Végülis a Roma elleni BL meccsre megyünk a cimborákkal hárman.
A Hostel Elkanoban fogunk megszállni, nagyon olcsón találtam ott szállást, Ryanair-rel lefoglaltam a repjegyet már július elején, szóval azt is egész olcsón megjártuk szerencsére.

Öt napot leszünk ott, és ebben tervezek egy stadiontúrát, meccsnézést, városnézést, stb...
Lenne néhány kérdésem azokhoz, akik már jártak kint.
1) Volt-e már valaki ezen a szállón? a Las Navas tér mellet található közvetlen.
2) Mit érdemes megnézni a városban? (Templomok és múzeumok annyira nem érdekelnek

)
3) Ha sok időnk maradna, lehet egyik nap átnéznénk Madridba is. Úgy láttam kb 620 km-re található Barcelonától, vonattal ez egy szolid 2 és fél órás menetidő (hát nem egy MÁV, az biztos..

), utazott már valaki vonattal Spanyolországban? Jegyárakról mit lehet tudni?
4) November közepe - vége felé még jó idő van kint? Mert most látom, hogy pl. a mai meccsen rövid ujjú pólóban vannak a szurkolók

5) Az - eddigi - utolsó kérdésem az lenne, hogy a helyi közlekedést megéri-e a 10 alkalmas bérlettel véghezvinni Barcelonában? És hogy ez hogy működik? 3-an mennénk, de jól értelmeztem, hogy egy alkalommal többen is utazhatunk?
Esetleg valami tanács, mivel először megyünk ki, mire érdemes figyelni?
Köszi előre is!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!