USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.25. 11:03:04

Bob_Marley írta: Celtics nem volt kiemelve, de megnyugodtam azért. :D
Celtics annyira alap, hogy ki sem emeltem. :D De azért érdekes, hogy mi lesz velük, mert tényleg sok a fiatal, de kéne egy fp. Mert így megragadnak a közepes szinten - ami az én nézőpontom szerint a legrosszabb. Vagy legyél [auto_cenzúra], de azért, hogy később jó lehess, vagy csak simán legyél jó.

Amúgy érdekes, hogy kb. teljesen az ellentettje amiket leírtunk. Abszolút más dolgok fontosak számunkra az NBA-ben (is). :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.24. 22:57:28

Messias2 írta:
Bob_Marley írta: és a Totronto nagyot húzott a kanadaival. Szép csendben egyébként nálam a Raptors az egyik legügyesebb csapat volt nyáron. Jó szerződéssel kínálták meg Valanciunast, jött Jospeh-Scola-Biyombo és Carroll. Nagyon jó kis csapatuk van, kár lenne ezt felrobbantani. Remekül erősítettek és sokat léphetnek előre. Első kört feltétlenül meg kéne ugorják.
Raptosnál a legnagyobb gond a fogalmatlan edző. Amíg őt nem távolítják el, nem fogják megugrani a következő lépcsőfokot. Offseasonjuk szerintem is jól sikerült. Keleten még el is juthatnak 2. körig, de mondom ott az edző gát. Tavaly is sokan azt hitték, h idén konferencia döntő. Ehelyett 1. körben kisöpörték őket. Teljesen fogalmatlan volt a támadójátékuk. Kb a Derozan iso-ról szólt minden. A litván csávó képességeit se tudták kihasználni. Ráadásul Casey nem is sokat játszatta az alapszakaszban. Nem tudom, miért. Kiváncsi vagyok, idén mit alkotnak majd. De úgy érzem, újabb pofára esés lesz.
Toronto nekem mindig semleges csapat volt, de pl Valanciunast azért nem használták annyit, mert lassította a játékot. Casey egy védősegédedző volt a támadásuk valóban Lowry és DeRozan iso idén ez változhat. Plusz nagyon kemény védekezésre lehetnek képesek és emiatt még a végén el is fogom kezdeni őket figyelni. :D Casey szerintem azért nem olyan rossz edző, s szépen lassan fejlődnek szezononként. Tavaly sokáig még vezették is konferenciát. Végére csúnyán elfogytak, de exponenciális görbét mutatnak az utóbbi években és idén a második kör szerintem "elvárás" tőlük.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.24. 22:26:57

Bob_Marley írta: és a Totronto nagyot húzott a kanadaival. Szép csendben egyébként nálam a Raptors az egyik legügyesebb csapat volt nyáron. Jó szerződéssel kínálták meg Valanciunast, jött Jospeh-Scola-Biyombo és Carroll. Nagyon jó kis csapatuk van, kár lenne ezt felrobbantani. Remekül erősítettek és sokat léphetnek előre. Első kört feltétlenül meg kéne ugorják.
Raptosnál a legnagyobb gond a fogalmatlan edző. Amíg őt nem távolítják el, nem fogják megugrani a következő lépcsőfokot. Offseasonjuk szerintem is jól sikerült. Keleten még el is juthatnak 2. körig, de mondom ott az edző gát. Tavaly is sokan azt hitték, h idén konferencia döntő. Ehelyett 1. körben kisöpörték őket. Teljesen fogalmatlan volt a támadójátékuk. Kb a Derozan iso-ról szólt minden. A litván csávó képességeit se tudták kihasználni. Ráadásul Casey nem is sokat játszatta az alapszakaszban. Nem tudom, miért. Kiváncsi vagyok, idén mit alkotnak majd. De úgy érzem, újabb pofára esés lesz.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.24. 22:18:06

Spursnél én is úgy érzem, hogy Parker szerepe kulcs lehet és Aldridge ide vagy oda Tony Parker továbbra is az ész a csapatban. Sokat lassult, sokat is volt sérült ennek is belehet ezt tudni, de őt nagyon jól kell konzerválni a Po-ra. És lehet nem nagy nevek távoztak, de Splitter és Joseph is nagyon fontos láncszemek voltak a gépezetben. Pop előtt feladat lesz ezt megoldani, de nem kell őt félteni, viszont Tony Parker egy kulcskérdés az ő szereplésükben. És nem tud McCallum mit fog alkotni, Mills egy streaky shooter ő bejön pár triplára meg tempóra. West szép húzás volt, s hát Andersson meg a Summer League legjobb játékosa volt, szóval az utánpótlásuk a draftról megint megvan. Szóval meglesznek emberanyagban, de nekem Joseph ebből a csapatból nagyon hiányzik és a Totronto nagyot húzott a kanadaival. Szép csendben egyébként nálam a Raptors az egyik legügyesebb csapat volt nyáron. Jó szerződéssel kínálták meg Valanciunast, jött Jospeh-Scola-Biyombo és Carroll. Nagyon jó kis csapatuk van, kár lenne ezt felrobbantani. Remekül erősítettek és sokat léphetnek előre. Első kört feltétlenül meg kéne ugorják.

Szerintem sem lesz GSW címvédés, nagyon sokan akarják őket elkapni nyugatról és úgy érzem James a tavalyiból extra motivációt kapott és együtt is maradtak. Őket érzem a legesélyesebbnek.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.24. 22:01:40

PCsabi írta:
Na, ON:

Egy hónap múlva indul a szezon, ki mit vár? Lesz GSW címvédés?
Hát.. Benne van. Nem gyengültek az biztos. :D
Bár az is biztos, h nem lesz akkora mákjuk, mint idén a playoffban. Nekik szinte nem is volt sérüljük, de ellenük sorra döltek az irányítók. Idei szezonben nem valószínű, h ez újra előfordul.
Én most Jamesket érzem. Szvsz nekik van a legerősebb keretük. Ha jól tudom a fontos embereket megtartották Ez már a 2. évük lesz együtt. Heatben is ilyenkor jött a gyűrű. Keleten megint végig száguldhatnak. Nincs nagyon ellenfelük. Bulls szurkolóként ezt szomorú leírnom, de így érzem.
Nyugat szokás szerint többtényezős lehet. Clippersnek volt szerintem a legjobb offseasonja. Legalábbis amit a szinte semmiből ki tudtak hozni. PP nagyon nagy fogás. Rájátszásra hasznos lehet nagyon. Idén is amit a Wizardsban művelt az zseniális volt. Mondjuk a Smith,Stephenson kettős necces lehet. Mindkettő nagyon nagy lutri. De ahhoz képest ami kinézett nekik offseason előtt, sokkal többet hoztak ki beőle.
Aztán ott van az OKC. Újra összeáll a KD Westy páros. Immár (végre) új edzővel. Rájuk nagyon kiváncsi vagyok. Főleg azután amit Durant nyilatkozott. :mrgreen: Valószínűleg ez lesz az utolsó éve Oklahomában. Westbrookra is kiváncsi vagyok. Picit Beast modeban tolta a csávó a PO előtt.
Ott van még ugye a Spurs. Immár Aldrige-val a fedélzeten. Nevekre nagyon jónak tűnik a roster. De mondjuk nem tudom, ki lesz a cenya!? Gondolom Duncan. De hát ő nem egy mai bútor darab. Bár aztán lehet small ballt fognak majd nyomatni. Eléggé elmozdult arrafelé a liga. Az irányító poszton is lehetnek gondok. Parker amit a PO-ban nyújtott, az valami botrányos volt. Ennél több kell majd. Illetve sok fog múlni Leonardon. Tavalyi picit besült a Clippers ellen. De idén megmutathatja.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.24. 21:47:12

kanty írta:
Akik nem érdekelnek:
-Spurs: nem bírom őket, idén is piszok jók lesznek, alapszakaszban tuti nem nézem a meccseiket, PO-ban úgyis fogom őket látni eleget.
-Pistons: nem is bírom őket, a csapatban sem látom a koncepciót, szürkék számomra.
-Rockets: tele van olyan arcokkal, akik nem igazán jönnek be, plusz a játékukat sem szeretem nézni.
-majdnem a teljes Kelet.
Celtics nem volt kiemelve, de megnyugodtam azért. :D

Én szinte a totális ellentettje vagyok. Keleti csapatnak szurkolok így Keletet jobban is ismerem, mivel több keleti csapattal játszik a Boston. Úgy gondolom, hogy en bloc erősödött a keleti konferencia és nagyon nagy csata lesz a Po-ért. Cavs-Bulls-Toronto-Hawks-Wizards akik nálam tutik, bár ez is olyan hogy a szezon folyamán sok minden változhat. Toronto-ban pl DeRozan elmegy és robbantanak, Hawks visszaesik, Bucks nagyot ugrik előre, de első blikkre ezt az öt csapatot mondanám biztosnak. És még a Miami-t is ideveszem, de ott azért Wade sérülékenysége szerintem aggasztó és 100%-osan nem teszem őket ebbe az ötös kalapba. 6-8 helyeik pedig bármi lehet. :D Remélem Celtics hetedik vagy nyolcadik hellyel, hasonló mérleget várok mint tavaly 50% környékén fogunk zárni. Volt cikk kezdo5 oldalon rólunk, való igaz sok tehetséges játékosunk van, de nincs kiemelkedő. Viszont egy jó gárda, s Lee és Amir nagy erősítés. Cserére majd szükség lesz és biztos folyamat nézni fogjuk a piacot, jó úton vagyunk nagyon pozitívnak látom a franchise jövőjét.

Akikre én kíváncsi vagyok külön is:
-Pistons
Én a Wallace(ok) féle csapatot imádtam és azóta figyelem azért, hogy mit csinálnak a dugattyúsok. Mit nem adnék ma egy ilyen csapatért, akik nem dobálják az idióta hármasaikat, hanem kőkemények a palánkok alatt és védekezésben extázisban küldik Big Bennel. A mostani Pistons nem egy jó csapat, de van bennük lehetőség és SVG egy jó edző, aki ha megoldja jól a rotációt, akkor ők is playoff hunt csapat lehetnek. Ilyasova és Morris is szerintem erősítés, Stanley Johnson meg remek draft. Itt a kérdés a Jennings-Jackson duó lesz, érdekes és izgalmas a keretük idénre.
-Bucks
Ők nagyon fiatalok és ez szerintem majd fogja is őket hátráltatni plusz MCW kérdés mennyit fejlődött.
-Pacers
Ők még akik képviselték pár éve a klasszikus keleti mentalitást. Kőkemény védekezés és bruszt a palánk alatt. Jön vissza George, jött Ellis. Magas állomány nagyon megváltozott és másfajta játékra próbálnak ráállni, izgalmas a keretük. Myles Turner pedig az egyik kedvencem az idei draftról. Itt is a kérdés, hogy Ellis hogy fog pl George-dzsal együtt működni.
-Orlando
Egyik jó barátom nagy Magic rajongó még a Penny Hardaway, Nick Anderson stb idők óta és egy fiatal társaság valamikor kijöhet belőlük egy magasabb szint.

Nyugatot nem nagyon szoktam követni, mert a 3:30 vagy 4:30 meccsekre nem kelek fel, de onnan is szimpatizálok pár csapattal idén is.
-Memphis
Szerintem erősödtek megint egy kicsit és ők is hozzák a klasszikus kosárlabdát Tony Allen meg örök kedvenc játékosom onnan.
- Clippers
Ennek abszolút érzelmi okai vannak. Mindig is egy semleges csapat volt a szememben a Clipps, persze mit szeressen bennük az ember soha nem voltak képernyőn és rendre utolsók között kullogtak. Viszont Doc és PP miatt szurkolok nekik. Ez megint egy most vagy soha idény, nagyon kemény Nyugat bármi történhet.
-Spurs
Mindig is nagyon tiszteletreméltó csapat volt a szememben, ilyen dinasztiát mint, amit ők képviselnek az utóbbi 15 évben nagyon kevés van. És van még a tankban, LMA érkezésével erősödtek, nagyon tudatosan felépített játékot tolnak, érdemes figyelni őket.
-Utah
Rájuk nagyon kíváncsi vagyok, tele izgalmas fiatal tehetséggel és Favors-től most tényleg kiugró szezont várok. Eddig mindig olyan volt mellette aki miatt védekezésben sok energiája elment, most viszont ez a Gobert-Favors kettős borzasztóan jól kiegészítheti egymást. Favors is azt mondta, hogy All-Star szeretne lenni idén és erre megvan előzetesen minden esélye. Persze rajta áll vagy bukik a dolog, hogy mennyit tud fejlődni, de ez az ő éve lehet.

Vannak még olyan csapatok, akiket fogok figyelgetni de ezek semlegesek számomra Ez a felsorolt pár csapat, akik közel állnak hozzám múlt miatt és izgalomfaktor miatt. Bucks is még a Ray Allen féle időkből, vagy a Utah meg egyértelműen a Malone-Stockton féle időkből.

Akiket nem szeretek:
-Lakers
Ezt nem kell ecsetelni, őket jó érzésű ember nem szereti. :D
-Houston
McHale-t nem láttam játszani így hiába ős C's játékos nem tudok érte szurkolni. És a csapatát meg nagyon nem kedvelem. Triplázás, nyafogás nem az én kosárlabdám. Mr büntető játéka nagyon messze áll tőlem. Elismerem, hogy jó játékos, de az hogy direkt keresi, hol tud a védőkbe belekapaszkodni és valahogy faltot kiharcolni nekem nagyon idegen ebben a játékban, mert ilyet én még nem láttam. Vannak és voltak is mindig "sztárfújások", de ilyesfajta direkt faltra megyek játékot nem tapasztaltam soha és nem szeretem.
-Dallas
Pickjük is nálunk van, pont ideális lenne ha lecsúsznának a Po-ról.
-Knicks
Anthonyt nagyon nem csípem és hát a Knicks alapból az egyik fő riválisa a Celtics-nek. :D

GSW és az OKC se a szívem csücske, de utóbbitól más játékos várok új edzővel és nem a birka iso végig, előbbi meg mégiscsak bajnok volt és minden tiszteletet megérdemel. Ettől függetlenül nem az én világom, amit játszanak kosárlabda és általában kerülöm is a GSW meccseket.

Röviden ennyi, izgalmasak az újoncok, sok változás történt és szezon közben is várható hiszen jövőre új sapka lesz, szóval remek szezon elé nézünk.

Legnagyobb meglepetés csapat szerintem a Utah lesz és a legnagyobb visszaeső pedig a Hawks.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.24. 20:09:01

PCsabi írta:
Na, ON:

Nem, mert a Lakers lesz a bajnok. :mrgreen:
Akikre kíváncsi vagyok:
-Lakers: nem kell magyaráznom.
-Thunder: új edző, plusz Durant is utolsó évébe lép a szerződésében. Ha nem robbantanak valami nagyot könnyen leléphet. Plusz kíváncsi vagyok, hogy Westy mennyivel fog vissza lépni azzal, hogy KD ismét egészséges lesz.
-Bucks: egyik legérdekesebb csapat lesz számomra, elég jól erősítettek, fiatal, szimpatikus gárda, remélem, hogy a PO-ban is szintet lépnek majd.
-Clippers: ki nem állhatom őket, a DJ-húzással még kevésbé lettek a kedvenceim, de kíváncsian várom, hogy idén mire lesznek képesek. Én már nem igazán hiszek bennük, de ez valahogy "most vagy soha szezon" lesz számukra.
-GSW: minden adott, hogy címet védjenek, plusz a leglátványosabb kosárlabdát játsszák, plusz ott van Curry, akit imádok.
-Wolves: Towns, Wiggins, Dieng, Rubio - mind szimpatikus játékosok, akkor is ha a spanyolra "haragszok", mert egyszerűen nem képes egy kicsit sem megtanulni dobni.
-Knicks: mindig is szimpatizáltam velük kicsit, idén Anthony-ra és Porzingisre fogok leginkább figyelni.

Akik nem érdekelnek:
-Spurs: nem bírom őket, idén is piszok jók lesznek, alapszakaszban tuti nem nézem a meccseiket, PO-ban úgyis fogom őket látni eleget.
-Pistons: nem is bírom őket, a csapatban sem látom a koncepciót, szürkék számomra.
-Rockets: tele van olyan arcokkal, akik nem igazán jönnek be, plusz a játékukat sem szeretem nézni.
-majdnem a teljes Kelet.
PCsabi
aka Game90

2015.09.24. 19:37:30

Zolee23 írta:Itt lesz valami NBA fantasy idén? Jelentkeznék, ha igen.
Keeper ligában éppen most keresünk egy tulajt az egyik csapatnak, ha érdekel a dolog, akkor írj egy privátot, és akkor leírom a részleteket.

Na, ON:

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zolee23
Capitá del Barça

2015.09.24. 13:24:26

Itt lesz valami NBA fantasy idén? Jelentkeznék, ha igen.
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.24. 09:58:47

Ez hatalmas lett.
https://www.youtube.com/watch?v=izB8P8oyhJk" target="_blank
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.13. 20:27:19

Bob_Marley írta:
kanty írta:
Bob: szerinted a Cavs-nél pl. ki a fontosabb Blatt vagy James? :D (Ha válaszolsz átviheted az NBA topicba.)
És mikor kezdett el összeállni a dolog Clevelandben? Amikor James beállt a sorba. Előtte ment a furkálás, eredmények se jöttek majd érdekes módon összeálltak és eredmények is jöttek.
Az én szememben sosincs kivétel, ugyanaz vonatkozik kispalkóra mint a legnagyobb sztárra.
Azért ez a beállt a sorba nagyon le van egyszerűsítve, még PO-ban is voltak hangok miszerint James mondja meg, hogy milyen figurát játsszanak. :)

Ez meg :( :
http://kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-elhunyt ... lone-19140" target="_blank
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.09.13. 19:07:55

Wuzuuuup?:D:D
Vééégre megjöttek az igazi hosszú vasárnapok. Vártam már nagyon. Viszont az a durva, hogy nem tudom eldönteni, hogy milyen meccset nézzek. A sport1 most jó párosítást kapott, viszont életemben először vagyok úgy, hogy lehet inkább egy nem túl izgalmas houston-kansas mesccset nézek. Nagyon érdekel a Texans védelem idén, pedig eddig O emberke voltam.

Érdekesség: Hova jutott RGIII
http://sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutd ... 41040.html" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 20:18:50

kanty írta:
Bob: szerinted a Cavs-nél pl. ki a fontosabb Blatt vagy James? :D (Ha válaszolsz átviheted az NBA topicba.)
És mikor kezdett el összeállni a dolog Clevelandben? Amikor James beállt a sorba. Előtte ment a furkálás, eredmények se jöttek majd érdekes módon összeálltak és eredmények is jöttek.
Az én szememben sosincs kivétel, ugyanaz vonatkozik kispalkóra mint a legnagyobb sztárra.

off: yahoo-n lehet már fantasyban "mockolni". Nagyon morcos az idei ranking.
1. Kawhi Leonard (SA - SG,SF)
2. Jimmy Butler (Chi - SG,SF)
3. Victor Oladipo (Orl - PG,SG)
4. Andre Drummond (Det - PF,C)
5. Wesley Matthews (Dal - SG,SF)
6. Giannis Antetokounmpo (Mil - SF,PF)
7. Andrew Wiggins (Min - SG,SF)
8. Jahlil Okafor (Phi - C)
9. Emmanuel Mudiay (Den - PG)
10. D'Angelo Russell (LAL - PG)
11. Marcus Smart (Bos - PG)
12. Roy Hibbert (LAL - C)
13. Danilo Gallinari (Den - SF)

Egyedül Smartot sajnáltam egy kicsit, de úgyse tétre ment és a szívemre hallgattam. :D Élőben Celtics játékost nem lehet draftolni, mert gyakorlatilag 12 fős a rotáció Bostonban.
Jack is bent volt még mikor Smartot húztam. Érdekességképpen gondoltam megosztom.
10 fős liga volt nyolcadikról húztam.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.09.09. 14:12:48

It's official. Division winners will no longer be guaranteed a top-four seed.

The next logical step is to end conferences and seed 1-16:
KATT
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.08. 13:52:15

Hard Knocks-ot nézi valaki? Reality, a Texans edzőtáborát mutatja be.
Bár értelemszerűen a kamerák előtt biztos, hogy kicsit másként viselkednek a játékosok, de azért sok érdekesség van. Küzdelmek, drámák, poénok. JJ Watt pedig amellett, hogy egy állat, nagyon jófejnek tűnik.
Eddig a Houston számomra abszolút a se íze, se bűze kategória volt, de idén szerintem néhány meccsükbe belenézek majd.
Messithebest
Director del Fútbol

2015.08.28. 10:47:06

PCsabi írta:Kyrie Irving could be out until January with injury, according to report.

Csak most jutott az eszembe: JR Smith-nél van nagyobb vesztese az FA-piacnak? 6,4 milliós player option-je volt, amiből kilépett, aztán aláírt évi 5-ért... :D

Amúgy elég mély lesz a Cavs:

Mozgov/Varejao
Love/TT (szerintem nem kap maxot idén, hanem marad QO-ért)
LBJ/R. Jefferson/JJ
Shumpert/JR
Irving/Mo Will/Dellavedova
Irving ... :( hat igen a Fractured Kneevel nem szabad viccelni :? De valóban, playoffban fontosabb. Annak pedig örülök hogy mély lesz a keret, nagyon nem szeretném ha mégegyszer olyan sorsra jutna a csapat mint az idei döntőben... TT meg igazán bejelenthetné már hogy mi a szitu.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.27. 22:39:15

PCsabi írta:Kyrie Irving could be out until January with injury, according to report.
Még szerencse, hogy anno keeperben odaadtam majdnem "mindenemet" érte. ](*,)
Persze érthető, hogy nem akarják elsietni a visszatérését, nélküle is Keletet kell hozza a Cavs, Irvingre pedig a rájátszásba lesz igazán szükség.
PCsabi
aka Game90

2015.08.27. 22:29:45

Kyrie Irving could be out until January with injury, according to report.

Csak most jutott az eszembe: JR Smith-nél van nagyobb vesztese az FA-piacnak? 6,4 milliós player option-je volt, amiből kilépett, aztán aláírt évi 5-ért... :D

Amúgy elég mély lesz a Cavs:

Mozgov/Varejao
Love/TT (szerintem nem kap maxot idén, hanem marad QO-ért)
LBJ/R. Jefferson/JJ
Shumpert/JR
Irving/Mo Will/Dellavedova

Bill Simmons ‏@BillSimmons
21st century starting 5: leaning toward pace-and-spacing it with '13 LeBron, '14 Durant, '03 Duncan, '15 Curry and '08 Kobe...
MessiFan
Llegenda del Barça

2015.07.29. 21:01:57

Én igazság szerint azt gondolom annak ellenére, hogy jelenleg még nincs kész a keret, remekül erősített Ainge, ismét kb a semmiért. Igaz túl kellett fizetnie Amirt, de legalább csak max 2 évre.
Fogalmam sincs milyen cserék lesznek még a szezon kezdetéig, de abban már biztos vagyok, hogy a tavalyinál ismét jobbak leszünk és egy legalább 6. helyet én elvárnék a csipet-csapattól.
Továbbra is van egy kiváló edzőnk, vannak pitbulljaink védő oldalt, scorerünk Thomas személyében, Turner irányítgat, és a lepattanózás is javulni fog Lee-Amir kettőssel. Egyedül a tripladobásban nem erősödtünk amit Bob is írt, de amiatt nem aggódok, mert mindenkivel dobatni fogja Stevens a hármasokat.
Nagyon várom már a kezdést, szerintem kellemes szezon elé nézünk mi Kelták :D
A többi csapat meg kb hidegen hagy, mert úgyis csak Celtics meccseket vagyok hajlandó megnézni, az alapján meg majd értékelem a többi csapatot :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.29. 20:14:09

Ritkábban olvasok kezdo5-öt, uborkaszezon is van és a témáik sem izgatnak most, de ezt pont elkaptam. :D

Amúgy nincs is ezzel gond, szerintem sem léptünk olyan hatalmasat előre mint azt pl titkon reméltük, de ezt többször írtam már, hogy inkább várjunk minthogy ellőjük a lehetőségeket. Amúgy nem teljesen értek egyet azzal, hogy a fiatalok így nem tudnak fejlődni, mert az igaz, hogy telített pár poszt, de pl Hunter-Young szerintem D-Liga, Olynyk és Sully közül pedig valaki ellesz cserélve. És Crowder nálunk lett játékos, Jerebko egyik legjobb szezonját nálunk alkotta, Zeller egyik legjobb szezonját nálunk alkotta, Turner nagy hullámvölgyből nálunk talált magára, s miért ne állhatna be ebbe a sorba Perry Jones pl. És azért ne felejtsük, hogy szereztünk a semmiért egy kétszeres AS játékost, aki továbbra is képes egy 10-15 pont között termelni és 10 pattanó körül szedni, valamint Amir Johnson védekezése a palánk alá meg nagyon kell, mert komoly gondjaink voltak ezzel tavaly. Szóval szerintem egyértelműen erősödtünk, de nyilvánvaló, hogy Kelet PO utolsó 2-3 helyéért küzdünk.
Ami nagy gond, hogy hármas dobásban elég gyöngék vagyunk, én pl ezért reménykedtem, hogy Middleton/Carroll közül valakit elcsábítunk.
Nem így lett, de egyáltalán nem rossz az irány, tavaly csináltunk egy 40-42 mérleget, idén 45 körülre számítok és nem lehetetlen küldetés. Plusz folyamat ott a lehetőség, hogy jön valami blockbuster trade. Jövőre 3 első és 4 második körös draft jogunk van pl....És ebből könnyen kettő lottery lehet az első körösök közül. Ainge-nek mit kellett volna tennie? Egy hülyeséget nem csinált (draft talán, de Rozier várakozáson felül teljesít, FA szerződések parádésak, Crowderben én sokkal többet látok, ha eljutna 35-40% környékére triplában, akkor 7 millióért egy ilyen ember????.....cserék meg még komolyabbak lette, Lee és Perry Jones semmiért érkezett....), vagyis az élet megmentette, mert a Bobcats-nek hülyeség lett volna négy első köröst adni, szerencsére nem kellett nekik. :D Erre írom, hogy ne lőjük el a lehetőségeket. Nagy hal nem akadt a hálóba, akkor meg tovább etetünk befelé.

2; Én A Hawks-t mondanám negyediknek, de ez meg részemről megérzés.
3; Ide-oda elfogultság beszél belőlünk. Én PP+Doc miatt Clippers, ráadásul Hardent nagyon nem szeretem, te meg őt pont szereted és lehet emiatt mindketten rózsásabbnak érezzük a helyzetet. Én simán eltudom képzelni helyezésben, hogy legyen a két csapat között 3 hely is akár. Tényleg a Spurst tudom felhozni, aki másodikról esett vissza hatodikra, pár nap alatt. Annyira szoros lesz ott az eleje, hogy szerintem egy meccsek dönthetnek majd a helyezésekről. És tavaly a Rockets összehozta, hogy felugrott pont a Spurs helyére másodiknak, idén meg szerintem nem fogják ezt megcsinálni és 5-6 hely valamelyikén végeznek.
5; Sixers-Knicks . :D Ha Nyugatra gondolsz, akkor Denver-Lakers, más nem nagyon jöhet szóba. Kicsit csalóka ám, hogy sok a tehetséges fiataljuk, mert komoly lyukak vannak náluk, s nincs kiemelkedő edzőjük sem. Towns ráadásul elég lagymatag volt az SL-ben, (nem teljesen mérvadó, de azért na....), Pekovic-Rubio összesen nem tud 82 meccset letolni. Martin védekezésben 0, s pl tavaly a legrosszabb védelmük volt, innen pedig a kiöregedő KG meg Towns nem fog csodát tenni. Max 30 győzelem, de inkább 25 és az is majd 10-zel nagyobb mint tavaly. Az NBA szinten elég szép ugrás már, ha tíz meccsel többet hozol egy szezon alatt. És nagy átalakítások nélkül.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.07.29. 19:49:31

Bob_Marley írta:2; top4-et túlzásnak érzem, de a Cavs-Toronto-Bulls hármas után nálam a Wizards-Miami-Hawks trió az, aki elosztja a helyeket, de szerintem Miami inkább 5-6.
3; Nyugaton nem tudom, ott tavaly is utolsó meccseken ingázott csapat a második és a hatodik között. :D Én amúgy sem látom hogy működne a Lawson-Harden kettős és a Clipperst sokkal erősebbnek is ítélem meg, szerintem bőven lehet ez, hogy egyik hatodik a másik második. Szerintem a Spurs-GSW-Clippers egy kalap és utánuk szintén bármi lehet a Grizzlies-OKC-Rockets trió között.
5; Fogadhatunk idén is. :D Szerintem ők csak a Denverrel harcolnak 14-15 helyért. Max 30 meccset látok bennük, de az a nagyon max. Baromi fiatal csapat, bőven kell még nekik idő és pl a magas rotációt sem látom még magam előtt. Ők is olyanok mint a Detroit, akiket mindig jól beharangozunk, hogy na majd most, aztán lufi. :D
2. Én valamiért jónak érzem a Heat-et, szerintem ott lesznek a 4. helyen.
3. Teljesen máshogy látjuk a két csapatot. Ennyi erővel lehet, hogy DAJ elkezd hisztizni (állítólag nagyobb szerepet ígértek neki, valószínű, hogy meg fogja kapni...) ill. Stephenson és Josh Smith egy csapatban...
5. Szerintem az alapszakasz végén 2, de lehet, hogy 3 csapatot is meg fognak előzni.

Olvastad, hogy kezdő5-ön mit írtak a Celtics-ről?

Mozgolódott Ainge, sok mindent csinált, de összességében azért megint nem nagyon érteni, mit szeretne.

...

Összességében nézve használható vagy/és tehetséges játékosokat olcsón szerzett Ainge, a drafton húzott emberei sem rosszak, de ha nem lesz valami nagyobb cseréjük, akkor szerintem olyan rettenetesen sokat biztosan nem lépett előre a Boston.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.27. 21:17:00

PCsabi írta: Az a Patterson - Scola kettős azért nagyon vékony.

1. Bucks szerintem bent lesz a PO-ban, a Hornets helyett.
2. Heat szerintem bőven előrébb lesz, ha egészségesek maradnak, akkor én top4-be várom őket Keleten.
3. Clippers és a Rockets között nem lesz ekkora különbség.
4. Blazers hátrébb lesz.
5. Szerintem a Wolves nem lesz ennyire gyenge.
Fognak ők nyomni small ballt is Carroll négyesben, Ross-DeRozan meg 2-3. Én nem aggódok értük, tavaly is ott voltak, sőt tavaly még vezették is Keletet, most még mélyültek is és Pattersonnal kifejezetten jól működött a dolog, mikor ő volt fent. Amir hiányozhat nekik, Lou szerintem kevésbé.
1; Ezzel egyetértek. :D Mondjuk nem tudom ki helyett, de befognak férni.
2; top4-et túlzásnak érzem, de a Cavs-Toronto-Bulls hármas után nálam a Wizards-Miami-Hawks trió az, aki elosztja a helyeket, de szerintem Miami inkább 5-6.
3; Nyugaton nem tudom, ott tavaly is utolsó meccseken ingázott csapat a második és a hatodik között. :D Én amúgy sem látom hogy működne a Lawson-Harden kettős és a Clipperst sokkal erősebbnek is ítélem meg, szerintem bőven lehet ez, hogy egyik hatodik a másik második. Szerintem a Spurs-GSW-Clippers egy kalap és utánuk szintén bármi lehet a Grizzlies-OKC-Rockets trió között.
4; Ebben is egyetértek, szerintem is hátrébb lesz a Kings megfogja előzni.
5; Fogadhatunk idén is. :D Szerintem ők csak a Denverrel harcolnak 14-15 helyért. Max 30 meccset látok bennük, de az a nagyon max. Baromi fiatal csapat, bőven kell még nekik idő és pl a magas rotációt sem látom még magam előtt. Ők is olyanok mint a Detroit, akiket mindig jól beharangozunk, hogy na majd most, aztán lufi. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.07.27. 08:36:02

Erősödhetett a Toronto kerete, ott azért a legnagyobb gond az edző bá'-val van, ennek ellenére szerintem is megcsíphetik a top4-et - de ez inkább Kelet blamája, mint a Raptors érdeme lesz, ha összejön.
A Heat szerintem is jóval előrébb lesz, feltéve ha nagyjából egészségesek tudnak maradni. A Bucks helyezését nem is értem. Tavalyhoz képest szerintem ők csak jobbak lesznek, nálam sima PO csapat.
Nyugattal kb. egyetértek, kivéve a Wolves-t, ők szerintem jók lesznek egy 11-12-13 helyre, a Portland pedig kicsit hátrébb csúszik.
PCsabi
aka Game90

2015.07.27. 00:40:06

Bob_Marley írta:de amúgy a Toronto szerintem top3 csapat Keleten, s pl nálam ők eddig az offseason egyik nyertes csapata. Nagyon jókat igazoltak, Biyombo, Scola, Joseph és Carroll is erősítés plusz a draftolt játékosaik se rosszak, elég csak annyit mondani hogy pl Powell a SL legjobb csapatába is bekerült.
Az a Patterson - Scola kettős azért nagyon vékony.

1. Bucks szerintem bent lesz a PO-ban, a Hornets helyett.
2. Heat szerintem bőven előrébb lesz, ha egészségesek maradnak, akkor én top4-be várom őket Keleten.
3. Clippers és a Rockets között nem lesz ekkora különbség.
4. Blazers hátrébb lesz.
5. Szerintem a Wolves nem lesz ennyire gyenge.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.26. 19:14:30

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Nesztek, vitaindítónak. :D
http://www.si.com/nba/2015/07/16/nba-st ... mavericks#
Eddig volt érdekes ez a cikk:
1. Toronto Raptors
Szerintem is pl a Cavs megnyeri Keletet, de amúgy a Toronto szerintem top3 csapat Keleten, s pl nálam ők eddig az offseason egyik nyertes csapata. Nagyon jókat igazoltak, Biyombo, Scola, Joseph és Carroll is erősítés plusz a draftolt játékosaik se rosszak, elég csak annyit mondani hogy pl Powell a SL legjobb csapatába is bekerült.
Nem gondolom én sem hogy elsők lesznek, de én pl a Cavs után őket tartom a legerősebbnek. Bulls szerintem gyengébb, Hawks-t meg nem tudom hova tenni, azért onnan Carroll egy nagyon fontos láncszem kiesett és ez a Hardaway-Korver dobóhátvéd-kiscsatár kettős érdekes lehet.

Inkább a Miami nyolcadik és a Bucks kilencedik helyével vitatkoznék, mintsem a Raptors helyzetével. Az a baj, hogy igazából Keleten szerintem a Cavs-Toronto-Bulls mögött érzésem szerint bármi lehet. Milyen lesz a Washington Porterrel a kezdőben? Beal-Wall hogy áll sérülésekkel? Hawks mit alkot Carroll nélkül? Megviseli-e őket? Miami egészséges tud-e lenni? Whiteside mennyire lesz elszállva (tavaly már voltak intő jelek)? Indiana-ban Geroge-Ellis hogyan tud muzsikálni? Bucks-nál a sok fiatalt sikerül-e ütőképes csapattá gyúrni? Védekezésük kiváló, de mint írtam lehetnek gondok, mivel csak Middleton tud igazán triplázni. Celtics hogyan cserél? A régóta várt rim protection Amir személyében megoldódik-e? Detroit-nál mi lesz a Jennings-Jackson páros? SVG tripladobó rendszerébe mennyire fog valóban hasznos lenni pl Ilyasova vagy Morris? Stanley Johnson mit alkot? Adott esetben top3 rookie lehet idén. Magic végre kitud-e törni a sok tehetség, de nincs igazán eredmény árnyékból? Szóval van itt ám bőven kérdés, de a Toronto ebbe szerintem nem tartozik bele. Mi lesz a Horntes-cel azt meg még ki is hagytam. :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése