Ha ez a gyerek minden meccsen így tolja akkor a Dynamo nyert velem egy nézőt a szezonrapalesz77 írta:megy a dribbli vakulásig.

Ha ez a gyerek minden meccsen így tolja akkor a Dynamo nyert velem egy nézőt a szezonrapalesz77 írta:megy a dribbli vakulásig.
Én is most néztem meg, azért ez elég jó, még ha "csak" ukrán ligában is játszik. Douglas Costának például rosszabbak voltak elvileg hasonló poszton, aztán egyelőre nagyon jó igazolásnak tűnik - lehet csak kezdeti lendület mondjuk, de eddig nagyon hasít. Mindenesetre most "okosodok" a fiatalokból youtubenak hála, hát, ő nem a te embered szerintem, megy a dribbli vakulásig.Bob_Marley írta:Yarmolenkot én kevésbé ismerem, de annyira rossz nem lenne a statjait nézve és egyáltalán nem vicc kategória, amiket összehozott.
Természetesen irónia volt, nem ment el az eszemBob_Marley írta:Azért ez a nap beírása.Remélem nem ezért lenne jó vétel.
Azért ez a nap beírása.Petr írta:
Ez volt már? Fifában jól fejlődik, remek vétel lenne!
Szerintem nem hülyeség amúgy, ügyes gyerek.Petr írta:Barcelona sounded out Monaco on forward Anthony Martial (19), who is valued by Monaco at 20M. He is among options to replace Pedro. [ser]
Ez volt már? Fifában jól fejlődik, remek vétel lenne!
A firkászok nagyon unatkozhatnak, gondolván a háromból egy csak bejön...
Azért Yarmolenko komoly karriert futhat be európai komoly bajnokságban is. Rettentően jól képzett srác. Volt alkalmam párszor megnézni. Szerintem sokkal inkább ő ,mint Nolito.CsacsMate írta:Úgyis már régen volt Csigrinszkij. Jöhet a következő.
Azért elég merész kijelenteni, hogy ha Munir és Sandro nem válna be. Két olyan játékosról beszélünk, akik még most jöttek fel és például Sandro abban a szerepkörben nem mutatott rosszat, sőt, de nem lehet elvárni, hogy fél év alatt robbantsanak egy MSN mögött, plusz még jön Arda is, aki mindkét szélen bevethető. Szerintem felesleges Nolito, bár ő játszott LE alatt így lehet hogy előnnyel indul, és inkább tudná a bal szélt vinni, mint a török. Ugyanaakkor az a 37 meccs alatt 14 gól 2 assist nem a legveretesebb. A tavalyi éve már valamivel jobb volt, de személy szerint nem tartom a legjobb megoldásnak. Csak akkor nem tudom miért hozta fel mindkét fiatalt Lucho. Amúgy is jobb lett volna szerintem az egyik mellé letenni a voksot, mindkettő úgysem fog eleget játszani, még egynek sem jósolok túl sok játékpercet.Subinho írta:Nolito amikor itt volt, jól játszott, ügyes volt, csak hát a kevés játék lehetőség. Kb. mint Tello esetében. Nolito jöhetne, ha megelégedne a Pedro szerepkörrel. Tényleg Tello nem kölcsönben van? Mikor jön vissza? Ha Munirék nem válnak be, vele is lehetne számolni sztem...
Egyet értek, de Nolito bizony visszalépés Pedro után. Kis szerencsével télig kiderül h mit tud Sandro és Munir. Ha nem válnak be, hát nehéz megmondani mi a jó döntés. Adott Nolito, aki biztos megoldás, de tudjuk mire képes és mire nem. Vagy lehet kockáztatni egy nála érdekesebb játékossal, akiben több a potenciál, de mindig ott a nagy bukta veszélye.Subinho írta:Nolito amikor itt volt, jól játszott, ügyes volt, csak hát a kevés játék lehetőség. Kb. mint Tello esetében. Nolito jöhetne, ha megelégedne a Pedro szerepkörrel. Tényleg Tello nem kölcsönben van? Mikor jön vissza? Ha Munirék nem válnak be, vele is lehetne számolni sztem...
Ukrán bajnokságban eddig 5 meccs alatt rúgott 3 gólt és adott 2 gólpasszt. Viszont jövőre lejár a szerződése, szóval nem értem ezt a 20 milliót. Inkább akkor 18-ért Nolito.Petr írta:Valaki világosítson fel... ő ki? Mit érdemes róla tudni? Nem csak hogy nem ismerem, de még csak nem is hallottam róla, pedig elég tájékozott vagyok.Andriy Yarmolenko
Valaki világosítson fel... ő ki? Mit érdemes róla tudni? Nem csak hogy nem ismerem, de még csak nem is hallottam róla, pedig elég tájékozott vagyok.Andriy Yarmolenko
Amennyi név elhangzik egy nyár alatt lehet vagy 2% esély a transzferre.S.Agüero írta:Besides Celta player Nolito, Dynamo Kyiv winger Andriy Yarmolenko is also an option for FC Barcelona for January transfer window. - SPORT
Remélem, csak valami vicc...![]()
A hangulat nagyon változékony a Barcanál. Bizakodjunk,. főképp Messi jó formájában és abban, hogy jó legyen a kapcsolata a szakvezetéssel.Messias2 írta:Szeintem akárhogy szereplünk ősszel, nem fogunk nagy bevásárlást tartani januárban. Max elhozzuk Nolitot. Azt hogy LE menesszék elképzelhetetlennek tartom, főleg nem télen. Úgy gondolom, h ha nem nyernénk semmilyen kupát ebben a szezonban, akkor se menesztenék Enriquet. Aztán majd kiderül, bizakodjunk, h a menesztése szóba se fog kerülni a szezon során.Samper írta:Januárig a játékoskeret adott - legfeljebb a B-hez lehet nyúlni. De hogy akkor mi lesz, azt több forgatókönyv mentén lehet elképzelni. Most LE a többszörös trófeaszerző, szava szinte szent. Ha egy elég jó őszt fut a csapat, akkor ez így is marad. Ha egy közepest, akkor télen nagy átigazolási kampány lesz a csapat megerősítésére. Ha meg egyenesen rosszat, akkor veszélybe kerül LE pozíciója és ki tudja, mekkora felfordulás következik. Ezért eléggé a levegőben lóg most beszélni igazolásokról.
Szeintem akárhogy szereplünk ősszel, nem fogunk nagy bevásárlást tartani januárban. Max elhozzuk Nolitot. Azt hogy LE menesszék elképzelhetetlennek tartom, főleg nem télen. Úgy gondolom, h ha nem nyernénk semmilyen kupát ebben a szezonban, akkor se menesztenék Enriquet. Aztán majd kiderül, bizakodjunk, h a menesztése szóba se fog kerülni a szezon során.Samper írta:Januárig a játékoskeret adott - legfeljebb a B-hez lehet nyúlni. De hogy akkor mi lesz, azt több forgatókönyv mentén lehet elképzelni. Most LE a többszörös trófeaszerző, szava szinte szent. Ha egy elég jó őszt fut a csapat, akkor ez így is marad. Ha egy közepest, akkor télen nagy átigazolási kampány lesz a csapat megerősítésére. Ha meg egyenesen rosszat, akkor veszélybe kerül LE pozíciója és ki tudja, mekkora felfordulás következik. Ezért eléggé a levegőben lóg most beszélni igazolásokról.
ki beszél itt nolitoról?Samper írta:Középszer? És akkor Nolito micsoda?visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab
Az még hagyján, de 3,5 szereséért adná a Monaco, mint az ára.etooka9 írta: Aymen Abdennour, monaco 26 éves tunéziai középhátvéde. Szerintem még a középszert sem éri el.Teljesen felesleges.
Azért annál jóval több. Konkrétan ő alakította ki 14/15 szezonban a legtöbb gólhelyzetet a La Ligában, még Messinél is többet!!Samper írta:
Középszer? És akkor Nolito micsoda?
Legértelmetlenebb igazolás lenne az idei szezonban. Van 5 kh-ünk, semmi értelme egy 6.-nak, ráadásul egy középszer alatti játékosról beszélgetünk. De valószínűleg kacsa, úgy h nincs min aggódnunk.visca el barca írta:viszont a monacói-tunéziai megint színen vannem értem minek még1 középszer, van belőle egy pár darab