Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak következetesMessias2 írta:Bíró kompenzál. Ez a legrosszabb.
és most is volt egy-két jó kis kontránkMessias2 írta:Tetszik a játékunk, csak a helyzeteket kéne jobban kihasználni. Mondjuk meglepett az Atleti, azt hittem az elejétől fogva nekünk fognak ugrani. Ehelyett nagyon visszállnak. Gondolom, tanult Cholo a januári meccsből, mert ott csúnyán lekontráztuk őket. Mindenesetre tovább kell nyomatbi ezt a játékot, járatni a labdát, keresni a réseket.
Egyetértek. Egyáltalán nem lóg ki a támadótrióból. Így tovább. Látszik, h a jobbszél jobban fekszik neki.palesz77 írta:Rafinha amúgy szerintem egyáltalán nem rossz, nem egy Messi, de nem is várható olyan szint tőle. Vannak jó megmozdulásai, az előző Koke lerántásnál például Suárez és Neymar olyat estek volna, hogy még mindig fetrengenének, ő meg ment tovább, ez dicséretes. De azért kell majd Messi, viszont nem biztos, hogy helyette hoznám, nagyon harcos ma, annyi baj van vele egyedül, hogy néha eltűnik.
Tényleg nem rossz, abszolút nem lóg ki elől, sőt. Persze ettől még jöjjön Messi.palesz77 írta:Rafinha amúgy szerintem egyáltalán nem rossz, nem egy Messi, de nem is várható olyan szint tőle. Vannak jó megmozdulásai, az előző Koke lerántásnál például Suárez és Neymar olyat estek volna, hogy még mindig fetrengenének, ő meg ment tovább, ez dicséretes. De azért kell majd Messi, viszont nem biztos, hogy helyette hoznám, nagyon harcos ma, annyi baj van vele egyedül, hogy néha eltűnik.
noname írta:Hány meg nem adott látványos tizi ez 3 forduló alatt? 3 db 100%-ban egyértelmű és még 2-3 50%. Ilyesmi?