grimaldo akkor, de úgyis Matyi lesz -, Masip is akár. Sandro, Munir és Samper pedig nem feltétlen kapnak profi szerződést - Samper esetében ez mondjuk kölcsönnel járna.. De baromi bő a keret, ez még durva rotálással is sok, lesz pár játékos, aki csak lelátót fognak melegíteni a szezon 90%-ában szerintem.Samper írta:26 név. Ki lesz az az 1, aki kimarad?
Mert lehet mondani, hogy Lucho első félévben szétrotálta az agyát is, de akkor még kereste a gálakezdőjét, Januártól lényegesen kevesebbet forgott a csapat. Kíváncsi vagyok hogy oldja meg, nem nagyon tudom elképzelni, hogy jövő ilyenkor ne legyen minden poszton olyan játékos, aki inkább elmegy a több lehetőség érdekében..
Adriano sanszos, hogy megy - helyette kéne Grimaldo akkor, de úgyis Matyi lesz -, Masip is akár. Sandro, Munir és Samper pedig nem feltétlen kapnak profi szerződést - Samper esetében ez mondjuk kölcsönnel járna.. De baromi bő a keret, ez még durva rotálással is sok, lesz pár játékos, aki csak lelátót fognak melegíteni a szezon 90%-ában szerintem.Samper írta:26 név. Ki lesz az az 1, aki kimarad?
Hála az égnek nálad jobb az edző/vezetőség.Leon írta:Nem 3.2 milliót akarnak Pedróért adni?
Nincs az az ökör aki kiadna érte 32milliót,még fele annyit sem.
Egyébként meg mindegy mit ajánlgatnak fel érte a klubok. Ő innen fog visszavonulni mint örökös csere támadó. Annyi előnye van ha ő is a pályán van hogy létszámban meg van 11 fő a Barca.
De amíg triplázgatunk meg szétverjük Európát felőlem el alibizhet a gyepen meg vigyoroghat tenyérbemászó módon 1-1 elpuskázott helyzet után.
Jaja, Rafinha úgyis túl sokat játszik, meg amúgyis, csak két középpályást vettünk bő egy év alattBarca_10 írta:
Januárban johet Coutinho nyáron pedig Verratti.
Kh-t sem ártana lassacskán igazolni,annyira nem állunk jol azon a poszton.
csak öt darab játékosunk van két posztra, ez a nem túl jól állás definíciója nálad?Barca_10 írta:Kh-t sem ártana lassacskán igazolni,annyira nem állunk jol azon a poszton.
ez a benedito szerintem már csak vergődik. ha így is van, akkor amikor megnyeri a választást mondja az ideiglenes elnökségnek, hogy küldjétek vissza és akkor bukunk 3,4 milliót, ennyi. annyi esze azért lehetne, hogy értelmesen építi fel magát és akkor hat év múlva, ha bukik laporta/bartomeu akkor elsőszámú kihívóként ott lenne egyből.palesz77 írta:Benedito: "It's impossible to sell back Arda. Decision has to be made on 20 July and new president only takes up position on 28 July."
"PSG says Verratti is not for sale, but we talked with him and he wants to join, which is very important"
Ennyit az nso cikkről.. Amúgy ez igaz, hogy csak júli 28-tól lesznek beiktatva? Mert akkor nagyon sok értelme van ennek a visszaküldési opciónak.. Verrattis hír meg szép lenne, ha igaz lenne. 1-2 év múlva el is kezdheti majd csapkodni az asztalt, aztán jöhet is.
Abból gondolom, hogy LE tudja, hogy éppen kit kell helyettesíteni a MSN - ből, ki az ellenfél, ő milyen taktikát akar alkalmazni - és ehhez lenne 4 lehetősége, akik pillanatnyi formáját az edzésekről ismeri. Csak jobb ez, mint ha mechanikusan mindig Pedrohoz nyúlna. - Persze mindez a mega - ajánlat esetén. Hisz ennyiből - ha a fiatalok mégse váltanák be a reményeket - januárban nagyon jó csatárt lehet venni.noname írta:32 millió..![]()
Az a helyzet h nála jobb játékost nem találnánk a posztra, így szeretném ha maradna, de ha kezdő akar lenni, akkor sajnos el kell engedni, mert a 32 millió szerintem a reális ára.
Remélem nem akar még elmenni. Hátha jövőre több lehetőséget kap. Annyi meccs lesz, mint a szemét, szóval lesz lehetősége játszani.
Samper, mégis miből gondolod h az a trió megoldja. Közülük az egyedüli, aki eddig több meccsen stabilan jó volt az Sandro, de ő inkább középcsatár. Pont h egyikük se tudná betölteni a Pedro mögött maradt űrt, még rövid távon se. Egyedül Munirból nézem ki h hosszabb távon jó lehet Pedro helyén, de egyelőre nagyon elmarad tőle.
tavasszal meg pogba, ősszel meg gündogan. iniestát, busit, rakiticet meg eladjuk, egyik sem ér egy forintot sem.Barca_10 írta:Januárban johet Coutinho nyáron pedig Verratti
Leon írta: ...
Adama jobbszélső, se középen se a baloson nem vethető be érdemben, Munir és Sandro is egyértelműen középcsatárok. Szélen ők is csak kényszermegoldások. Mi a jobb 3 fiatalt, akiknek kell a játékperc fent tartani vagy Peddro személyében egy olyat, aki egyedül el tudja látni ezeket a feladatokat. Lehet szidni de cserejátékosnak tökéletes, bőven megüti a szintet és nem is rinyál. Inivel meg ne is próbálkozzunk Neymar helyén, abból sosem jöttünk ki jól, akkor már inkább váltani 4-4-2-be, amit nem nagyon alkalmaztunk még.noname írta:32 millió..![]()
Az a helyzet h nála jobb játékost nem találnánk a posztra, így szeretném ha maradna, de ha kezdő akar lenni, akkor sajnos el kell engedni, mert a 32 millió szerintem a reális ára.
Remélem nem akar még elmenni. Hátha jövőre több lehetőséget kap. Annyi meccs lesz, mint a szemét, szóval lesz lehetősége játszani.
Samper, mégis miből gondolod h az a trió megoldja. Közülük az egyedüli, aki eddig több meccsen stabilan jó volt az Sandro, de ő inkább középcsatár. Pont h egyikük se tudná betölteni a Pedro mögött maradt űrt, még rövid távon se. Egyedül Munirból nézem ki h hosszabb távon jó lehet Pedro helyén, de egyelőre nagyon elmarad tőle.
Elírás. Legalábbis pár napja lehozták kb. ugyanezt a nyilatkozatot, csak akkor július 18. volt a hírben.palesz77 írta: És mivel tegnap volt Benedito itt téma:
Benedito: "It's impossible to sell back Arda. Decision has to be made on 20 July and new president only takes up position on 28 July."
Ennyit az nso cikkről..Amúgy ez igaz, hogy csak júli 28-tól lesznek beiktatva? Mert akkor nagyon sok értelme van ennek a visszaküldési opciónak..
![]()