Albának mondjuk 6 éve már nem lesz ilyen szinten szerintem, ő a sebességéből él, Alvesnél is láthattuk, hogy mi lett a kor előrehaladtával - nem mintha őskövület lenne, de a robbanékonyság kopik -, pedig Dani fő fegyvere nem is a sebessége volt sosem. A fent említettek közül meg mindkettő most lesz/lett 20 éves. Egy posztot se tudunk letolni 1 játékossal, kell csere balbekk és csere vkp is, még ha Busi sebezhetetlennek is tűnik, idén is elég sokszor lekapta Lucho. 1 meccsel játszott kevesebbet idén Busi mint tavaly, mégis 500 perccel kevesebbet volt pályán, pedig még több meccsünk is volt, jövőre meg még klub VB és szuperkupák is lesznek..Alfa írta:Abban egyetértek , hogy ők hárman azok akik vihetik itt valamire viszont a gond az az , hogy az összes srác előtt olyan játékos van akit egy ideig szinte biztos , hogy nem tud kiszorítani. Samper-Busi ( 27 éves még bőven van benne 4-5 év hasonló színvonalon) Grimaldo- Alba(26 éves ugyanúgy 4-5-6 jó éve még simán lehet)
Úgyhogy én egyáltalán nem látom reménytelennek Grimaldo és Samper helyzetét, HA ők se akarnak túl sokat eleinte. Ha türelmesek, akkor simán bekerülhetnek a csapatba, elvégre Ini se 20 évesen lett betonkezdő.. Ehhez kell az edző is persze, és az is, hogy a klub is velük tervezze a jövőt, ne hozzunk ide mindenféle embert a nyakukra fölöslegesen - Thiagot itt csesztük el. Pár évig játszanak egyre több percet, aztán szép lassan át lehet venni a kiöregedő félben levők helyét - ismét csak ismételni tudom önmagam, lásd Ini. Szóval ha a klub is őket akarja, és ők is nálunk akarnak játszani, akkor simán megoldható, hogy itt fussanak be karriert.
Adamáékat nem soroltam ide direkt, ott szerintem elég más a szitu. Munir és Sandro közül mondjuk úgy érzem valaki megragadhat hosszabb távon is a csapatban - jelen állás szerinte én Sandrot itt hagynám, Munirt visszavásárlásival eladnám, és pár év múlva visszavenném, ha fejlődött -, de Adama helyzete már alapjaiban rossz, konkrétan posztja sincs a Barcába.. Ő szerintem sokkal jobban járna, ha idén visszavásárlásival már eladnánk.