2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez úgy nevetséges, de most komolyan egy harmadik számú kapusnak kb esélye sincs, hogy megfeleljen ennek. Ezzel is csak magát égeti az UEFAAnd, due to these statistics, UEFA do not consider them Champions League winners. They specify quite clearly on their website that winners are "players that have played in a winning team in the Champions League. Substitutes or unused squad players do not count."
+ Ciprusi, Hollandmessideco írta:Angol bajnok
Francia bajnok
Német bajnok
OLASZ BAJNOK
![]()
![]()
![]()
Miért ne hitték volna? Partiba voltak. Az elején nem döntöttük el a góljuk után meg elkezdtünk kapkodni. Megvolt az esély csak egy zseniális letámadással megint vezettünk. Az utolsó gólnál meg már nem volt senki hátul. Csak jöttek előre. Igazából őt és Buffont sajnálom. Nekik utolsó esély volt valószínűleg. Buffont különösen. Sose gondoltam volna, hogy nem nyer BL-t. Pedig meg merem kockáztatni még mindig a legjobb kapus.Samper írta:Ezek az olaszok tényleg azt hitték, hogy győzni fognak. 1:1 után meg tutira vették.
"Hogy a Barcelona támadásépítésben mégis sikeresebbnek bizonyult, jelzi, a katalánok lövéseinek többsége – egészen pontosan 13 – a büntetőterületen belülről indult útjára, ezzel szemben a Juve csak hatszor lőtt/fejelt kapura a tizenhatoson belülről, és ebből csupán kétszer talált kaput (ez volt a gól, illetve az azt közvetlenül megelőző Tévez-lövés)."visca el barca írta:egy kis nso-s elemzés a tegnapi meccsről
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... es-2418317" target="_blank
Ezek az olaszok tényleg azt hitték, hogy győzni fognak. 1:1 után meg tutira vették.
igen ez lesz az köszi, én nem találtam a linketPetr írta:Ha valakit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=Waf3zhGy7jwvisca el barca írta:este 7kor indul a buszos parti, utána ünneplés a stadionban. gondolom a YT-n vhol lehet majd nézni élőben.
Ha valakit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=Waf3zhGy7jwvisca el barca írta:este 7kor indul a buszos parti, utána ünneplés a stadionban. gondolom a YT-n vhol lehet majd nézni élőben.
palesz77 írta:Mármint tegnap?ZBarca írta:Kicsit elfogult leszek, de nálam akkor is Messi volt a legjobb, légyszi ne nyársaljatok fel!![]()
És ezek után azt mondod, hogy KICSIT vagy elfogult..?
![]()
Amúgy gratula a csapatnak, kb 50-szer szívrohamot kaptam majdnem a meccs alatt, kiabáltam, ugráltam minden helyzetünknél, anyáztam félmilliószor. Ilyen izgulós döntőt is rég láttam..![]()
Az meg kegyetlen, hogy minden bajnokot végigvertünk idén, álmomban sem gondoltam volna a Malaga utáni 0-0 után pl, ahol katasztrófa volt a játék, hogy ilyen magasságokba tudunk emelkedni év végére. Jó kis szezon volt ez..![]()
Eddig kb egyet is értek,viszont azért ez enyhén túlzó lett szerintem, jó a csapat, de a ló túloldalára se kell átesni, vannak hibáink bőven, lesz dolga Luchonak jövőre is, nem is kevés.barcami írta:Fantasztikus ez a Barcelona!
Mármint tegnap?ZBarca írta:Kicsit elfogult leszek, de nálam akkor is Messi volt a legjobb, légyszi ne nyársaljatok fel!![]()
Eddig kb egyet is értek,viszont azért ez enyhén túlzó lett szerintem, jó a csapat, de a ló túloldalára se kell átesni, vannak hibáink bőven, lesz dolga Luchonak jövőre is, nem is kevés.barcami írta:Fantasztikus ez a Barcelona!