Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Celtics annyira alap, hogy ki sem emeltem.Bob_Marley írta: Celtics nem volt kiemelve, de megnyugodtam azért.![]()
Toronto nekem mindig semleges csapat volt, de pl Valanciunast azért nem használták annyit, mert lassította a játékot. Casey egy védősegédedző volt a támadásuk valóban Lowry és DeRozan iso idén ez változhat. Plusz nagyon kemény védekezésre lehetnek képesek és emiatt még a végén el is fogom kezdeni őket figyelni.Messias2 írta:Raptosnál a legnagyobb gond a fogalmatlan edző. Amíg őt nem távolítják el, nem fogják megugrani a következő lépcsőfokot. Offseasonjuk szerintem is jól sikerült. Keleten még el is juthatnak 2. körig, de mondom ott az edző gát. Tavaly is sokan azt hitték, h idén konferencia döntő. Ehelyett 1. körben kisöpörték őket. Teljesen fogalmatlan volt a támadójátékuk. Kb a Derozan iso-ról szólt minden. A litván csávó képességeit se tudták kihasználni. Ráadásul Casey nem is sokat játszatta az alapszakaszban. Nem tudom, miért. Kiváncsi vagyok, idén mit alkotnak majd. De úgy érzem, újabb pofára esés lesz.Bob_Marley írta: és a Totronto nagyot húzott a kanadaival. Szép csendben egyébként nálam a Raptors az egyik legügyesebb csapat volt nyáron. Jó szerződéssel kínálták meg Valanciunast, jött Jospeh-Scola-Biyombo és Carroll. Nagyon jó kis csapatuk van, kár lenne ezt felrobbantani. Remekül erősítettek és sokat léphetnek előre. Első kört feltétlenül meg kéne ugorják.
Raptosnál a legnagyobb gond a fogalmatlan edző. Amíg őt nem távolítják el, nem fogják megugrani a következő lépcsőfokot. Offseasonjuk szerintem is jól sikerült. Keleten még el is juthatnak 2. körig, de mondom ott az edző gát. Tavaly is sokan azt hitték, h idén konferencia döntő. Ehelyett 1. körben kisöpörték őket. Teljesen fogalmatlan volt a támadójátékuk. Kb a Derozan iso-ról szólt minden. A litván csávó képességeit se tudták kihasználni. Ráadásul Casey nem is sokat játszatta az alapszakaszban. Nem tudom, miért. Kiváncsi vagyok, idén mit alkotnak majd. De úgy érzem, újabb pofára esés lesz.Bob_Marley írta: és a Totronto nagyot húzott a kanadaival. Szép csendben egyébként nálam a Raptors az egyik legügyesebb csapat volt nyáron. Jó szerződéssel kínálták meg Valanciunast, jött Jospeh-Scola-Biyombo és Carroll. Nagyon jó kis csapatuk van, kár lenne ezt felrobbantani. Remekül erősítettek és sokat léphetnek előre. Első kört feltétlenül meg kéne ugorják.
Hát.. Benne van. Nem gyengültek az biztos.PCsabi írta:
Na, ON:
Egy hónap múlva indul a szezon, ki mit vár? Lesz GSW címvédés?
Celtics nem volt kiemelve, de megnyugodtam azért.kanty írta:
Akik nem érdekelnek:
-Spurs: nem bírom őket, idén is piszok jók lesznek, alapszakaszban tuti nem nézem a meccseiket, PO-ban úgyis fogom őket látni eleget.
-Pistons: nem is bírom őket, a csapatban sem látom a koncepciót, szürkék számomra.
-Rockets: tele van olyan arcokkal, akik nem igazán jönnek be, plusz a játékukat sem szeretem nézni.
-majdnem a teljes Kelet.
Nem, mert a Lakers lesz a bajnok.PCsabi írta:
Na, ON:
Egy hónap múlva indul a szezon, ki mit vár? Lesz GSW címvédés?
Keeper ligában éppen most keresünk egy tulajt az egyik csapatnak, ha érdekel a dolog, akkor írj egy privátot, és akkor leírom a részleteket.Zolee23 írta:Itt lesz valami NBA fantasy idén? Jelentkeznék, ha igen.
Azért ez a beállt a sorba nagyon le van egyszerűsítve, még PO-ban is voltak hangok miszerint James mondja meg, hogy milyen figurát játsszanak.Bob_Marley írta:És mikor kezdett el összeállni a dolog Clevelandben? Amikor James beállt a sorba. Előtte ment a furkálás, eredmények se jöttek majd érdekes módon összeálltak és eredmények is jöttek.kanty írta:
Bob: szerinted a Cavs-nél pl. ki a fontosabb Blatt vagy James?(Ha válaszolsz átviheted az NBA topicba.)
Az én szememben sosincs kivétel, ugyanaz vonatkozik kispalkóra mint a legnagyobb sztárra.
És mikor kezdett el összeállni a dolog Clevelandben? Amikor James beállt a sorba. Előtte ment a furkálás, eredmények se jöttek majd érdekes módon összeálltak és eredmények is jöttek.kanty írta:
Bob: szerinted a Cavs-nél pl. ki a fontosabb Blatt vagy James?(Ha válaszolsz átviheted az NBA topicba.)
Irving ...PCsabi írta:Kyrie Irving could be out until January with injury, according to report.
Csak most jutott az eszembe: JR Smith-nél van nagyobb vesztese az FA-piacnak? 6,4 milliós player option-je volt, amiből kilépett, aztán aláírt évi 5-ért...![]()
Amúgy elég mély lesz a Cavs:
Mozgov/Varejao
Love/TT (szerintem nem kap maxot idén, hanem marad QO-ért)
LBJ/R. Jefferson/JJ
Shumpert/JR
Irving/Mo Will/Dellavedova
Még szerencse, hogy anno keeperben odaadtam majdnem "mindenemet" érte.PCsabi írta:Kyrie Irving could be out until January with injury, according to report.
2. Én valamiért jónak érzem a Heat-et, szerintem ott lesznek a 4. helyen.Bob_Marley írta:2; top4-et túlzásnak érzem, de a Cavs-Toronto-Bulls hármas után nálam a Wizards-Miami-Hawks trió az, aki elosztja a helyeket, de szerintem Miami inkább 5-6.
3; Nyugaton nem tudom, ott tavaly is utolsó meccseken ingázott csapat a második és a hatodik között.Én amúgy sem látom hogy működne a Lawson-Harden kettős és a Clipperst sokkal erősebbnek is ítélem meg, szerintem bőven lehet ez, hogy egyik hatodik a másik második. Szerintem a Spurs-GSW-Clippers egy kalap és utánuk szintén bármi lehet a Grizzlies-OKC-Rockets trió között.
5; Fogadhatunk idén is.Szerintem ők csak a Denverrel harcolnak 14-15 helyért. Max 30 meccset látok bennük, de az a nagyon max. Baromi fiatal csapat, bőven kell még nekik idő és pl a magas rotációt sem látom még magam előtt. Ők is olyanok mint a Detroit, akiket mindig jól beharangozunk, hogy na majd most, aztán lufi.
Fognak ők nyomni small ballt is Carroll négyesben, Ross-DeRozan meg 2-3. Én nem aggódok értük, tavaly is ott voltak, sőt tavaly még vezették is Keletet, most még mélyültek is és Pattersonnal kifejezetten jól működött a dolog, mikor ő volt fent. Amir hiányozhat nekik, Lou szerintem kevésbé.PCsabi írta: Az a Patterson - Scola kettős azért nagyon vékony.
1. Bucks szerintem bent lesz a PO-ban, a Hornets helyett.
2. Heat szerintem bőven előrébb lesz, ha egészségesek maradnak, akkor én top4-be várom őket Keleten.
3. Clippers és a Rockets között nem lesz ekkora különbség.
4. Blazers hátrébb lesz.
5. Szerintem a Wolves nem lesz ennyire gyenge.
Az a Patterson - Scola kettős azért nagyon vékony.Bob_Marley írta:de amúgy a Toronto szerintem top3 csapat Keleten, s pl nálam ők eddig az offseason egyik nyertes csapata. Nagyon jókat igazoltak, Biyombo, Scola, Joseph és Carroll is erősítés plusz a draftolt játékosaik se rosszak, elég csak annyit mondani hogy pl Powell a SL legjobb csapatába is bekerült.
Szerintem is pl a Cavs megnyeri Keletet, de amúgy a Toronto szerintem top3 csapat Keleten, s pl nálam ők eddig az offseason egyik nyertes csapata. Nagyon jókat igazoltak, Biyombo, Scola, Joseph és Carroll is erősítés plusz a draftolt játékosaik se rosszak, elég csak annyit mondani hogy pl Powell a SL legjobb csapatába is bekerült.PCsabi írta:Eddig volt érdekes ez a cikk:
1. Toronto Raptors