Még mindig nem tudom elhinni hogy győztünk, Triplázás! Amikor ránézek a naptárra nem tudom hogy most tényleg 2015 van vagy pedig 2009...
Rakéta szépen belőtte, nem jött zavarba amikor élete első BL döntőjében az első 4 percben hozzá került kapu előtt a labda
Ami durva: Rakitic gólja a 4-edik leggyorsabb gól a BL történetében, a 4-edik percben lőtte, a 4-es mezszámú játékos!
Amúgy Barcás szemmel örültem neki, de fociszempontból rosszat tett a meccsnek a gól, mert sajnos nagyon bealudtunk, írtam is több helyre hogy ennek megfogjuk innia levét, mert 0-1-ről bármi lehet.
Aztán szerencsére jöttek Messiék és Suarez bepakolta a kipattanód, bírtam ahogy kirohant a pályáról
Neymar kezes gólja amúgy elvileg érvényesnek kellett volna lennie, mert nem volt szándékos kezezés, na sebaj bepótolta.
Szegény Buffont sajnálom nagyon, nem gondoltam volna én sem hogy nem fog nyerni Bl-t, de azthiszem hogy ha vissza mehetne az időben akkor megint a Juventust választaná, tényleg kitartott a klub mellett, még a Serie B-be is követte és fizetéscsökkentésbe is belement, pedig hatalmas sztár volt már akkor is, ez mindenképp elismerésre méltó.
És azért minden elismerés a Juventusnak, hogy ennyi pénzből idáig eljutottak, elképesztő