Alfa írta:Abban egyetértek , hogy ők hárman azok akik vihetik itt valamire viszont a gond az az , hogy az összes srác előtt olyan játékos van akit egy ideig szinte biztos , hogy nem tud kiszorítani. Samper-Busi ( 27 éves még bőven van benne 4-5 év hasonló színvonalon) Grimaldo- Alba(26 éves ugyanúgy 4-5-6 jó éve még simán lehet)
Albának mondjuk 6 éve már nem lesz ilyen szinten szerintem, ő a sebességéből él, Alvesnél is láthattuk, hogy mi lett a kor előrehaladtával - nem mintha őskövület lenne, de a robbanékonyság kopik -, pedig Dani fő fegyvere nem is a sebessége volt sosem. A fent említettek közül meg mindkettő most lesz/lett 20 éves. Egy posztot se tudunk letolni 1 játékossal, kell csere balbekk és csere vkp is, még ha Busi sebezhetetlennek is tűnik, idén is elég sokszor lekapta Lucho. 1 meccsel játszott kevesebbet idén Busi mint tavaly, mégis 500 perccel kevesebbet volt pályán, pedig még több meccsünk is volt, jövőre meg még klub VB és szuperkupák is lesznek..
Úgyhogy én egyáltalán nem látom reménytelennek Grimaldo és Samper helyzetét, HA ők se akarnak túl sokat eleinte. Ha türelmesek, akkor simán bekerülhetnek a csapatba, elvégre Ini se 20 évesen lett betonkezdő.. Ehhez kell az edző is persze, és az is, hogy a klub is velük tervezze a jövőt, ne hozzunk ide mindenféle embert a nyakukra fölöslegesen - Thiagot itt csesztük el. Pár évig játszanak egyre több percet, aztán szép lassan át lehet venni a kiöregedő félben levők helyét - ismét csak ismételni tudom önmagam, lásd Ini. Szóval ha a klub is őket akarja, és ők is nálunk akarnak játszani, akkor simán megoldható, hogy itt fussanak be karriert.
Adamáékat nem soroltam ide direkt, ott szerintem elég más a szitu. Munir és Sandro közül mondjuk úgy érzem valaki megragadhat hosszabb távon is a csapatban - jelen állás szerinte én Sandrot itt hagynám, Munirt visszavásárlásival eladnám, és pár év múlva visszavenném, ha fejlődött -, de Adama helyzete már alapjaiban rossz, konkrétan posztja sincs a Barcába.. Ő szerintem sokkal jobban járna, ha idén visszavásárlásival már eladnánk.