Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Kubla9
Capitá del Barça

2015.09.10. 12:04:22

Remélem hogy kacsa a hír hogy megint vizsgálat folyik a csapat ellen. Nagy szívás lenne ha esetleg megint eltiltanának az igazolásoktól,vagy bármilyen szankció is legyen az.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.10. 10:30:19

Alcantara írta:Palesz, ezzel képben vagy? Te mindig követed ezeket napra készen.
Mi ez az újabb vizsgálat? Én most megnéztem a Mundot, de nem láttam azt, ami a cikkben említve van. Régebbi vagy csak az NSO hazudik?
Én nem hallottam semmiről, de az vicc lenne, ha ugyanazért még egy évre elmeszelnének minket.. :lol: Nem hiszem, hogy ez valós hír lenne, szokásos NSO gondolom, de aztán ki tudja igazából. Erxy?

Amúgy a Pogbás rész se igaz szerintem, ha Bartoék megegyeztek volna a franciával, akkor azzal telekürtölték volna a sajtót, ehhez képest látványosan nem jutottak a kampány alatt egyről a kettőre - hál istennek -, és amint Laporta felvetette, hogy Pogba a zsebében van, Bartoék rögtön leigazolták Ardát. A török meg elég hasonló stílusú játékos, talán van annyi eszük, hogy presztízsből nem megyünk rá a franciára a nyáron.. [-o< Aki eddig amúgy pocsékul kezdte a szezont, remélem így is folytatja majd, akkor nem lesz érte legalább bankrobbantás, még ha jön is - bár lenne pár másik opcióm helyette.

Más.:
Benfica president already had meetings with Grimaldo's agent. Player would be open for a move. Possible transfer in January. [tmw/ojogo]

Baromi sok hír van már a Benficáról, kíváncsi leszek az ügy végére. Így, hogy Adrianoval 2018-ig hosszabbítunk, elég egyértelmű jelzést adunk felé, pedig amilyen formában van a brazil.. :roll: Na mindegy, majd csak lesz valahogy.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.10. 09:57:51

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2437265" target="_blank

Palesz, ezzel képben vagy? Te mindig követed ezeket napra készen.
Mi ez az újabb vizsgálat? Én most megnéztem a Mundot, de nem láttam azt, ami a cikkben említve van. Régebbi vagy csak az NSO hazudik?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.09. 21:09:18

S.Agüero írta:
Bob_Marley írta: És ha azt nézem Arda inkább baloldalt érzi jól magát Navas jobbra jó is lehetne. Viszont Sandro meg kézenfekvő megoldás.
Arda inkább jobboldalt szokott játszani, nem?
Mindkét oldalt játszik, kétlábas így nem okoz ez neki gondot, de főleg Griezmann érkezése előtt baloldal volt az övé. Meglehet nézni a válogatottban például. Most is Hollandia ellen a gól+gólpassz mind a baloldalról jött.

Navas viszont tényleg echte egyoldalas, emiatt és a mentális dolgai miatt én sem hoznám, de azért ő egy nagyon jó kis focista és ha Luchon-nak rá lenne szüksége abban is bőven lenne ráció.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.09. 18:46:47

Messias2 írta:Navas nem rossz jobboldali kp, de jobbszélsőnek a támadószekcióban nem lenne jó megoldás. Már pedig ebben a 4-3-3-ban csak a támadószekcióban van helye. Ez azért nem lenne ideális, mert helyzet kihasználásban rémgyenge. Több Man City meccsen is láttam, és szinte összes helyzetét belerúgja a kapusba. Ez nálunk nem férne bele.

Nem is feltétlenül a helyzetkihasználás a lényeg, hanem, hogy egyáltalán helyzetbe tud-e kerülni. Azért meg lehet nézni Sandronal, de még anno Pedronál is, hogy mennyivel gólratörőbb volt. Neki inkább egy 4-4-2-es rendszerben lenne helye.
Amúgy Arda is, ha feljebb játszik, akkor a jobb oldalon szokott, úgyhogy újra borult az egész. Egyszerűen egy jobbszélsőre nincs szükség. Ezért sem tudtam Yarmolenko-ról komolyabb véleményt mondani, mert azon az egy meccsen és a videokon látszott, hogy nagyon penge kis játékos, de nem tudom mennyire állná meg a helyét a baloson. Munir-ral is ez a gondom, mert ő abszolut középcsatár/jobbszélső. Neymarnak csak Sandro az igazi alternatívája. Nolito ebből a szempontból lenne jobb, ha már mindenképpen igazolnánk. De inkább maradjon Sandro. Ha szezon végére sem tud semmit bizonyítani, akkor el lehet gondolkozni, hogy jöjjön valaki.
Forca Barca!!!!
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.09. 15:42:19

Navas nem rossz jobboldali kp, de jobbszélsőnek a támadószekcióban nem lenne jó megoldás. Már pedig ebben a 4-3-3-ban csak a támadószekcióban van helye. Ez azért nem lenne ideális, mert helyzet kihasználásban rémgyenge. Több Man City meccsen is láttam, és szinte összes helyzetét belerúgja a kapusba. Ez nálunk nem férne bele.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
noname
Llegenda del Barça

2015.09.09. 15:39:35

Navas szerintem egy átlagon felüli futóbolond. Sokat hajt a szélen, de nagyon egydimenziós. 10-ből 10x Pedrot választanám, helyette. Emlékszem, a válogatottban is mennyivel jobb volt a játék Pedroval, mint Navassal. Szerintem nem teljesítene jó nálunk.
A Fifa egy szégyen
MatyiG
Adminisztrátor

2015.09.09. 15:13:00

Bob_Marley írta: És ha azt nézem Arda inkább baloldalt érzi jól magát Navas jobbra jó is lehetne. Viszont Sandro meg kézenfekvő megoldás.
Arda inkább jobboldalt szokott játszani, nem?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.09. 14:21:02

Mikor a Sevillában volt, akkor a legjobb szélsők között volt a bajnokságban ez szerintem egyáltalán nem túlzás. Volt 12 aszisztos szezonja, direkt megnéztem. Az viszont abszolút igaz, hogy csak jobb oldal érzi jól magát, ebből a szempontból valóban nem teljesen jó a Pedro összehasonlítás, viszont, amit melózik és rohangál a jobb oldalt az nagyon fontos és hasznos tényező. Az enyhe ledegradálással nem értek egyet vele kapcsolatban, mert egy rohadt jó játékos. És ha azt nézem Arda inkább baloldalt érzi jól magát Navas jobbra jó is lehetne. Viszont Sandro meg kézenfekvő megoldás.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.09. 13:23:57

Bob_Marley írta: Viszont az idézett részben azért Navas sokban hasonlít Pedro-ra és ne felejtsük, hogy neki azért vannak lelki gondjai (ez azért mentális gond vele kapcsolatban) és repülőmánia meg egy andalúznak Anglia kb a rémálom kategória, annyira más a közeg. Szóval Navas egy gyors, sokat robotoló emberke, s Hispániában a legjobbak között volt. Ő egy nagyon jó kis igazolás lehetne, de két dolog merül fel. Lucho kifejezetten Pedro "hasonmást" keres, vagy csupán csak erősíteni akar a támadó szélső szekcióba.

Én is Sandro Ramirezben látom inkább a megoldást, s neki adnék lehetőséget. Az tény, hogy Sandro még nem az a szint, mint az említett nevek, s ha Lucho feltétlenül kész emberekben gondolkozik, akkor viszont igazolni kell.
Navas totál jobbszélső/középpályás amire jelenleg a legkevésbé van szükségünk, az pedig, hogy a legjobbak között volt SP.o.-ban elég nagy túlzás. Ha a Sevillat vesszük, akkor esetleg lehet mondani. Lehet mondani, hogy robotol, de ez nagyon kevés, nem erre van szükség. A mentális problémáiról nem is beszélve.
Azokon a posztokon, ahol ő játszik Arda is tökéletes, sőt még Rafinha is beszállhat. Jobban is tudnánk forgatni a középpályásainkat. Inkább a másik szél, ami nekünk kényes, Pedro azért ért olyan sokat, mert nagyon mobilis volt.
Mindenesetre őt látnám legkevésbé szívesen. Nolitonak sem örülnék annyira, de százszor inkább ő, mint Navas.
Szerintem Lucho bízik Sandroban, igaz, hogy kezdetben inkább Rafinhat erőltette, de azt hiszem belátta, hogy az túl idegen a brazilnak ahhoz, hogy konstans jó teljesítményt hozzon. Kb. mintha Init raknánk be jobbszélsőnek.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.09. 07:29:32

Chino írta:
Egy ilyen jobb oldali futóbolond Navas-ra például semmi szükség. Viszont Yarmolenkoval kapcsolatban nagyon elcsendesedtek a hírek, már nem érdeklődünk, mert korábban ő és Nolito volt a téma?
A többi résszel egyetértek, de a kérdés csupán annyi, hogy Lucho kész játékost akar vagy nem. Amúgy Arda is tud elől játszani, Ineista is, én nem aggódnék Januártól.

Viszont az idézett részben azért Navas sokban hasonlít Pedro-ra és ne felejtsük, hogy neki azért vannak lelki gondjai (ez azért mentális gond vele kapcsolatban) és repülőmánia meg egy andalúznak Anglia kb a rémálom kategória, annyira más a közeg. Szóval Navas egy gyors, sokat robotoló emberke, s Hispániában a legjobbak között volt. Ő egy nagyon jó kis igazolás lehetne, de két dolog merül fel. Lucho kifejezetten Pedro "hasonmást" keres, vagy csupán csak erősíteni akar a támadó szélső szekcióba.

Én is Sandro Ramirezben látom inkább a megoldást, s neki adnék lehetőséget. Az tény, hogy Sandro még nem az a szint, mint az említett nevek, s ha Lucho feltétlenül kész emberekben gondolkozik, akkor viszont igazolni kell.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.09. 03:20:22

Daily Mail. Kb. ennyit lehet róla elmondani. Legközelebb majd Böde vagy Air Sanyi lesz a képben, bár nem biztos hogy tűrnék a padot. :mrgreen:

Viccet félretéve, feleslegesnek tartom télen hozni valakit. Meg kell adni Sandronak/Munirnak (remélem egyik mellett tartósan leteszi a voksát LE, mert másképp nincs értelme) a lehetőséget, amire ez a pár hónap nem elég, legalábbis nem sok mindent lehet felmérni belőle. Mivel, ha egészséges az MSN úgyis ők játszanak, így jó eséllyel ilyen 15-20 perceket kapnak vagy a kupát. Egy fél szezonnál több kell ilyen helyzetben egy 19-20 éves játékosnak. Amellett az utóbbi meccseken Sandro rendre jól szállt be. Munirnak jobbat tenne egy kölcsön, mert neki egyértelműen a közép, esetleg a jobb oldal fekszik.
Sandro azért is jobb megoldás, mert hiába center a posztja jól mozog szélen. Tavaly is szinte végig ott tolta, mert Munir volt középen, így pont azokban a pozíciókban tud játszani ami nekünk kell. Kb. ugyanúgy mint Nolito. Csak nem kéne közel 20 milliót kiadni, saját játékosunk lenne, aki még sokat fejlődhet. Ha sikerülne bizonyítani szinte minden poszton meglennénk minőségileg, januártól jön még Arda a kp-ra, plusz úgy néz ki van egy új igazolásunk Vermaelen személyében és még ott van Vidal is.

Egy ilyen jobb oldali futóbolond Navas-ra például semmi szükség. Viszont Yarmolenkoval kapcsolatban nagyon elcsendesedtek a hírek, már nem érdeklődünk, mert korábban ő és Nolito volt a téma?
Forca Barca!!!!
Kubla9
Capitá del Barça

2015.09.09. 00:01:54

Feast4
Director del Fútbol

2015.09.08. 20:56:21

messideco írta:Állítólag most már Feghuolit és Mustafit is figyeli a csapat, Nolitoról meg egyre nagyobb az érdeklődés.
Egyre kevésbé örülök ezeknek a Nolítos híreknek... Csak arra lesz jó, hogy még két fiatalt tönkrevágjunk. Én nem vagyok az igazolások ellen, de most már kezd túlzás lenni az, hogy 28-29 éves játékoskkal töltjük fel az űress helyeket. Olyan leszünk mint a Milán lassan...
Kép
palesz77

2015.09.08. 19:07:55

messideco írta:Állítólag most már Feghuolit és Mustafit is figyeli a csapat, Nolitoról meg egyre nagyobb az érdeklődés.
A válogatott szünetben nagyon gyengén teljesítettek akkor a cserék, rögtön a fél keretbe jönnének töltelékek.. :lol:

Yarmolenkot amúgy ahogy elnézegettem beugrott Quaresma, ő is olyan szinten tolta a Portóban, ahogy nagyon kevesen, aztán mekkorát bukott a komolyabb csapatokban. Mondjuk nála szerintem a hozzáállással volt a legnagyobb gond, nem a tehetséggel, de nehogy az ukrán is erre a sorsra jusson majd, ha esetleg mégis jön, a videók alapján elég hasonló a stílusuk.
messideco
Presidente del Barça

2015.09.08. 17:03:38

Állítólag most már Feghuolit és Mustafit is figyeli a csapat, Nolitoról meg egyre nagyobb az érdeklődés.
Kép
"And my heart will leave you never."
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.30. 20:40:00

palesz77 írta:
Chino írta:Ha a másik szélen is hasonló teljesítményre lenne képes, szerintem hatalmas vásárt csinálhatnánk vele, de elég egylábasnak tűnik és csak a jobboson látni.
Ő akkor jön ha oda kell ember, Sandro meg ha balra vagy középre, tiszta sor.. :mrgreen:
A bal oldalra/középre totál felesleges már embert hozni. Ott van alapból Messi, aki kirobbanthatatlan és ha mondjuk Suarez kiesik és az argentin behúzódik középre, még mindig ott van Turan, Vidal és ha nem is a legideálisabb, de Rafinha is tud játszani. (Munirnak is százszor jobban fekszik mint a jobb szél) Bal oldalra pedig kb. Sandro és kész.
Nolito ebből a szempontból jobb választás, ha már mindenképpen hozni akarunk valakit, bár nem vagyok ennek akkora híve.
Forca Barca!!!!
palesz77

2015.08.30. 20:13:05

Chino írta:Ha a másik szélen is hasonló teljesítményre lenne képes, szerintem hatalmas vásárt csinálhatnánk vele, de elég egylábasnak tűnik és csak a jobboson látni.
Ő akkor jön ha oda kell ember, Sandro meg ha balra vagy középre, tiszta sor.. :mrgreen:

Amúgy emlékeim szerint őt is a Sport nyomta csak, aki nagyon rá volt kattanva Abdennourra is. Na tőle már nem kell "tartani", leigazolta a Valencia - csak nehogy úgy járjanak vele, mint tavaly Otamendivel. Az ukránt amúgy azóta a Dortmunddal is összehozták.
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.30. 19:57:30

messideco írta:
S.Agüero írta:Már a Diario Sport szerint is 20 milliót ajánlottunk Yarmolenkóért.
Palesz videóját elnézve ez a gyerek arany. Ha brazil ,Portoban játszó, Mendes ügynökkel lenne, már 75 misit is elkérnének érte...

Majd két méteres szélső... bakker. Na jó, 189 cm, de akkor is. A gyorsasága milyen?
Ha a másik szélen is hasonló teljesítményre lenne képes, szerintem hatalmas vásárt csinálhatnánk vele, de elég egylábasnak tűnik és csak a jobboson látni. Az Everton ellen is alig tűnt fel a baloson, de semmi sem biztos.

Viszont ennyi erővel akkor Adama is maradhatott volna. Pedro-nak ez volt nagy erőssége, hogy mindkét oldalon bevethető volt.
Forca Barca!!!!
messideco
Presidente del Barça

2015.08.30. 18:42:48

S.Agüero írta:Már a Diario Sport szerint is 20 milliót ajánlottunk Yarmolenkóért.
Palesz videóját elnézve ez a gyerek arany. Ha brazil ,Portoban játszó, Mendes ügynökkel lenne, már 75 misit is elkérnének érte...

Majd két méteres szélső... bakker. Na jó, 189 cm, de akkor is. A gyorsasága milyen?
Kép
"And my heart will leave you never."
Samper
Director del Fútbol

2015.08.29. 03:25:32

palesz77 írta:Denis Suarez elvileg tenyleg megy a Villarrealba - 4 millioert -, jovore 3-ert, utana 1 evvel 6 millioert tudjuk visszavasarolni. Igy legalabb tobbet fog jatszani, bar en nem teljesen ertem a bizniszt, marmint hogy ez hogy lehetseges.
Csak úgy tudom elképzelni, hogy a Barca hozzájárult, a Sevillanak pedig nem kell a játékos.

Kiváncsi vagyok, hogy az utolsó napokban mégis igazolunk-e valakit.
palesz77

2015.08.28. 22:23:37

Denis Suarez elvileg tenyleg megy a Villarrealba - 4 millioert -, jovore 3-ert, utana 1 evvel 6 millioert tudjuk visszavasarolni. Igy legalabb tobbet fog jatszani, bar en nem teljesen ertem a bizniszt, marmint hogy ez hogy lehetseges.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.27. 10:30:04

Szép meg minden, but can he do it on a cold, wet night in San Sebastian? :D
Szóval itt is tudna így játszani, vagy csak a - La Ligához képest - gyenge orosz bajnokságból tud kimagaslani? Szerintem eléggé zsákbamacska jellege van a dolognak, de ha Luchoék tényleg szeretnék a csapatban látni, akkor áldásom rá.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.27. 03:04:06

MichaaBee írta:Palesz videója alapján azért vannak fenntartásaim a sráccal kapcsolatban. Tényleg nagyon ügyes és jobboldalra azt mondom, hogy bőven jó megoldás lenne. Viszont baloldalt nem tudom mennyire állná meg a helyét, márpedig nekünk olyasvalaki kellene, aki ott is tudja hozni ezt a szintet. Neymart azért többször kell/lehet pihentetni, pótolni, mint Messit. Bár Sandro nekem tetszik azon az oldalon, lehet Luchóék is így vannak vele. De ha meg is vesszük Yarmolenkót, azzal számolni kell, hogy valószínűleg csak Messi oldalán hozza majd azt, amit elvárunk.

Aztán persze lehet, hogy rámcáfol, bár még mindig úgy vagyok vele, hogy januártól nem lesz baj, ha itt lesz Arda és Vidal.
Nekem is ez a problémám ezekkel a játékosokkal. Mondjuk egy "egész" meccsét láttam, az Everton ellen (nem kis gólt ragasztott) Ott volt többször középen és a bal oldalra is kihúzódott néha, ott sem volt elveszett, persze ez csak egy meccs, a videokón is szinte mindig a jobboson vagy középen tűnik fel. Pont ez a gondom többek között Adamaval is. A bal szél nagyon nem fekszik neki, ami furcsa mert általában a jobblábasoknak az az ideális, de az ő játékstílusa más. Nem tudom mennyire tudná bejátszani azt az oldalt. Hátha a Villaba néha odakerül. Ha sikerülne ott is feltalálni magát aranyat érhetne nekünk. Rafinhanak is teljesen idegen az a pozíció, nem is értem miért került oda. Akkor már érdemesebb lett volna Init kitenni és az ő helyére a brazilt. Azt sem tudom, hogy Arda tud-e ott alkotni, mert Messi helyén már láttam, de a másikon nem nagyon.
Munirnak szintén totál homály a bal oldal, nem is érdemes ott próbálgatni. Nem véletlenül volt folyamatosan ő középen a B-ben még akkor is ha Sandro/Dongou is játszott.
Forca Barca!!!!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.08.27. 00:24:28

Palesz videója alapján azért vannak fenntartásaim a sráccal kapcsolatban. Tényleg nagyon ügyes és jobboldalra azt mondom, hogy bőven jó megoldás lenne. Viszont baloldalt nem tudom mennyire állná meg a helyét, márpedig nekünk olyasvalaki kellene, aki ott is tudja hozni ezt a szintet. Neymart azért többször kell/lehet pihentetni, pótolni, mint Messit. Bár Sandro nekem tetszik azon az oldalon, lehet Luchóék is így vannak vele. De ha meg is vesszük Yarmolenkót, azzal számolni kell, hogy valószínűleg csak Messi oldalán hozza majd azt, amit elvárunk.

Aztán persze lehet, hogy rámcáfol, bár még mindig úgy vagyok vele, hogy januártól nem lesz baj, ha itt lesz Arda és Vidal.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Válasz küldése