Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de ő hárommal is felérBarcafanTomee írta:durván gyenge a pad, 1 szem középpályás S.Roberto.
meg azt is, hogy a 30 milliós árból nem engednekErxy írta:epp most mondta a sportigazgato, hogy Pedro kerte, hogy tavozhasson.
gondolom Lucho ugy erzi nincs itt fejben es ezert nem kezd
Szerintem inkább Iniesta lesz a balszélső, Rafinha pedig mögötte. Pedro helyében pedig holnap felborítanám az asztalt, hogy engedjenek el...Chino írta:Lehet, hogy Lucho tud valamit, de kb, mintha Init kitennéd jobbszélsőnek.Erxy írta:allitolag Rafinha lesz Ney helyett a kezdobe, nem Pedro. hamarosan kiderul.
Nem hiszem hogy beválik, még Sandroval is jobban járnánk.
Lehet, hogy Lucho tud valamit, de kb, mintha Init kitennéd jobbszélsőnek.palesz77 írta:Orulok ha kezd, de a baloldali tamado poszt all tole a legtavolabb szerintem..Erxy írta:allitolag Rafinha lesz Ney helyett a kezdobe, nem Pedro. hamarosan kiderul.Nem hiszem, hogy brillirozni fog ott.
Orulok ha kezd, de a baloldali tamado poszt all tole a legtavolabb szerintem..Erxy írta:allitolag Rafinha lesz Ney helyett a kezdobe, nem Pedro. hamarosan kiderul.
Nálam is ő lenne az első. Meg lehet a második iszola8787 írta:Nem érdekel, hogy CR nyert, viszont a tökéletes futball gólja az Rakitic-é, ez teljesen egyértelmű.