Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rajmó írta:Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy májusban megyünk Barcelonába, megnézzük az Espanyol elleni városi derbit.![]()
Tudnátok esetleg valami jó, bevált szállást mondani, ami nektek tetszett és nem volt brutálisan drága?
Bármiféle tippet szívesen fogadok, akár a meccsel kapcsolatban is, mivel sose voltam még Barca meccsen![]()
Köszönöm előre is a válaszotokat!
Residencia Universitaria Torre Girona. Én aludtam ott kétszer is, tulajdonképpen egyetemi szállás, ösztöndíjasok is laknak ott részben, a szobákban van kis konyhasarok is, tiszta, jó hely. Előnye: olcsó általában, kb. 50€/szoba elég sok dátumra ami Barcelonában sajnos olcsónak számít és ebben benne van a reggeli is. Stadionhoz közel van, 15 perc gyalog, meccs után csak haza kell sétálni.Rajmó írta:Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy májusban megyünk Barcelonába, megnézzük az Espanyol elleni városi derbit.![]()
Tudnátok esetleg valami jó, bevált szállást mondani, ami nektek tetszett és nem volt brutálisan drága?
Bármiféle tippet szívesen fogadok, akár a meccsel kapcsolatban is, mivel sose voltam még Barca meccsen![]()
Köszönöm előre is a válaszotokat!
jozsoka írta:Sziasztok! Ha ticketmasteren keresztül veszek jegyet ugyanúgy elküldik emailbe a jegyet és le lehet tölteni az oldalukról?
Igen jó idő van. Épp most vagyok kint Barcelonában. Pulóvert nem is hoztam magammal. Jelenleg napközben 17-20 fok van. Csak a meccs vége felé kellett felvennem a bőrcsekit.geridoss írta: 4) November közepe - vége felé még jó idő van kint? Mert most látom, hogy pl. a mai meccsen rövid ujjú pólóban vannak a szurkolók![]()
Én nyáron voltam kint egy hetet, a Gamper kupa idején. T-10 a tömbjegy neve, ami 10 euro és annyiszor húzod le, ahányan utazni szeretnétek.MQuCsabi írta:) 5. 10 alkalmas tömbjegy van, amivel csak 1 ember utazhat tudomásom szerint. ugxyan igy mukodik, mint itt, csak egy bérletszerű kártyán van a tiz alkalom. Lehuzogatod, majd, ha elfogy, már nem enged át a metron a kapun. Buszon, villamoson végeredményben ott is tudsz lógni, ha nagyon akarsz, csak egyszer kapnak el, az nagyon drága lesz
A Sagrada Familiahiába templom annyira más mint az átlag, hogy érdemes megnézni már ha nincs kilóméteres sor a bejáratnál. A Güell Parkot is érdemes megnézni. Meg Gaudihoz köthető épületek azok amiket érdemes megnézni. Ramblán is érdemes végigmenni.2) Mit érdemes megnézni a városban? (Templomok és múzeumok annyira nem érdekelnek)
A tenger miatt sokkal jobb, ha jól tudom télen sincs nagyon 8 fok alatt a hőmérséklet szóval pulcsi meg egy vékonyabb dzseki megteszi.4) November közepe - vége felé még jó idő van kint? Mert most látom, hogy pl. a mai meccsen rövid ujjú pólóban vannak a szurkolók
Hát, sok okosat én nem tudok. Megpróbálhatod eladni a neten, de a Nou Camp bazi nagy és azon a meccsen minden lesz csak teltház nem szóval nem sok remény van mert lesz sok jegy rá utolsó napokban is. Esetleg ha adsz belőle engedményt, de én még úgy sem annyira látom esélyét.ratsrigh írta:Sziasztok!
Augusztus 7-én vettem a Ticketmasteren jeggyet a Barca- Villareal meccsre ami 2015,11,01-ére volt meghirdetve. A jegyet meg is kaptam és kinyomtattam. Szállás lefoglalva.Tegnap vettem észre hogy a meccs 11,08-án lessz.
Ilyenkor mi a teendő tud e valaki okosat mondani.
Előre is köszönöm.
Sanyi
Ne foglalkozzatok vele. Pár nappal meccs előtt majd a bérletesek szép sorban majd visszamondják és meccs előtt bárhova megfogjátok tudni venni a jegyeket. 2011-ben Barca-Espanyol előtt mi is kétségbe voltunk esve és a meccs napján délelőtt megtudtuk venni. Az pedig rangadó volt. Rayo ellen simán bejuttok.Ronal.10 írta:Kimegyünk 4 en Barca-Rayo okt.18. bajnokira. Szállás, repcsi lefoglalva. Most nézem a meccs jegyeket hivatalos honlapon minden szektorba kb 3-8 jegy szabad de egyik se szol egymás mellé. Mennyire szigorú az ülés rend? Nem tudom hogy tényleg megtelik e a stadion azon része, tudnánk e legalább 2-2 ülni egymás mellett.
KösziZBarca írta: Először is szeretném leszögezni, hogy még sohasem voltam Barcelonában, ezért bármilyen tévedésért/hülyeségért amit írok nem vállalok felelősséget.![]()
1: Ha jól tudom a 120 eurós olyan mez, amilyet a játékosok viselnek, szóval mindenféle extra dolog van benne.Pl.: dri-fit technológia (erről majd lentebb írok). De érdemes elolvasni ezt a cikket, ebben valószínüleg minden benne van, amit tudni szeretnél.
2: Sajnos ezt nem tudom.
3: A Botiga a Barca hivatalos boltja, ahol eredeti Nike mezek vannak, - (ha esetleg érdekelne, hogy hogyan lehet megkülönböztetni egy hamis mezt egy igazitól, akkor ajánlom ezt a cikket) - ezért ezek jó minőségűek, és ha ez fontos neked, az ár pedig nem számít, akkor ajánlom.
Egyszer én is szeretnék majd egy Botigából vásárolt Barca mezt.![]()
Nekem van egy idei - szerintem replika/Stadium - Barca mezem, természetesen Messi felirattal és 10-es számmal a hátán. Az OLX-ről vettem, van rajta Nike logó, abban viszont nem vagyok biztos, hogy eredeti-e a cikkben említett jelek miatt. Ez viszont engem nem érdekel, számomra az a legfontosabb, hogy meg van a kedvenc csapatom garnitúrája. Mindenesetre van benne dri-fit technológia, ami szerintem nem igazán használ, viszont számomra érezhető a különbség sportolás közben a mez között és mondjuk egy "zárt" póló között.
Ha bármilyen kérdésed van még, akkor nyugodtan tedd fel és igyekszem válaszolni.
Először is szeretném leszögezni, hogy még sohasem voltam Barcelonában, ezért bármilyen tévedésért/hülyeségért amit írok nem vállalok felelősséget.Alfa írta:Lenne pár kérdésem azoktól akik már voltak kint Barcelonában. Igazából csak a store-ral kapcsolatban.
-A neten néztem , hogy van 120 és 85 eurós mez . Mi a különbség?
-A kinti boltban saját névre való nyomtatást előre kell jelezni vagy elég ott ?
-Illetve mennyire éri meg ott mezt venni ?
A szállásokat szerintem nézd meg bookingon vagy a trivagon. Sorba tudod rakni, hogy a legolcsóbbtól menjenek az árak, és akkor át tudod nézni azokat, amik érdekelnek. Én kétszer voltam eddig Barcelonában, és mind a kétszer a Holiday Inn hotelben voltam. Modern szobák, zuhanyzó, wc, tv, minden ami kell. És bőséges reggeli is van, továbbá internetért elméletileg fizetni kell, de nekünk adott ingyen.(ha fizeted akkor sem sok). LLacuna metrómegállótól kb 5 percre van, nagyon közel tehát, a távolságok a városban meg kicsik, tehát a Sagrada Familiához is nagyon hamar el tudsz jutni. Egyébként ahol a hotel van szép környék, nem túl forgalmas, nincs messze a tengerparthoz sem.david0311 írta:Sziasztok!!!
Segítséget szeretnék kérni!
Október 11-14ig baráti társasággal utazunk Barcelonába, csak egy ilyen gyors városnézésre.
Összesen 5-en lennénk.
Kérdésem az, hogy tudtok valami olcsó szállást???
Igényeink nem nagyok, persze nem egy istállóban szeretnénk lenni.
Igazából az a lényeg, hogy este tudjunk aludni, legyen fürdő/wc és mondjuk valami hideg reggeli.
Válaszotok előre köszönjük!
Üdv,
Dávid