Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ha pontosabban játszunk akkor le tudtuk volna hozni a meccset a gól ellenére is.Szerintem.visca el barca írta:hát akkor kinek a nyakába varrjam?Kubla9 írta:A játék képe alapján igazságos eredmény született. Szerintem nem kell a kapusunk nyakába varrni a pontvesztést.Majd otthon a Leverkusen ellen javítunk és helyre áll a világ rendje.
hát akkor kinek a nyakába varrjam?Kubla9 írta:A játék képe alapján igazságos eredmény született. Szerintem nem kell a kapusunk nyakába varrni a pontvesztést.Majd otthon a Leverkusen ellen javítunk és helyre áll a világ rendje.
Richmond82 írta:Remélem , hogy sérülésmentesen lehozzuk a meccset , én személy szerint magabiztos győzelmet várok. 0-3
Továbbra is tartom, hogy ha nincs ez az edzőkeringő az elmúlt években, akkor mára már stabil kezdőjátékos lenne szerencsétlen.Messias2 írta:Bartra személyes kedvencem, de sajnos Lucho 5. számú védőként tekint rá az idei szezonban. Ami elég elszomorító, tudván h milyen képességei vannak a srácnak. Legalábbis nálam simán 3. számú védő lenne. Így lassan elgondolkodhat a váltáson.noname írta:Bartrát nem bánnám Mathieu helyett...
Bartra személyes kedvencem, de sajnos Lucho 5. számú védőként tekint rá az idei szezonban. Ami elég elszomorító, tudván h milyen képességei vannak a srácnak. Legalábbis nálam simán 3. számú védő lenne. Így lassan elgondolkodhat a váltáson.noname írta:Bartrát nem bánnám Mathieu helyett...
Sajnos ezekből csak Gumbaut tudom elképzelni, esetleg Camara-t. Suarez nem tudom mi a túróért van ott. MAtS-Bravo-Masip mögé betenni? Lehet egyáltalán négy kapust nevezni vagy Masipot kihagyták?messideco írta:Elég jó hír, bár max. egy esetleges utolsó, tét nélküli meccsen fognak szerepet kapni.
Számaik: 26 Samper - 27 Camara - 28 Gumbau - 29 Babunski - 30 Grimaldo - 31 Jose Suarez #ucl
26 retweets 12 favorites
Reply
Arról nem találtam infot, hogy Vidal és Turan nevezhetőek vagy sem.